Ἔλα Ἀντωνάκη… Μᾶς προέκυψες καὶ ῥατσιστής!

Ἔλα Ἀντωνάκη... Μᾶς προέκυψες καὶ ῥατσιστής!Τώρα θὰ σὲ περιλάβουν τὰ «ἀνθρωπιστικὰ» ὑπανθρωπάρια καὶ ποιὸς σὲ σώζει ἀπὸ τὶς ὀρέξεις τους καὶ τὶς ὁρμές τους!
Νὰ προσέχῃς Ἀντώνη…
Ὁ ῥατσιστὴς στὸ Ἑλλαδοκαφριστὰν σήμερα εἶναι εἶδος ὑπὸ διωγμόν!
Καὶ μὴ τολμήσῃς νὰ διώξῃς κάποιον ἀπὸ δαὐτους Ἀντωνάκη…
Διότι τότε θὰ σὲ ἐπικηρύξουν Ἀντωνάκη… Καὶ ποιὸς σὲ σώζει ἀπὸ τὴν ὀργή τους Ἀντωνάκη…
Ἀπὸ τώρα μοῦ βρωμᾶ ἡ …ὀσμή σου!

Φιλονόη.

Μουσουλμάνοι Ελλάδας: «Ο μεγαλύτερος ρατσιστής είναι ο Πρωθυπουργός»

Βολές κατά Σαμαρά από τον πρόεδρο της Ενωσης Ναΐμ Ελγαντούρ
Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για να καταδικάσει την αμερικανική ταινία που προσβάλλει τον Μωάμεθ
«Ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός», δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για να καταδικάσει την αμερικανική ταινία που προσβάλλει τον Προφήτη του Ισλάμ, Μωάμεθ, αλλά και τις βίαιες ενέργειες ακραίων μουσουλμάνων.
Ο κ. Ελγαντούρ αφού δήλωσε ότι οι ακρότητες που σημειώνονται σε πολλές χώρες δεν μπορεί να χαρακτηρίζουν το σύνολο του μουσουλμανικού κόσμου, περιέγραψε τις καταστάσεις που βιώνουν σήμερα οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα όπου, όπως σημείωσε, «στερούνται αξιοπρεπούς χώρου λατρείας καθώς και νεκροταφείου». Αναφερόμενος στον κ. Αντώνη Σαμαρά δήλωσε ότι «ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο Πρωθυπουργός». Και για την άποψή του αυτή επικαλέστηκε προεκλογικές αναφορές του Πρωθυπουργού για το μεταναστευτικό. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει την Εκκλησία της Ελλάδος για την παραχώρηση έκτασης στο Σχιστό προκειμένου να γίνει μουσουλμανικό νεκροταφείο αλλά επέκρινε την ολιγωρία της Πολιτείας που δεν προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αξιοποιηθεί η δωρεά.
Ο επικεφαλής της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ επισήμανε ότι αυτή την στιγμή όλοι οι πόλεμοι που βρίσκονται σε εξέλιξη διεξάγονται σε μουσουλμανικές χώρες. Οπως προσέθεσε «οι μουσουλμάνοι τάσσονται κατά της βίας και της προσβολής της θρησκευτικής πίστης» και σημείωσε ότι «οι ακρότητες δεν μπορεί να ταυτίζονται με μια θρησκεία».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παρενέβησαν με τοποθετήσεις τους γνωστοί θεολόγοι και κοινωνιολόγοι ενώ διαβάστηκε μήνυμα και του Γραμματέα θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας κ. Γ. Καλατζή.

Υ.Γ.1. Μοῦ ἀρέσει ποὺ τοὺς ἀκοῦμε, τοὺς διαβάζουμε καὶ τοὺς ὑπολογίζουμε, ἀν τὶ νὰ τοὺς στείλουμε πακέτο μὲ φιόγκο, πίσω στὴν χώρα τους. Ἀκοῦς Ἀντωνάκη; Διότι ἐγώ, κατὰ πῶς μὲ ἔχουν κάνει, καὶ ῥατσίστρια εἶμαι, καὶ μισάνθρωπος (γιὰ τὴν ἀκρίβεια μισῶ τὰ ἀνθρωποειδή) καὶ φυσικὰ φροντίζω νὰ θυμᾶμαι Ἀντωνάκη… Ἀπὸ μνήμη ἀκόμη καλὰ πάω! Ἐσεῖς ἔχετε τὸ πρόβλημα!  

Υ.Γ.2. Ἔ ῥὲ κάτι γλέντια ποὺ ἔρχονται!

Υ.Γ.3. Ὁ ΔΟΛος σέ περιέλαβε Ἀντωνάκη; Ἐκτὸς ποὺ μοῦ μυρίζουν ἐκλογές, ἔως καὶ τὸ χρῶμα ἀπὸ τὸ σώβρακο τοῦ πρό-πρό-πρό-πάππου  σου θὰ βγάλουν στὴν φόρα. Νά ἀναμένουμε;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply