Ἐθνικὸν Συμβούλιον. (β)

ΕΘΝΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ  ΤΩΝ  ΟΦΕΙΛΩΝ

ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΠΡΟΣ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ

===============================

Ειλικρινά έχουμε μείνει κατάπληκτοι και ταυτόχρονα οργισμένοι και βαθειά προσβεβλημένοι με την απόφαση της κυρίας Μέρκελ να επισκεφθεί την πατρίδα μας ειδικά αυτές τις μέρες.

Και περισσότερο με την Ελληνική Πολιτεία, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό μας μέχρι τον τελευταίο αρμόδιο που δεν σκέφθηκε  ΚΑΝΕΝΑΣ    π ο ι έ ς είναι αυτές οι ιστορικές μέρες για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.

Ξέχασαν ότι αυτές  ΑΚΡΙΒΩΣ  τις μέρες, 12.10.1944, οι αγώνες μας   ΕΔΙΩΞΑΝ  τα ναζιστικά στρατεύματα από την Ελλάδα; Ξέχασαν ότι  σαν σήμερα, στις 9.10.1944 έγινε ο άγριος…αποχαιρετιστήριος βομβαρδισμός της Αθήνας από τα ναζιστικά κτήνη; Ξέχασαν ότι σαν σήμερα οι τελευταίοι ναζί εκτέλεσαν στο Κορωπί 44 πατριώτες;

Οι Γερμανοί φυσικά δεν διάλεξαν αυτή την ημερομηνία τυχαία. Είναι και αυτή η απόφαση σε απόλυτο συνδυασμό με την από πολλών ετών προσπάθειά τους για…«συμφιλίωση» των δύο λαών και τη γιορτή τους, αυτών των ημερών, της ενοποίησης των δύο Γερμανιών. Σ’αυτή την  «συμφιλίωση» εντάσσεται και η πρωτοφανής  «ανθρωπιστική» βοήθεια στα σημερινά παιδιά των ματωμένων Καλαβρύτων..Και η πρότασή τους να…συμμετάσχει στη γιορτή τους και η παιδική φιλαρμονική των Καλαβρυτων..!!

Το Εθνικό  Συμβούλιο προτείνει σε όλα τα μέλη του και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό να δείξει για άλλη μια φορά τη βαρύτατη προσβολή που νιώθει αυτές τις ώρες.Να επισημάνει για άλλη μια φορά στους βουλευτές-μέλη μας και τη δική τους ευθύνη για την «ευγενική» ως τώρα, μέσα κι έξω από τη Βουλή, συμπεριφορά τους όχι μόνο για τον προκλητικό ερχομό της κυρίας Μέρκελ αλλά και για την ίδια τη στάση τους στο μέγα πρόβλημα των οφειλών της Γερμανίας.Και να τονίσει για άλλη μια φορά ότι οι επίσημες επισκέψεις και οι «ανθρωπιστικές» βοήθειες δεν συντελούν στη συμφιλίωση των λαών μας που δεν έχουν να μοιράσουν τίποτε. Μόνο με την εξόφληση όλων των οφειλών της και το σεβασμό της στην ιστορία μας, η Γερμανία μπορεί να μιλάει για «συμφιλίωση».

ΓΙΑ ΤΟ  ΕΘΝIKO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο  Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής

Στέφανος Ληναίος – 9.10.12

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply