Don’t disturb please!!

H Πακιστανική σημαία με την ημισέληνο ανεμίζει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Σύνταγμα!
Οι μισθωμένοι πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,του Σόρος και της παρέας του εν πλήρει απαρτία!

Οι μόνοι που λείπουν είναι ο λαός αυτής της χώρας και η ανύπαρκτη ηγεσία του!
Ή μάλλον όχι…ο λαός αυτής της χώρας είναι εδώ κι είναι καλά…Είναι σε λουλουδοπόλεμο αυτήν την εποχή ή χορεύει στα πανηγύρια εν μέσω πυρκαγιάς εντός κι εκτός παρενθέσεως το ”πυρκαγιά”…γι’αυτό μην ενοχλείτε!!!

Αχ Ελλάδα μου…τουλάχιστον να τελειώσεις γρήγορα..το αργό πονάει πολύ…

Σεμέλη Διονύσου.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΚΥΜΑΤΙΣΕ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ” ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ!

Με την ευγενική χορηγία αναρχοπρακτόρων, κομμάτων – δορυφόρων των γνωστών πρεσβειών και φυσικά, των γνωστών γραικύλων που στεγάζονται στο κτίριο εκεί πίσω!
Για να πούμε πάντως και την πικρή αλήθεια: Εκείνοι μαζεύτηκαν για να υπερασπίσουν τα συμφέροντά τους! Εμείς οι…ελληναράδες που φωνάξαμε, ουρλιάξαμε για την 15χρονη Μυρτώ αλλά το…ξεχάσαμε (!!!), ακόμα περιμένουμε τα κόμματα ή τους “εθνοσωτήρες” να μας ξεσηκώσουν για μια διαδηλωσούλα…!


πηγη

 

Εικόνες ντροπής στο Σύνταγμα με εκατοντάδες αλλαλάζοντες μουτζαχεντίν. Χαριστική βολή για τον Ελληνικό τουρισμό. Την ίδια στιγμή που ισλαμοφασίστες καταστρέφουν την Αθήνα, στο Πακιστάν 11χρονο χριστιανόπουλο έζησε την κόλαση πριν δολοφονηθεί.

 

Απόψε δόθηκε η χαριστική βολή στο λεγόμενο “τουριστικό προϊόν”. Ένα κακέκτυπο που στηρίχθηκε στην παγκόσμια ακτινοβολία του Ελληνικού πολιτισμού και κακοποιήθηκε από τον κρατικοδίαιτο πασοκισμό των συνδέσμων για γέλια, στο τσιμέντωμα παραλιών από τους φίλους των Παγκάλων, στους πεθερούς καραπασόκων που έκαναν την αρπαχτή τους χρεώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια το δημόσιο.

Από τα καθάρματα “εκπροσώπους” τουριστικών επιχειρήσεων που δεν έβγαλαν άχνα για την Πάρο, την Ιεράπετρα, τους ελεεινούς συναδέλφους τους που απασχολούν παράνομους ισλαμιστές θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των ανθρώπων που εμπιστεύθηκαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.
Το σημερινό αίσχος, έρχεται να συμπληρώσει την δολοφονία του τουρισμού της Αθήνας, με
τα επεισόδια του 2009 για το μαϊμού κοράνι του μαϊμού Ιρακινού που ήταν πακιστανός εγκληματίας. Οι εικόνες που μεταδόθηκαν τότε σε όλα τα διεθνή δίκτυα, όπου παρανοϊκοί Ταλιμπάν πετροβολούσαν ηλικιωμένη Αμερικανίδα τουρίστρια που ούρλιαζε έντρομη, έβαλαν ταφόπλακα στην τουριστική βιομηχανία του κέντρου.
Ακόμα και κάποιος με το IQ Έλληνα πολιτικού μπορεί να καταλάβει ότι το Target group για την Ελλάδα δεν είναι τα ορφανά του Μπιν Λάντεν, αλλά η Δύση. Η Δύση που μεγάλωσε με Ελληνική παιδεία.
Και όμως τότε δεν ακούστηκε άχνα από τις ενώσεις, τους συνδέσμους, κάτι βαψομαλλιάδες γραφικούς τηλεμαϊντανούς του τουρισμού. Όπως δεν θα ακουστεί και τώρα.
Να ακούσω μετά τα σημερινά έκτροπα, ποιός γελοίος, αγράμματος πολιτικάντης θα μιλήσει για “Ανάπτυξη”.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

 Την ίδια στιγμή που ισλαμοφασίστες καταστρέφουν την Αθήνα, στο Πακιστάν 11χρονο χριστιανόπουλο έζησε την κόλαση πριν δολοφονηθεί.

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός εντεκάχρονου αγοριού στο Πακιστάν που αγνοείτο από τις 20 Αυγούστου. Το μικρό αγόρι βρέθηκε καμμένο, με ακρωτηριασμένα τα χείλη, την μύτη και τα πόδια ενώ τα ανθρώπινα κτήνη το είχαν ξεκοιλιάσει πριν κάψουν το σώμα του.
Όλα αυτά την ώρα που άλλο ένα κορίτσι από χριστιανική οικογένεια με σύνδρομο Ντάουν κινδυνεύει με εκτέλεση για… Βλασφημία!
Χριστιανικές οργανώσεις εκφράζουν για ακόμα μία φορά τον αποτροπιασμό τους, εάν και πολύ σύντομα θα βγουν από τον κόπο αφού δεν θα μείνει Χριστιανικό ρουθούνι στο Πακιστάν. Όπως δεν έμεινε στην Σμύρνη, τον Πόντο, τα κατεχόμενα και όπου αλλού αποκτούν εξουσία οι ισλαμοφασίστες.
Την ίδια στιγμή το κράτος στην Ελλάδα ατιμάζει κάθε έννοια πολιτισμου και ανθρωπισμού
επιτρέποντας στην οργάνωση που καταγράφηκε σε βίντεο να κάνει απαγωγές ομοεθνών της, να παρελαύνει στην Αθήνα. Στην Αθήνα της αντίστασης, αναβίωσαν τα Βοσνιακά SS. Πάνε πακέτο φαίνεται μαζι με το 4ο Ράιχ και το ΔΝΤ.

olympia.gr

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply