Ποιά ἡ σχέσις ἐμβολίων καί παιδικῶν καρκίνων;

Ἐτούτην τὴν καταγγελία, ποὺ ἀφορᾷ στὰ ἐμβόλια,  τὴν ἔχω ἀρκετὸν καιρὸ στὰ «συρτάρια» μου καὶ εἶναι ἡ συνέχεια ἄλλου ἄρθρου, ποὺ δημοσιεύσαμε πρὸ μηνῶν.
Λόγῳ κεκτημένης ὅμως ταχύτητος ἡ καταγγελία «ἐχάθη» μέσα στὰ τόσα μηνύματα.
Σήμερα κατάφερα καὶ τὴν ἐνετόπισα. 
Εἶναι πάρα πολλὴ  σοβαρή, κι ἀπολύτως ὅμοια μὲ ὅσες ἔχουν προηγηθεῖ!
Ἀξίζει νὰ ἀσχοληθοῦμε σοβαρὰ μαζύ της.

Φιλονόη.  

Υ.Γ. Ζητῶ συγγνώμη γιὰ τὴν τόσην καθυστέρησιν ἀλλὰ πράγματι ὑπῆρχε πρόβλημα. 

ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΤΟΞΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Σημείωση: ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (και είναι η ιστορία του παιδιού μου).

Με αφορμή το άρθρο:

ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ την ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ! – πάση θυσία!!

μετάφραση-επιμέλεια: Βίκυ Χρυσού

 (Τὸ βρίσκετε δημοσιευμένο ἐδῶ)

Θα ήθελα να σας επισημάνω μερικά πράγματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά και θα ήθελα να τα διαβάσουν όλοι οι γιατροί (δύσκολο), οι γονείς (επίσης δύσκολο) και προέρχονται μετά από πολύ ψάξιμο και σύνθεση στοιχείων με επιστήμονες.

Απλά δεν ήρθε η ώρα ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη ακόμα.

-Αυτά που λέει ο επιστήμονας είναι απολύτως ακριβή όμως θα επισημάνω ότι η ηλεκτρική ενέργεια προϋπήρχε της ύπαρξης του ανθρώπου όπως και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Αυτή καθ’ αυτή η ενέργεια δεν δημιουργεί από μόνη της πρόβλημα υγείας . 

-Ο επιστήμονας έχει όμως δίκιο  ότι οι λάμπες οικονομίας (φθορισμού) ενεργοποιούν τον υδράργυρο που βρίσκεται στο σώμα μας.

-Ο  υδράργυρος όμως για να μπει στο σώμα μας πρέπει να εισέλθει είτε μέσω των εμβολίων, είτε μέσω μεταλλαγμένων τροφών, είτε μέσω τοξικών τροφών.

– Τι κάνει τώρα ο υδράργυρος ξέρετε;

1. ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΟΥ.

2. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ (ΒΑΣΕΟΦΙΛΑ, ΙΟΣΙΝΟΦΙΛΑ ΚΛΠ,ΚΛΠ) . ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΕΨΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΛΩΤΟΣ ΣΕ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.

Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΛΠ ΚΛΠ.

ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ) ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΥΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ DNA TOYΚΥΤΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΗ ΜΙΤΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΥΣΤΗ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΔΙΫΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΙΣΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ,ΣΚΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ  ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Επειδή οι επιπτώσεις και οι συνέπειες είναι ποια εμφανείς στην ζωή μας, όμως πάντα υπάρχει ελπίδα θα σας δώσω μία συμβουλή για να μην αρρωσταίνετε εύκολα.

ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.

PH + POH =14

Δηλαδή αν διατηρούμε το PH κοντά στο 7 τότε και το POH είναι κοντά στο 7 οπότε ακόμα και αδύναμο ανοσοποιητικό να έχεις δεν εκδηλώνεται ασθένεια.

Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόμαστε ΚΑΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ (Βέβαια όχι σε σημείο να πάθουμε υπερκαλλίωση).

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.

  ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ……………..

σχετικὰ θέματα:

Ἐπιχείρησις παιδικὸς καρκίνος!

Τί «ἰατροί» εἶναι αὐτοί;

Ῥώσσικη ῥουλέτα μὲ τὶς ζωὲς τῶν παιδιῶν μας.

Μυστικὰ πειράματα.

Καρκῖνος, ἀσθένεια τῆς ψυχῆς

Ὁ ἀργὸς θάνατος ἀπὸ τὴν ἀσπαρτάμη.

Ἡ μαριχουάνα καὶ ἡ θεραπεία τοῦ καρκίνου.

Θὰ ἀφανισθοῦμε λοιπόν ὅλοι ἀπό τὴν συμβατική ἰατρική;

Νανορομπότ: ἡ νέα ἀσθένεια ποὺ ἐξαπλώνεται!

Ἡ φύσις θεραπεύει τὸν καρκίνο!

Παραισθησιακή παρασίτωσις!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply