Προδότης γεννήθηκε, προδότης θά πεθάνῃ

Προδότης γεννήθηκε, προδότης θά πεθάνῃ1Τί νά περιμένῃ κανείς ἀπό ἕναν προδότη. Τό πιθανότερο εἶναι νά συνεχίζῃ τήν ἀνθελληνική του στάσι καί ἐκτός Ἑλλάδος. Καί νά φανταστῇ κανείς ὅτι τόν πληρώνουμε καί θά τόν πληρώνουμε ἰσοβίως, γιά νά τορπιλίζῃ, συνεχῶς, τά συμφέροντα τῆς πατρῖδος.

Τό σούργελο ὁ Τζέφρυ ὑπεδέχθη τόν πρώην πρόεδρο τῆς Βαρδάρσκας ὡς Μακεδόνα! Μαζέψτε τον, ἐπιτέλους. Βρεῖτε ἕναν τρόπο νά ἀπαλλαγοῦμε ἀπό αὐτόν διά παντός. Μόνο ἔτσι θά πάψῃ νά μᾶς ἐξοργίζῃ.

Μινώταυρος

Στο Harvard ο Παπανδρέου αποδέχτηκε τον Γκιόργι Ιβανόφ ως Μακεδόνα;

Πολύς ντόρος αλλά και πολύ μελάνι χύθηκε για το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου διδάσκει στο Harvard. Είναι ένα ζητούμενο αυτό, ωστόσο δεν είναι το σημαντικότερο.Προδότης γεννήθηκε, προδότης θά πεθάνῃ2
Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε στο αμφιθέατρο του διασημότερου πανεπιστημίου στον κόσμο για την εμπειρία του ως Πρωθυπουργός στο θέμα της κρίσης (Former Prime of Greece George Papandreou shares his unique experience of the Eurozone Crisis and takes a look at the future of the Global Economy).Ως πρώην Πρωθυπουργός, σίγουρα θα παρουσίασε από την δική του οπτική το ζήτημα της κρίσης, μακριά από την χώρα, και πως ένας ολόκληρος λαός βιώνει την κρίση, εξαιτίας και της δικής του πολιτικής. Όμως το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά το πρόγραμμα των ομιλιών του Πανεπιστημίου, θα διαπιστώσει κανείς, ότι την ίδια ημέρα,  και μόλις  4 ώρες νωρίτερα, ομιλητής στο Πανεπιστήμιο είναι και ο Γκιόργκι Ιβανόφ, πρόεδρος της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.  

Μάλιστα ο κ. Ιβανόφ, ασκώντας την εξωτερική πολιτική της χώρας του, στο πρόγραμμα παρουσιάζεται ως Πρωθυπουργός της Μακεδονίας.
Ο πρώην Πρωθυπουργός, είχε στα χέρια του το πρόγραμμα των ομιλιών και δεν έθεσε κανένα ζήτημα;  Πώς λοιπόν στο εσωτερικό, όλοι είναι πατριώτες και δεν αναγνωρίζουν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, και στο εξωτερικό κάνουν ομιλίες στο ίδιο Πανεπιστήμιο, την ίδια ημέρα; Πώς ο κ. Παπανδρέου δεν έφερε αντιρρήσεις για τον Ιγκόρ Ιβανόφ  και το Μακεδονία;

Προδότης γεννήθηκε, προδότης θά πεθάνῃ3

Ο πρωθυπουργός της FYROM, μίλησε στο Πανεπιστήμιο για την ενσωμάτωση, χωρίς την αφομοίωση της διαφορετικότητας, σε ένα καθαρά θέμα που αφορά τις σχέσεις της γειτονικής  χώρας με τις υπόλοιπες χώρες.

Και όλα αυτά όταν πριν από λίγες μέρες   ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβάνοφ,  κατηγόρησε τους Έλληνες πολιτικούς πως «εξακολουθούν να ζουν στον 19ο αιώνα», ενώ δεν παρέλειψε να πει πως η ΠΓΔΜ βοηθά… την ελληνική οικονομία.

Ο Γκιόργκι Ιβάνοφ σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο των εγκαινίων της ετήσιας συνόδου του Crans Montana Forum στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, είπε πως «το μέλλον μας παρεμποδίζεται από μια παράλογη διαμάχη». Αναφερόμενος στην διαφορά με την Ελλάδα για την ονομασία είπε πως μιλάει την «μακεδονική» γλώσσα, προέρχεται από μία χώρα που ονομάζεται «Μακεδονία» ενώ σε αυστηρό ύφος είπε πως η ΠΓΔΜ βοηθά την ελληνική οικονομία χωρίς να εξηγήσει τον τρόπο.

«Οι Έλληνες πολιτικοί εξακολουθούν να ζουν στις κατηγορίες του 19ου αιώνα, όπου μπορούσε κάποιος να αρνηθεί το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Πρόκειται για ένα θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, που μόνο ο ίδιος μπορεί να ορίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Προδότης γεννήθηκε, προδότης θά πεθάνῃ4

Επίσης δεν θεωρούμε καθόλου τυχαίο, που το Harvard, επέλεξε  την ίδια μέρα να μιλήσουν σε ακροατήριο εκπρόσωποι δυο χωρών, την ώρα που το ζήτημα του ονόματος βρίσκεται στον ΟΗΕ. Και ύστερα, ασκούμε  όλη μας την αυστηρότητα στον αν τα Σκόπια κατεβαίνουν ως Macedonia  στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ή στο ποδόσφαιρο…..(πηγή)

(Visited 46 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Προδότης γεννήθηκε, προδότης θά πεθάνῃ

  1. Ἀπὸ ποῦ καὶ ὡς ποῦ εἶναι ροδότης, Μινώταυρε; Ὁ ἄνθρωπος οὔτε εἰς τὴν Ἑλλάδα ἐγεννήθη, οὔτε τὴν Ἑλληνικὴν κατόρθωσε νὰ μάθη, οὔτε ἐλληνικὸν ὄνομα ἔχει, οὔτε ἐν γένει ἴχνος Ἑλληνικότητος ὑπῆρχει εἰς αὐτὸν. Ἀπεναντίας ὑπῆρξεν ἕνας ξενὀφερτος καλὸς ὑπάλληλος τῆς διεθνοῦς ἐξ-ούσίας τὸν ὁποῖον ἠλιθιοδῶς ἐψήφιζαν αἱ ἐντόπιαι μαϊμοῦδες ἀναδείξαντες αὐτὸν καὶ μέχρι τοῦ ἀξιώματος τοῦ πρωθυπουργοῦ ὁπότε, κατὰ τὸ κοινῶς λεγόμενον, ἐξεσάλωσε. Τὰ ἀφεντικά του, εὐχαρίστημένα βεβαίως βεβαίως ἀπὸ τὴν εὐσεινηδεισίαν του καὶ τὸ καλὸν ἔργον τὸ ὁποῖον ἐπετέλεσε τὸν ἀμείβουν τώρα πλουσιοπαρόχως. Προδότης συνεπῶς ΔΕΝ εἶναι.
    Ἐξ ἄλλου διατὶ ἀσχολεῖσαι μαζί του; Δὲν ἔχει νόημα!

    • Τί νά πῶ; Τά εἶπες ὅλα! Εὖγε. Ὁ μεγαλύτερος προδότης εἶναι ὁ ἀνεγκέφαλος «Ἑλληνικός λαός»! Ὅσα χρόνια κι ἄν περάσουν αὐτούς θά ψηφίζῃ. Μήπως, τελικῶς ἔχουμε τούς ἡγέτας πού μᾶς ἀξίζουν; Εἶναι ἀκόμη σέ βρεφική κατάστασι. Περιμένει τό μπαμπάκα καί τήν μαμά νά τοῦ πῇ τί θά ψηφίσῃ. Αὐτή τήν δουλειά τήν ἔχουν ἀναλάβει τά Μέσα Μαζικῆς Ἐξαπατήσεως καί πλύσεως Ἐγκεφάλου.

      • Τὸ εἶπε καὶ ὁ Πλούταρχος ἐξ ἄλλου ὅτι “τὸ τῆς πόλεως ἦθος ὁμοιοῦται τοῖς ἄρχουσι”

Leave a Reply