Σφυρὶ μέσα σὲ βράχο 75 ἐκατομμυρίων ἐτών!!

Πόσα μυστικά κρύβει ο πλανήτης μας;
Πόσοι ήταν πριν από εμάς εδώ και τι άνθρωποι ήταν;
Πόσα δεν ξέρουμε για το παρελθόν της ανθρωπότητας και πόσα ακόμα μένει να μάθουμε;;

Το σιδερένιο κεφάλι και η ξύλινη λαβή του είναι στερεοποιημένα σε ψαμμίτη.

Οι μελέτες δείχνουν ότι το μέταλλο έχει κατασκευαστεί με μία μορφή σιδήρου που δεν θα μπορούσε να υπήρχε στις σημερινές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Θεωρείται ότι πριν από τον κατακλυσμό η ατμόσφαιρα μας ήταν δύο φορές πιο συμπιεσμένη από την τρέχουσα πυκνότητα και επίσης δεν υπήρχε υπέρυθρη ακτινοβολία.

Τον Ιουνίου του 1934, η οικογένεια Χαν ανακάλυψε ένα βράχο που προεξοχεί από ένα πέτρωμα δίπλα σε ένα καταρράκτη έξω από το Λονδίνο του Τέξας. Το πέτρωμα δημιουργήθηκε 75 – 100.000.000 χρόνια πριν,κατά την Κρητιδική περίοδο.Την προσοχή τους τράβηξε ένα κομμάτι ξύλου που προεξείχε από το βράχο. Ο βράχος χωρίστηκε και έτσι το σφυρί με ξύλινη λαβή ήρθαν στο φως.

Το ασυνήθιστο αντικείμενο που αποτελούταν από σίδηρο 96%, 2,6% το χλώριο και το θείο 0,74% (χωρίς άνθρακα). Ο σίδηρος φαίνεται να είναι πολύ καθαρός, χωρίς την παρουσία φυσαλίδων.

Το περίεργο είναι ότι η σύγχρονη βιομηχανία, αδυνατεί να παράγει αντικείμενα τέτοιας ποιότητας, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών που δείχνουν γις φυσαλίδες και τις παραλλαγές της πυκνότητας.

Επιπλέον, πώς θα μπορούσε ένα σφυρί να κατασκευάστηκε 75 εκατομμύρια χρόνια πριν; Το μυστήριο παραμένει.

πηγη:

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply