Ἀπάντησις στὴν Μέρκελ. Μία πορεία τῶν πολιτῶν τὴν 12η Ὀκτωβρίου.

Η Μέρκελ, συνεχίζει να βάλει κατά της αξιοπρέπειας ενός λαού, με την ανοχή της «Ελληνικής» κυβέρνησης!

Επέλεξε να επισκεφθεί την Ελλάδα την 9η  Οκτωβρίου, επέτειο του ανηλεούς βομβαρδισμού της Αθήνας από τους Γερμανούς ΝΑΖΙ.

Επέλεξε να φορέσει το ίδιο σακάκι που φορούσε κατά την ήττα της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου από την αντίστοιχη Γερμανική (παρά τις γυναικείες συνήθειες και την πλούσια έστω αυστηρής γραμμής γκαρνταρόμπα της).

Χθες στην εκπομπή Νέοι Φάκελλοι του  Α. Παπαχελά ακούστηκε από τα χείλη Γιούγκερ, ότι η συνταγή-σοκ του μνημονίου, ήταν επιλογή της Μέρκελ και του Σόϊμπλε για να τιμωρήσουν την Ελλάδα.

Προφανώς όχι για τις υποκινούμενες από Γερμανούς μεγαλοεπιχειρηματίες σύγχρονες ατασθαλίες των “Ελλήνων” πολιτικών, αλλά γιατί από την Ελλάδα ξεκίνησε η ήττα της Γερμανίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι επιλογές της Γερμανίδας καγκελαρίου δεν μπορούσαν παρά να στοχεύουν στην αξιοπρέπεια ενός λαού, στον οποίο οι Γερμανοί χρωστούν τον πολιτισμό τους, εν μέρει την γλώσσα τους, το Συντακτικό της, το πολίτευμά τους και σε ικανό βαθμό την σημερινή ευημερία της!

Ας απαντήσουμε και εμείς με νόημα.

Με μία διαδήλωση-πορεία  πολιτών. Όχι συνδικάτων και κομμάτων.

Μία πορεία των πολιτών την 12η Οκτωβρίου επέτειο απελευθέρωσης των Αθηνών από τους προγόνους-πρότυπα της Μέρκελ, τους Γερμανούς Ναζί. 

Με μόνες σημαίες τις Ελληνικές!

Με άγημα στην κορυφή της, που θα φορά  στολές και όπλα του ʼ40, απάντηση στο συνολάκι της Μέρκελ.  

Με φωτογραφίες-πλακάτ  από την αποχώρηση των ηττημένων Γερμανών.

Μια πορεία που μακάρι να σηματοδοτήσει μια νέα περίοδο ομόνοιας και συνεννόησης μεταξύ των Ελλήνων και που παράλληλα θα στείλει και ένα ισχυρό μήνυμα, στους επίβουλους του Έθνους και του Γένους και στους “εντός των τειχών” συνεργάτες τους!

Να “κατεβάσουμε” για ακόμη μία φορά την Γερμανική νοητή σημαία που ρίχνει βαρειά την σκιά της στην Ακρόπολη! 

Ιωάννης Δέμος  .

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply