Ὅταν λέμε πὼς τὰ μεταλλαγμένα δολοφονοῦν…


Πῶς θέλετε νά τό ἐξηγήσουμε;

Μέ ποντίκια πού ἔχουν ἀποκτήσει ὄγκους στό μέγεθος μπάλας τοῦ ΤΕΝΙΣ;
Μέ ἀνθρώπους πού πεθαίνουν μέσα σέ φρικτούς πόνους ἀπό καρκίνους τοῦ παχέος ἐντέρου;
Ἤ μήπως μέ τό νά σᾶς βάλουμε μέσα σέ ἕνα καζάνι μεταλλαγμένου καλαμποκιοῦ καί νά σᾶς παρατήσουμε ἐκεῖ ὥς πειραματόζωα;

Ὁ βουλευτὴς Νίκος Χουντὴς τοῦ τΣΥΡΙΖΑ ἔκανε μάλιστα κάποιες ἐρωτήσεις στὸ ΕὐρωκΥνοβούλιο.
Ἀλλά σέ ποιούς τίς ἔθεσε τίς ἐρωτήσεις;
Μόνα τους ἔφθασαν τά μεταλλαγμένα στά πιάτα μας; Κάποιος δέν ἔβαλε ὑπογραφή; Ἤ ὀρθότερα κάποιοι;
Τώρα τί τρέχετε νά μαζέψετε; Μαζεύονται τά ἀμάζευτα;

Ὅταν σᾶς κοπανούσαμε στὸ κεφάλι τοὺς περιορισμοὺς τοῦ Codex Allimentarious σιωπούσατε. Τὸ εἴχατε πρὸ πολλοῦ ὑπογράψει καὶ σκασίλα σας.
Τώρα πού τά παιδιά σας, τά δικά σας παιδιά, πού σιτίζονται ἀπό τά μεταλλαγμένα, πῶς θά ἀντιμετωπίσουν τούς ὄγκους; Μέ εὐχέλαια ἤ μέ θάνατο;

Διότι τὰ δικά μας τὰ παραδόσατε ἤδη στὴν καρμανιόλα. 
Ἀλλὰ μὴν σκιάζεστε….
Ἐδῶ, σὲ αὐτὸν τὸν μικρὸ καὶ πανέμορφο πλανήτη, πληρώνονται ὅλα! Μὰ ὅλα!
Καὶ θὰ τὸ δεῖτε συντόμως…

Κι ὅσο γιὰ τὴν συνενοχή σας, συμμετοχή σας, συνεργία σας στὸν δικό μας ἀφανισμό…
Γνωρίζετε αὐτό πού λέει ὁ λαός μας γιά τόν λᾶκκο τοῦ ἄλλου; Νὰ τὸ θυμᾶστε… Εἶναι πολὺ καλὴ πληροφορία!

Φιλονόη.

 Υ.Γ. 1. Καὶ νὰ σᾶς ἀποκαλέσω καὶ νὰ μὴν σᾶς ἀποκαλέσω ΚΤΗΝΗ, δὲν ἱδρώνει τὸ αὐτί σας. Γελοῖοι γεννηθήκατε, εἶστε κι ἔτσι θὰ ψοφήσετε! 

Βόμβα μεγατόνων για τα γενετικά τροποποιημένα προΐόντα – Τεράστιοι οι κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία


Μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με τις επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων στην ανθρώπινη υγεία αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν, μελέτη που πραγματοποίησαν υπό άκρα μυστικότητα τα δύο τελευταία χρόνια Γάλλοι ερευνητές αποδεικνύει ότι αρουραίοι που τρέφονταν με το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι (NK603) της πολυεθνικής εταιρείας, Monsanto ή που βρίσκονταν εκτεθειμένοι στο κορυφαίο σε πωλήσεις ζιζανοκτόνιο της ίδιας εταιρείας, Roundup υπέστησαν όγκους και πολλαπλές βλάβες οργάνων. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το 50% των αρσενικών και το 70% των θηλυκών ποντικιών που τρέφονταν με προϊόντα της Monsanto πέθαιναν πρόωρα. Στην υπόλοιπη ομάδα ελέγχου που η διατροφή της δεν περιείχε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, πρόωρα πέθαιναν το 30% των αρσενικών και το 20% των θηλυκών.
Το περιοδικό Nouvel Observateur, που δημοσίευσε πρώτο στη Γαλλία τα αποτελέσματα της έρευνας με τίτλο : “Yes, GMOs are poisonous!” (Ναι, τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα είναι δηλητηριώδη) σημειώνει ότι «αν επρόκειτο για φάρμακο, θα έπρεπε αμέσως να αποσυρθεί μέχρι να υπάρξουν περαιτέρω μελέτες» και τονίζει ότι τα αποτελέσματα είναι μια “βόμβα” για τη βιομηχανία γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία Monsanto δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποιο σχόλιο, ωστόσο στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι τα προϊόντα της είναι ασφαλή.
Ολόκληρη η γαλλική μελέτη και τα αποτελέσματα των πειραμάτων θα δημοσιευθούν στο έγκυρο αμερικανικό περιοδικό «Food and Chemical Toxicology» και θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου στο Λονδίνο. Επικεφαλής της έρευνας είναι ο γάλλος καθηγητής μοριακής βιολογίας Gilles-Eric Séralini του πανεπιστημίου του Caen. Σημειώνεται ότι η εταιρεία Monsanto παράγει το 91% των μεταλλαγμένων σπόρων παγκοσμίως, «απολαμβάνει» τον τίτλο της πιο ρυπογόνου και επικίνδυνης εταιρείας στην ιστορία της βιομηχανίας και κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων δικαστικών αγωγών και μηνύσεων που έχουν ασκηθεί ποτέ κατά εταιρείας. Σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου, υπήρξαν ισχυρά κινήματα κατά της Monsanto και του μοντέλου βιομηχανίας που η πολυεθνική εταιρεία χρησιμοποιεί. Οικο-ακτιβιστές και υποστηρικτές της βιολογικής καλλιέργειας έχουν κατηγορήσει την πολυεθνική εταιρεία για τις μεθόδους της, ενώ καταστροφική ήταν η επέλασή της στην Ινδία, όπου διέλυσε την αγροτική παραγωγή, οδηγώντας χιλιάδες αγρότες στην αυτοκτονία.πηγή

Συναγερμός στην Ευρώπη για τα μεταλλαγμένα της Monsanto – Γαλλική έρευνα τα συνδέει με όγκους

Το left.gr ήταν από τα πρώτα μέσα ενημέρωσης που ανέδειξαν χθες το ζήτημα στη χώρα μας, ένα ζήτημα που θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά.

Σοκ στην Ευρώπη μετά τη δημοσίευση της γαλλικής έρευνας που δείχνει ποντικούς, που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένα προϊόντα της Monsanto, να εμφανίζουν μεγάλους όγκους στο μέγεθος μίας μπάλας του πινγκ πονγκ και σοβαρές ηπατικές και νεφρικές βλάβες.  

Αντιδράσεις στην Ευρώπη

«Η δημοσίευση μιας μελέτης από Γάλλους ερευνητές η οποία αμφισβητεί σοβαρά το κατά πόσον είναι μακροπρόθεσμα αβλαβές το διαγενετικό καλαμπόκι NK 603, προκάλεσε την άμεση σύγκληση της υπηρεσίας υγειονομικής ασφάλειας και της ευρωπαϊκής αρχής ασφάλειας των τροφίμων», έσπευσε να δηλώσει ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ζαν-Μαρκ Ερό, τονίζοντας ότι  «αν ο κίνδυνος από τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς επαληθευθεί, η Γαλλία θα υποστηρίξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο την απαγόρευσή τους».

Την ίδια ώρα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δηλώνει ότι θα επιληφθεί άμεσα του ζητήματος με τον εκπρόσωπο του επιτρόπου Υγείας, Τζον Νταλί, να αναφέρει ότι η αρμόδια ευρωπαϊκή αρχή ασφάλειας τροφίμων (EFSA) θα αναζητήσει αντίγραφο της έρευνας.

Για το ίδιο θέμα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής κατέθεσε ερώτηση προς την Κομισιόν, ζητώντας την άμεση απαγόρευση όλων των καλλιεργειών και των εισαγωγών του μεταλλαγμένου καλαμποκιού της Monsanto, καθώς και την άμεση επανεξέταση των ανώτατων ορίων καταλοίπων της γλυφοσάτης, η οποία περιέχεται στο ζιζανιοκτόνο Roundup.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη ερώτησή του Έλληνα ευρωβουλευτή σχετικά με τη χρήση του συγκεκριμένου ζιζανιοκτόνου σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Επίτροπος Ντάλι είχε επιβεβαιώσει ότι το Roundup είναι μία από τις πολλές εμπορικές ονομασίες των ζιζανιοκτόνων που περιέχουν γλυφοσάτη ως δραστική ουσία και παραδέχθηκε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει η Επιτροπή και έχουν καταγραφεί στη βάση δεδομένων της Επιτροπής για τα φυτοφάρμακα, τα προϊόντα αυτά κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά των 27 κρατών μελών της ΕΕ.
Η έρευνα-σοκ

Η έρευνα διεξήχθη – υπό άκρα μυστικότητα- για δύο χρόνια στο πανεπιστήμιο της Καν σε διακόσιους αρουραίους. Οι επιστήμονες είχαν χωρίσει τα πειραματόζωά τους σε τρεις ομάδες. Η πρώτη τρεφόταν με το γενετικά μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Monsanto, η δεύτερη με το ίδιο καλαμπόκι ποτισμένο με το ζιζανοκτόνιο Round up και η τρίτη με απλό καλαμπόκι ποτισμένο με το ίδιο φυτοφάρμακο.
Αποτέλεσμα της έρευνας, τα ποντίκια να υποστούν πολλαπλούς όγκους και πρόωρο θάνατο, ηπατικές και νεφρικές παθήσεις, τα δε θηλυκά όγκους του μαστού

«Κάναμε ότι έπρεπε να έχουν κάνει οι κυβερνήσεις και οι βιομηχανίες εδώ και χρόνια. Για πρώτη φορά αξιολογήσαμε σε βάθος και για μεγάλη διάρκεια τις επιπτώσεις στην υγεία από την κατανάλωση ενός γενετικά τροποποιημένου τροφίμου και ενός ζιζανιοκτόνου», λέει ο επικεφαλής της μελέτης και καθηγητής μοριακής βιολογίας του πανεπιστημίου του Caen, Gilles-Eric Séralini. «Το έγκλημα είναι ότι οι υγειονομικές αρχές δεν είχαν ελέγξει για διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών τις συνέπειες, την  ώρα που η βιομηχανία των μεταλλαγμένων δραστηριοποιείται παγκόσμια εδώ και 15 χρόνια», συμπληρώνει ο Gilles-Eric Séralini.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Monsanto παράγει το 91% των μεταλλαγμένων σπόρων παγκοσμίως, «απολαμβάνει» τον τίτλο της πιο ρυπογόνου και επικίνδυνης εταιρείας στην ιστορία της βιομηχανίας και κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων δικαστικών αγωγών και μηνύσεων που έχουν ασκηθεί ποτέ κατά εταιρείας. Σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου, υπήρξαν ισχυρά κινήματα κατά της Monsanto και του μοντέλου βιομηχανίας που η πολυεθνική εταιρεία χρησιμοποιεί. Οικο-ακτιβιστές και υποστηρικτές της βιολογικής καλλιέργειας έχουν κατηγορήσει την πολυεθνική εταιρεία για τις μεθόδους της, ενώ καταστροφική ήταν η επέλασή της στην Ινδία, όπου διέλυσε την αγροτική παραγωγή, οδηγώντας χιλιάδες αγρότες στην αυτοκτονία. 

πηγή

Υ.Γ.2. Ψίτ, ἐκεῖ στὸν τΣΥΡΙΖΑ. Δὲν δολοφονοῦν μόνον τὰ μεταλλαγμένα. Δολοφονεῖτε κι ἐσεῖς καθημερινῶς τὸν Ἕλληνα. Ἀλλά τί περιμένω; Νά γίνεται ἄνθρωποι;

Υ.Γ.3. Ἠλίθιοι! Ἔ ἠλίθιοι!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

7 thoughts on “Ὅταν λέμε πὼς τὰ μεταλλαγμένα δολοφονοῦν…

  1. Τὶ νὰ προσθέσῃ κανεὶς Φιλονόη; Ἐσὺ καὶ τὸ δημοσίευμα τὰ εἴπατε ὅλα!!….Ἐν τέλει πόσοι ἐξ ἡμῶν θὰ μείνουν καθαροί καὶ ἀμαγάριστοι;

Leave a Reply