Οἱ τύποι εἶναι γιὰ τὰ ἄσπρα πουκαμισάκια!

Τα έλεγα προχθές στην Φιλονόη ,σε μια συζήτηση που είχαμε περί ανθελλήνων.

«Τα παίρνουν ποικιλοτρόπως ,για να ξεπουλάνε την πατρίδα τους » μου είπε..

Κι όμως δεν είναι μόνο αυτό!
Είναι πολύ βαθύτερο κι έχει να κάνει με τον διαταραγμένο ψυχισμό τους.

Διότι δεν μπορεί ΤΙΠΟΤΑ να δικαιολογήσει το μίσος που νιώθουν αυτά τα άτομα,σε οτιδήποτε έχει να κάνει με πατρίδα,με σημαία,με αξίες και προγόνους!


Πρόσφατα,ζήτησαν επισήμως να κατέβει η προτομή του Αθ.Διάκου,από την Λειβαδιά,γιατί ενοχλούνται να τον βλέπουν οι θαμώνες παρακείμενης καφετέριας!

Που και γιατί τους ενόχλησε το άγαλμα ενός μάρτυρα του έθνους μας;  Που είναι η λογική σε αυτήν την ενέργεια και γι΄αυτήν την ενόχληση;; 

Τώρα στην Λάρισα,35χρονο ΓΟΜΑΡΙ,επιτέθηκε σε πιτσιρικά 12 ετών και τον ξεγύμνωσε στην μέση του δρόμου,γιατί το παιδί φορούσε μπλούζα με την Ελληνική σημαία!

Δεν ξέρω τι είδους απόρριψη και κακοποίηση δέχτηκαν αυτά τα άτομα σε παιδική ηλικία και τους βγαίνουν τα απωθημένα τους στην πατρίδα και στα όσιά της,είναι όμως κάτι παραπάνω από σίγουρο,ότι είναι απλά ψυχοπαθείς που όμως κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας… αντί να γίνεται η περίπτωσή τους θέμα για την πτυχιακή των φοιτητών ψυχιατρικής!

Να μην αφἠσω ασχολίαστο το γεγονός,πως τα ΜΜΕ,τήρησαν άλλη μία σιγήν ιχθύος.
Αν ήταν από την ανάποδη,τώρα θα ακούγαμε αναλύσεις ψυχολόγων για το φαινόμενο,σε όλα τα κανάλια!

Σεμέλη Διονύσου.

ΛΑΡΙΣΑ : 14 μήνες φυλακή στον ”Ρέγγα” που έβγαλε τη μπούζα από 12χρονο παιδάκι

14 μήνες φυλακή άρπαξε ο γνωστός στην Λάρισα με το παρατσούκλι Αναρχοαυτόνομος ”Ρέγγας” που υποχρέωσε παιδάκι να βγάλει την μπλούζα που φορούσε επειδή είχε πάνω… την Ελληνική Σημαία!
Το περιστατικό έγινε μπροστά από την Ιατρική σχολή της Λάρισας όπου ο γνωστός αναρχικός με το παρατσούκλι Ρέγγας, 35 χρονών, υποχρέωσε το παιδάκι ενός Λαρισαίου που πέρναγε απο μπροστά του να βγάλει την μπλούζα επειδή είχε πάνω την Ελληνική Σημαία και τον ηλιο της Βεργίνας …Κλαίγοντας και γυμνός ο μικρός έτρεξε στο σπίτι του και ειδοποίησε τους γονείς του !Ο Πατέρας του χωρίς να χάσει καιρό ειδοποίησε την Αστυνομία και έσπευσε στην πλατεία ταχυδρομείου όπου συχνάζει ο “Ρέγγας” μαζί με άλλους συγγενείς του!
Οι Αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Λαρισαίο βρήκαν και στο σάκο που είχε μαζί του την μπλούζα του μικρού που την είχε κρατήσει ως λάφυρο!
Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου άρπαξε την ποινή των 14 μηνών ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη! Σε ερώτηση του Εισαγγελέα γιατί το έκανε είπε απλώς δεν ήθελα να φοράει την μπλούζα με την Ελληνική Σημαία!
πηγη 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Οἱ τύποι εἶναι γιὰ τὰ ἄσπρα πουκαμισάκια!

Leave a Reply