Συλλογὴ ὑπογραφῶν γιὰ τὴν παύσιν τοῦ Σουλεϊμᾶν!

Συλλογὴ ὑπογραφῶν γιὰ τὴν παύσιν τοῦ Σουλεϊμᾶν!Ἀναδημοσιεύω κάτι ποὺ θεωρῶ πὼς πρέπει νὰ γίνῃ!
Γενικῶς, πιστεύω πὼς πρέπει νὰ σταματήσουν ἐτοῦτα τὰ τουρκολάγνα καμώματα.
Ἀλλὰ βλέπετε, τὸ τζᾶμπα εἶναι καλλίτερο ἀπὸ τὸ πλήρωνε..
Κι ἔτσι, ὁ κάθε Κυριακοῦ προτιμᾶ τὸ τζᾶμπα, διότι δὲν τοῦ ἀρέσει νὰ πληρώνῃ…
Κακὰ τὰ ψέμματα… Οἱ τοῦρκοι τρίβουν τὰ χέρια τους μὲ τὰ κωθώνια ποὺ ἔχουμε ἐδῶ… Καλλιτέραν ὀθωμανοποίησιν οὔτε μὲ τὴν χαντζάρα τους δὲν θὰ ἐπετύγχαναν!!! Συνεπῶς τὰ  χαρίζουν! Ἄλλως τέ, γιατί νά πληρώνῃ γιά δημιουργία σειρῶν, μέ Ἕλληνες ἠθοποιούς, ὅταν τά μεμέτια τού προσφέρουν τόσα;

Ἐμεῖς ὅμως τί κάνουμε;

Ἄν καὶ πιστεύω πὼς οἱ καλλίτερες ὑπογραφές, καθῶς κι ἀντίστασις σὲ ἐτούτην τὴν τουρκολαγνεία, εἶναι τὸ σβήσιμο τῶν τηλεοράσεων, σαφῶς καὶ ὀφείλουμε νὰ στηρίξουμε ὅλες τὶς δυνατὲς δράσεις.

Ὑπογράφουμε καὶ διαδίδουμε…
Καὶ σβήνουμε… Σβήνουμε… Ἤ ἀκόμη καὶ πετᾶμε ἀπὸ τὸ παράθυρο… Καλλὶτερο ὅλων!

Φιλονόη.  

Να αποσυρθεί ο νεοθωμανικός Σουλεϊμάν

Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος. 

Αφού λοιπόν οι Έλληνες εθίστηκαν ήδη στα τουρκικά σήριαλ, ο Αντένα πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει έναν από τους βασικούς οργανωτές της λεηλασίας και της υποταγής των βαλκανικών λαών στους Οθωμανούς, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ της χώρας.

Έτσι από τη μία πλευρά εθνομηδενιστές δήθεν διανοούμενοι ασκούν λοβοτομή στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, και από την άλλη τα αφεντικά της τηλε-αποβλάκωσης, μας σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στον χειρότερο ραγιαδισμό.

Πρέπει να αντισταθούμε! Όπως έγινε με το άθλιο βιβλίο «ιστορίας» της ΣΤ΄ Δημοτικού, έτσι και τώρα πρέπει να απαιτήσουμε την απόσυρση του σοβινιστικού «Σουλεϊμάν».

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Σε καμία άλλη χώρα δεν θα διανοούνταν κανείς να προβάλει μια σειρά που εκθειάζει τον ίδιο του τον κατακτητή. Αν δεν μπορούμε να το διανοηθούμε, ας φανταστούμε τους Παλαιστίνιους να βλέπουν σήριαλ με τη ζωή του Αριέλ Σαρόν ή να παίζεται σειρά με τους έρωτες των ναζί στο Ισραήλ.

Φτάνει πια! Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια. Όπως εξεγειρόμαστε όταν μας σέρνει η Τρόικα ως επαίτες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έτσι και αρνούμαστε να προσβάλλει έτσι την ιστορική μας μνήμη και την εθνική μας αξιοπρέπεια ο κύριος Κυριακού και το κανάλι του.

Ζητούμε την άμεση απόσυρση του σωβινιστικού-νεοθωμανικού «Σουλεϊμάν» από τον ΑΝΤ 1
Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το ΕΣΡ, την Ακαδημία Αθηνών και τα κόμματα τα οποία αιδημόνως σιωπούν να πάρουν αμέσως θέση.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε οι ίδιοι να υπερασπιστούμε την τιμή και την ιστορία του τόπου μας.

Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, ανοίγουμε τα μάτια μας.

Γιὰ τὴν συλλογὴ τῶν ὑπογραφῶν πατᾶτε  ἐδῶ 

φωτογραφία

(Visited 10 times, 1 visits today)
One thought on “Συλλογὴ ὑπογραφῶν γιὰ τὴν παύσιν τοῦ Σουλεϊμᾶν!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Συλλογὴ ὑπογραφῶν γιὰ τὴν παύσιν τοῦ Σουλεϊμᾶν! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply