Πορεία γιὰ τὴν Μυρτῶ.

Ὅταν κατεκάη ἡ Ἀθήνα γιὰ τὸν Ἀλέξη, ὅλοι εἶχαν νὰ ποῦν μίαν κουβέντα τρυφερότητος γιὰ τὸ ἀδικοχαμένο παιδί. 
Ἡ Ἀθήνα ἐκάη καὶ οὐδεὶς κυβερνητικὸς βγῆκε νὰ πῇ μίαν λέξιν διαμαρτυρίας. (Μόνον ἐκεῖνος ὁ γραφικὸς μπουμποῦκος κάτι ἐψέλλιζε ἀλλὰ αὐτὸς δὲν πιάνεται… Στὴν κοσμάρα του γάρ…)

 Ἡ Μυρτούλα κτυπήθηκε στὶς 23 Ἰουλίου. 
Τότε ποὺ ὅλη ἡ Ἑλλὰς ἔκανε τὰ μπάνια της.  (Αὐτὰ μᾶς ἐμάραναν!!!)
Ἐὰν ἐξαιρέσουμε κάτι λίγες κουβέντες συμπαραστάσεως, ἀπὸ ἐπίσης «ἀκραίους», αὐτὸ τὸ παιδὶ εἶναι σὰν νὰ μὴν ὑπάρχῃ. Σὰν νὰ μὴ τὸ ἐγέννησε μάννα. Σὰν νὰ ἦταν κάτι ποὺ ἔπρεπε νὰ τῆς συμβῇ…
Κι ὅλο αὐτὸ τὸ τερατούργημα τὸ λησμονήσαμε…

Δὲν ξέρω ἐὰν εἶναι ἀργά…
Ἀλλὰ ὅπως λέει κι ὁ θυμόσοφος λαός μας, κάλλιο ἀργὰ παρὰ ποτέ…
Σὲ τελικὴν ἀνάλυσιν τὸ παιδὶ ἀκόμη ζεῖ… Ἔστ’ ᾦ καὶ σὲ καταστολή…

Ἄς εὐχηθοῦμε μὲ ὅλην τὴν δύναμιν τῆς καρδιᾶς μας νὰ ξεπεράσῃ τὸ πρόβλημα…

Φιλονόη.

 Πορεία για την 15χρονη Μυρτώ και εναντίον της λαθρομετανάστευσης

Για τον 15χρονο Αλέξη τα… “κοινωνικά κινήματα” έκαιγαν την Αθήνα. Για την 15χρονη Μυρτώ τα “κοινωνικά κινήματα” και οι πολιτικές δυνάμεις, όχι μόνο σιωπούν, αλλά υπερασπίζονται και τα “δικαιώματα” των λαθρο-εισβολών δολοφόνων των Ελλήνων. 30 Έλληνες δολοφονημένοι από λαθρομετανάστες μέσα στο 2012. Αυτός είναι ο “ρατσισμός των Ελλήνων” που καταγγέλλουν. Δεν είναι “αντιρατσιστές”, είναι μισέλληνες. ΩΣ ΕΔΩ. Το αίμα των Ελλήνων κυλάει και όλοι αντιδρούν μόνο υπέρ των αλλοδαπών. Μάλιστα τελευταία που πλησιάζει και το ραμαζάνι, προβάλλουν σφαγές μεταξύ αλλοδαπών ως δήθεν “ρατσιστικές επιθέσεις”.
Μετά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, ένας ακόμη κορυφαίος υπουργός, αυτός της… δικαιοσύνης, δεν αρθρώνει λέξη για την τραγωδία της Πάρου, για τα ύποπτα ευτράπελα με το 21χρονο κτήνος από το Πακιστάν και τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.
Ούτε μια λέξη συμπαράστασης στην οικογένεια του άτυχου κοριτσιού, σε αυτούς τους γονείς που είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη την όμορφη ζωή τους να μετατρέπεται σε έναν πραγματικό εφιάλτη. Μόνο ανακοινώσεις για τους αλλοδαπούς. Κι όταν τους κατηγορούν ότι γίνονται ρατσιστές εις βάρος των ίδιων των Ελλήνων, αρχίζουν τις αμπελοφιλοσοφίες.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, λοιπόν, ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, με αφορμή το θανάσιμο τραυματισμό του υπηκόου Ιράκ από αγνώστους εξέδωσε ανακοίνωση!!!

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδικάζει απερίφραστα την ανθρωποκτόνο επίθεση κατά του ανυπεράσπιστου υπηκόου του Ιράκ. Η αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων σε αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας, αρχίζει να προσλαμβάνει ιδιαίτερα επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Το οξύ μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας και οι συνέπειες που προκαλεί δεν μπορεί να αντιμετωπιστούν, βεβαίως, με μέσα απάνθρωπης βίας. Η Ελληνική Πολιτεία και η Δικαιοσύνη είναι αυτονόητο ότι θα προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση των ευθυνών στους υπαιτίους. Επιπροσθέτως, η Πολιτεία θα διασφαλίσει τα δικαιώματα του ανθρώπου στη ζωή, την ελευθερία και την ασφάλεια από οποιονδήποτε τα προσβάλλει ή τα θέτει σε διακινδύνευση».

Επειδή έχουμε πλέον αηδιάσει, μόνο μια κοινότοπη ερώτηση μπορούμε να διατυπώσουμε: Αν ήταν κύριε το παιδί σας, το εγγόνι σας, εσείς ο ίδιος, τα ίδια θα πρεσβεύατε; Αλήθεια όμως…

Ο ΜΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

πηγή: μήνυμα κι ἐδῶ

 φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply