Καὶ τὸ ΠΑΜΕ πάει κι ἔρχεται!

Γιατί καλέ δέν τούς λυπᾶσθε τόσους νοματαίους νά τούς κουβαλᾶτε στήν πλατεία Κοτζιᾶ; Τί σᾶς φταῖνε; Τί στό καλό; Κανένα συναίσθημα μέσα σας; Καμμία λογική;
Μαζέψατε ἐκεῖ κάτι φουκαρᾶδες, τοὺς φουσκώσατε τὰ μυαλά, τοὺς φορτώσατε καὶ μὲ στειλιάρια καὶ τοὺς ἀμολήσατε…
Σέ ποιόν ἀκριβῶς ἀπευθύνεστε μέ τήν συγκέντρωσιν διαμαρτυρίας σας; Στήν πολιτεία; Στούς ἐλαχίστους ἐναπομείναντες ἐπιχειρηματίες; Ἤ στούς περιοίκους;
Σάββατο τὴν κάνατε τὴν πορεία σας…
Τόσο στόκο στὰ μυαλά σας δὲν τὸν περίμενα..
Ἀν τὶ νὰ παραλύσετε τὴν χώρα, ἐσεῖς ὑπηρετεῖτε τὴν κάθε μορφὴ ἐξουσίας, ὥς πιστὰ σκυλιά!
Τί νά σᾶς πῶ;

Ἀνεγκέφαλοι ἤσασταν, εἶστε κι ἔτσι θὰ παραμείνετε ἔως τὸ τέλος!

Ξεπουλημένοι!

Φιλονόη.  

Υ.Γ.1. Ἀκόμη σᾶς χρωστᾶμε τὸ σταμάτημα τοῦ πλήθους ἔξω ἀπὸ τὴν βο(υ)λή!!! Δὲν τὸ ξεχάσαμε!

Υ.Γ.2.  Ἐκεῖνα τά λοβοτομημένα πού σᾶς ἀκολουθοῦν, ἀπό μυαλό πῶς πᾶνε; Κουκούτσι;

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλ. Κοτζιά

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα η μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ με την συμμετοχή σωματείων, συνταξιούχων, εργαζομένων και σπουδαστών.

Στην ομιλία του ο Δήμος Κουκούρης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ έκανε λόγο για «αντεργατικές πολιτικές που καταδικάζουν τον λαό στη φτώχεια και υπαγορεύονται από τις πολιτικές του κεφαλαίου».

Χαρακτήρισε την κατάσταση του ΕΟΠΠΥ «άθλια όπως και το σύνολο της υγείας και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης».

Ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει για τις αποδοχές που λαμβάνουν και ζήτησε την αποκατάσταση των κύριων και επικουρικών συντάξεων, των επιδομάτων κοινωνικής αλληλεγγύης και των δαπανών υγείας.

Ζήτησε απίσης την άμεση χρηματοδότηση του ΕΟΠΠΥ από το κράτος καθώς επίσης και την χρηματοδότηση του ΙΚΑ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Οργανισμού Απασχόλησης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Με κεντρικό σύνθημα «ούτε συμβιβασμός ούτε αυταπάτες, στην κρίση να πληρώσουν οι κεφαλαιοκράτες» περίπου έξι χιλιάδες μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πορεία προς την Πλατεία Συντάγματος.  (πηγή)

 

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply