Παναγιωτόπουλος κατά ΛΑΘΡΟεποίκων;

Ἤ ἄλλως, ὁ στρατὸς κατὰ τῶν ΛΑΘΡΟεισβολέων! Διότι οὐσιαστικῶς αὐτὸ συμβαίνει!
Ὅταν ἐμπλέκεται ὁ Παναγιωτόπουλος, ὑπὸ τὶς παροῦσες συνθῆκες φυσικά, συζητᾶμε γιὰ δράσεις τῶν Ἐνόπλων δυνάμεων. Τίποτα περισσότερο καὶ τίποτα λιγότερο! 

Οι ΕΔ αναλαμβάνουν δράση (και…) κατά των “λάθρο”!

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με θέμα την αντιμετώπιση της χιονοστιβάδας των Σύρων προσφύγων που είναι έτοιμη η Τουρκία να διοχετεύσει προς τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο. Η σύσκεψη έγινε με τη συμμετοχή των υπουργών Εθνικής Αμυνας Π. Παναγιωτόπουλου, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιακαι Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ.Μουσουρούλη και βέβαια κρατάμε ότι έγινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι πλέον το θέμα αντιμετωπίζεται ως εξωτερική απειλή.

Ειδικότερα, αντικείμενο της σύσκεψης ήταν οι πληροφορίες που πρώτο μετέδωσε το defencenet.gr πριν από 40 ημέρες ότι περισσότερο από 100.000 Σύροι πρόσφυγε βρίσκονται στοιβαγμένοι στα παράλια και οι Τούρκοι λαθρέμποροι, φυσικά με την συνεργασία των τουρκικών αρχών ετοιμάζονται να τους προωθήσουν στην Ελλάδα!  Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπουλος δήλωσε σχετικά ότι “Καθώς προχωρούν και οι εξελίξεις στη Συρία, παρατηρείται αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών στα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας που προσπαθούν να μπουν στην Ελλάδα. Η πρώτη απόφαση της Κυβέρνησης είναι να επιχειρήσουμε να ανασχέσουμε και αυτό το κύμα λαθρομετανάστευσης στην περιοχή που επιχειρεί να εισέλθει στη χώρα, δηλαδή στην ακριτική περιοχή του Αιγαίου, στα θαλάσσια σύνορά μας. Για αυτό λοιπόν εντείνουμε τη συνεργασία μας και προχωρούμε προς τη κατεύθυνση δρομολόγησης άμεσα εφαρμόσιμων λύσεων”. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αναλαμβάνουν, λοιπόν, (και αυτόν…) το ρόλο αφού το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι παντελώς αδύναμο να ανταποκριθεί σε τέτοιας έκτασης καθήκοντα φύλαξης συνόρων.

Το μεσημέρι για το ίδιο θέμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και με την παρουσία των τριών υπουργών. Σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Ν.Δένδια: Η σύσκεψη σήμερα όπως σαφέστατα δήλωσε ο κύριος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει να κάνει αφενός μεν με τη περαιτέρω συζήτηση του σχεδίου «ΙΩΝ», το οποίο είναι το σχέδιο το οποίο προετοίμασε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των πιθανών προσφυγικών ροών εξαιτίας της κρίσης της Συρίας. Το σχέδιο αυτό υπεβλήθη στον Πρωθυπουργό της Χώρας, Αντώνη Σαμαρά κατά τη σύσκεψη που είχαμε στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα το μεσημέρι”.

πηγή

Λέτε νά μή τό δοῦμε; Γιατί ὅμως ἐμένα μέ τρώει τό χέρι μου; Καί γιατί κάπου ἐδῶ πιστεύω πώς μπαίνουν κι ἄλλες παράμετροι στόν μέσον;

Φιλονόη.

Υ.Γ. Λέτε ὅλοι αὐτοί πού θέλουν νά μᾶς φορτωθοῦν νά εἶναι Σύριοι; Μά ὅλοι; Καί γιατί δέν παραμένουν στήν Τουρκία; Γιατί δέν πηγαίνουν σέ ὁμοϊδεάτες τους; Νά ἀπαντήσω μόνη μου; Ἤ μπήκαμε ἀπλῶς στήν τελική φάσι τῶν σχεδιασμῶν κάποιων;

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Παναγιωτόπουλος κατά ΛΑΘΡΟεποίκων;

Leave a Reply