Ἡ Σερβία κόντρα στό σύστημα; Μᾶλλον ὄχι

Εἶπα κι ἐγώ. Ὑπάρχει κάποιος πού μπορεῖ νά πάῃ κόντρα στό σύστημα;

Λοιπόν, γιά νά βάζουμε τά πράγματα στήν θέσι τους. Ἐχθές μοῦ ἔστειλαν αὐτό τό ἄρθρο, μέ τό παρακάτω σχόλιο καί ὀφείλω νά τό δημοσιεύσω:

«Μερικές φορές τά πράγματα εἶναι πιό ἁπλά ἀπό ὅ,τι θέλουμε νά πιστεύουμε.Δέν μπορεῖς μέσα σέ αὐτό τό σύστημα νά κάνῃς τό μάγκα πού λέμε. Ὁπότε κάνεις κάτι γιά ἐσωτερική κατανάλωσι καί τελειώνεις. Κανένας δέν ἔρχεται νά σοῦ πῇ τί θά κάνῃς στήν ἴδια σου τή χώρα. Τό μόνο πού τούς ἐνδιαφέρει εἶναι νά πέφτουν τά φράγκα στήν ὥρα τους. Τίποτα άλλο. Αὐτό τό λέω καί γιά μᾶς πού πιπιλίζουμε τήν τρόικα καί τήν τρόικα ἐνῶ οἱ ἀποφάσεις παίρνονται ΕΔΩ καί μόνο ΕΔΩ ἀπό τούς δικούς μας πολιτικούς!»

Ε.Μ.

Πληροφορία. Ψευδής ἡ εἴδησις γιά νέο τραπεζικό σύστημα στήν Σερβία

Έπεσε όμως στην αντίληψή μας η παρακάτω πληροφορία και οφείλουμε να τη δημοσιεύσουμε:

Έχει αποκτήσει μορφή χιονοστιβάδας μια υποτιθέμενη είδηση σχετικά με την Σερβία που πάτησε πόδι και εναντιώθηκε στο ΔΝΤ και την ΕΚΤ…. Απλά….ΤΡΙΧΕΣ !!!!

 Η πραγματική διάσταση έχει ως εξής:
Ο Τάντιτς έχασε τις εκλογές στις 6 Ιουνίου και ο Νίκολιτς (αυτός που κέρδισε) από την άλλη δεν μπορούσε να σχηματίσει χωρίς τον Τάντιτς κυβέρνηση.
(Μόλις προχθές έφτιαξαν….συγκυβέρνηση)

Από την άλλη, τον Τάντιτς τον περιμένουν στην γωνία οι δικοί του για να τον υποχρεώσουν να παραιτηθεί από πρόεδρος του κόμματος του.
Αυτό που διαπραγματεύονταν λοιπόν 2 μήνες τώρα
ήταν να μοιράσουν τα…Σέρβικα κουκιά. Δηλαδή το πόσα θα τρώνε και πως !
(ίδιοι με τους δικούς μας είναι, μην απορείτε)
Και βρήκαν τρόπο!!!

Έφαγαν τον πρόεδρο της Κρατικής Τράπεζας και τροποποίησαν έναν νόμο και σύστησαν μια τεράστια επιτροπή (όπου βόλεψε ο καθένας τους δικούς του “φίλους” και γνωστούς) η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί (χωρίς στην ουσία να δίνει λογαριασμό σε κανέναν) τα αποθεματικά που έχει η Σερβία σε ξένο συνάλλαγμα (κάθε χώρα έχει “στην άκρη” εκτός από χρυσό και καταθέσεις σε ξένο νόμισμα) για αγοραπωλησίες ομολόγων και άλλες οικονομικές συναλλαγές!!!!!
Μιλάμε για ΤΡΕΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ !!!!

Αυτή (δυστυχώς) είναι η πραγματικότητα!!!

Και για να σταματήσει η πα**ρολογία, είναι τόσο μα τόσο υπέρ των πολιτών τους οι Σέρβοι πολιτικοί (οι δικοί μας μπροστά τους είναι γατάκια) που έφτιαξαν ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που πηγαίνει στα σπίτια των ανθρώπων που αδυνατούν να πληρώσουν τον λογαριασμό του αερίου (τώρα επεκτάθηκε και στους λοιπούς λογαριασμούς των κρατικών εταιριών) και κατάσχουν τηλεοράσεις και DVD, έπιπλα και ό,τι άλλο αξίας βρουν !!!

(Πληροφορία από χρήστη του Facebook, με συγγενείς στη Σερβία) (πηγή)

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply