«Ἄν χρειασθῇ πουλᾶμε κι ἀκατοίκητα νησιὰ σὲ ἰδιῶτες»!

 

Εδώσε γη και ύδωρ και το μόνο που ζητάει είναι λίγο αέρα!
Λίγο αέρα να πάρουμε μια ανάσα και μετά συνεχίζονται κανονικά τα kinky παιχνίδια που υποβαλλόμαστε ως λαός τόσα χρόνια!  
Θέλετε να βγείτε από το ευρώ”;; τον ρώτησαν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι .
Φυσικά και όχι” απάντησε …”θα ήταν καταστροφή,θα σήμαινε κι άλλο ύφεση και φτώχια στον Ελληνικό λαό”.
Κι όλα αυτά την ώρα που κλείδωσαν τα μέτρα των 11.5 δις που θα ρίξουν σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση την Ελληνική οικονομία και σε πραγματική απόγνωση χιλιάδες Ελληνικών  νοικοκυριών.

Τι δεν καταλαβαίνω εδώ;;

Αν χρειαστεί θα πουλήσουμε και ακατοίτητα νησιά μας…δήλωσε!
Φυσικά…γιατι όχι;; Μόνο αυτό;;
Πάρε πάρε πάρε καλέ κυρία!
Τζάμπα τα βάλαμε! Το αφεντικό τρελλάθηκε!!! 

Σεμέλη Διονύσου.

«Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί αν κάνουμε τη δουλειά μας» υποστηρίζει ο Πρωθυπουργός


 

Προετοιμάζει το έδαφος της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα το Σάββατο ο Πρωθυπουργός και παραχωρεί συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα Le Monde, όπου δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει στις ιδιωτικοποιήσεις, ακόμα και στην πώληση ακατοίκητων νησιών σε ιδιώτες.

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα δηλώνει ότι θέλει να επαναφέρει την αξιοπιστία της Ελλάδας, ζητάει εκ νέου «λίγο αέρα» για την ελληνική οικονομία, προειδοποιεί για τις συνέπειες μιας εξόδου της χώρας του από το ευρώ, υπόσχεται ότι θα επιταχύνει τις ιδιωτικοποιήσεις και δηλώνει έτοιμος να παραχωρήσει ακόμη και ακατοίκητα νησιά σε ιδιώτες.

«Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί αν κάνουμε τη δουλειά μας» υποστηρίζει ο Πρωθυπουργός και εκτιμά πως όλος ο κόσμος έχει να κερδίσει από μία επιτυχή έκβαση του ελληνικού προβλήματος (ελληνικό success story, όπως χαρακτηριστικά εμφανίζεται να λέει).

Σε ερώτηση αναφορικά με τις προσδοκίες του από τις συναντήσεις με τηνΑνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ, ο Αντώνης Σαμαράς σημειώνει ότι «το μόνο πράγμα στο οποίο θέλουμε να επιμείνουμε, είναι πως η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας είναι απαραίτητη για να πετύχουμε τους στόχους μας».

«Δεν συζητάμε για τους στόχους του προγράμματος. Θέλουμε μόνο να είμαστε σίγουροι ότι θα τους πετύχουμε διατηρώντας την κοινωνική συνοχή. Θέλω να σβήσω την εικόνα ότι η Ελλάδα είναι εδώ για να δημιουργεί προβληματα. Είμαι εδώ για να τα επιλύσω, αλλά έχουμε ανάγκη από λίγο αέρα για να ξαναβρούμε την ανάσα μας», επισημαίνει κ. Σαμαράς.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός επαναλαμβάνει ότι μία πιθανή ελληνική έξοδος θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα και επικίνδυνη για την Ευρώπη, ενώ απευθύνει εκ νέου έκκληση να διαλυθεί το κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον της χώρας στην Ευρωζώνη, καθώς και να σταματήσουν οι δημόσιες δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων περί πιθανής εξόδου της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα.

πηγή:iefimerida

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply