Τὰ Σκόπια ἔγιναν Μακεδονία καὶ σὲ διεθνὲς ἰατρικὸ συνέδριο. Ἀντίδρασις Ἑλλήνων ἰατρῶν.

Τὰ Σκόπια ἔγιναν Μακεδονία καὶ σὲ διεθνὲς ἰατρικὸ συνέδριο. Ἀντίδρασις Ἑλλήνων ἰατρῶν.Το ελπιδοφόρο της είδησης είναι  ότι υπάρχουν εθνικά αντανακλαστικά ακόμη!
Δεν έχουμε αποχαυνωθεί εντελώς….

Τα Σκόπια έγιναν Μακεδονία και σε διεθνές ιατρικό συνέδριο – Αντίδραση Ελλήνων ιατρών

 

 

Έτριβαν τα μάτια του οι καρδιολόγοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας όταν είδαν το πρόγραμμα του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Καρδιολογίας που είναι ήδη σε εξέλιξη στο Μόναχο παρουσία χιλιάδων επιστημόνων. Τα 
Σκόπια αθόρυβα και χωρίς να ενημερωθεί ποτέ η ελληνική πλευρά, έγιναν Μακεδονία σε κάθε αφίσα και σε πρόγραμμα που κυκλοφορεί στη Γερμανική πόλη.

Πως αντέδρασαν οι Έλληνες. γιατροί;

Αφού ξεπέρασαν τον πρώτο εκνευρισμό, επιδίωξαν να αντιδράσουν όσο πιο επίσημα και άμεσα προκειμένου να αποσυρθούν από κάθε σημείο του συνεδρίου οι ενδείξεις με τον όρο Μακεδονία. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο συνέδριο έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον και κάθε χρόνο λόγω των σπουδαίων επιστημονικών του παρουσιάσεων, προσελκύει τόσο ειδικούς από όλο τον κόσμο όσο και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) απέστειλαν αμέσως επιστολή προς την διοργανώτρια αρχή ενώ ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Ε. καθηγητής Καρδιολογίας κ. Γεώργιος Παρχαρίδης εξέφρασε την διαμαρτυρία της Ελληνικής αντιπροσωπίας και απαίτησε να γίνει αμέσως διόρθωση τόσο στο πρόγραμμα όσο και στο stand της Σκοπιανής αντιπροσωπίας και να αναφέρεται στο εξής ως FYROM.

Ζήτησε μάλιστα να υπάρξει μέριμνα ώστε το γεγονός να μην επαναληφθεί σε επόμενα συνέδρια.

πηγη 

(Visited 34 times, 1 visits today)
One thought on “Τὰ Σκόπια ἔγιναν Μακεδονία καὶ σὲ διεθνὲς ἰατρικὸ συνέδριο. Ἀντίδρασις Ἑλλήνων ἰατρῶν.

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τὰ Σκόπια ἔγιναν Μακεδονία καὶ σὲ διεθνὲς ἰατρικὸ συνέδριο. Ἀντίδρασις Ἑλλήνων ἰατρῶν. « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply