Ὁ ἐθνικός μας κηφήνας

Ἐκτός ἀπό δοσίλογος καί πουλημένος. Ὁ ἄνθρωπος πού διέσυρε τήν χώρα καί τόν Ἑλληνικό λαό ὡς τεμπέλη καί διεφθαρμένο (ἔκρινε ἐξ ίδίων, ὡς φαίνεται), περνᾶ «ζωή καί κότα». Οὔτε ὁ πρόεδρος τῶν Ἡνωμένων Πολιτειῶν νά ἦταν.

Τά παρακάτω γράφει ἡ dw.de γιά τόν λακέ τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων:

«Σπάνια στο κοινοβούλιο πλέον…

Η Die Welt επιγράφει ρεπορτάζ της με τον τίτλο «Ο Παπανδρέου χαίρεται τη ζωή». Το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται σπάνια στο κοινοβούλιο. Πριν από μερικές μέρες επισκέφθηκε τη Νότιο Αφρική. Ένα ταξίδι για το οποίο πάντως είχε καταθέσει αιτιολογημένη αίτηση αδείας στο κοινοβούλιο μια και είναι βουλευτής. Επισκέφθηκε τη Νότιο Αφρική ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και έβγαζε  πύρινους λόγους για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Η εφημερίδα σημειώνει λίγο παρακάτω: «Μετά την παραίτησή του τον Νοέμβριο του 2011 παραμέλησε πολύ τα καθήκοντά τους ως βουλευτής. Στα μίντια γίνεται λόγος για πολυτελή ταξίδια στην Ελλάδα με διάρκεια 45 μέρες. Ο μισθός του βουλευτή για τον οποίο δεν εργάζεται σκληρά στο γραφείο για να τον κερδίσει προφανώς δεν του φτάνει. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με το πρακτορείο Harry Walker για πληρωμένες δημόσιες εμφανίσεις και θέλει να διδάξει και στο Χάρβαρντ».»

 

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply