Ἀπίστευτη ἀποκάλυψις γιά τήν λίστα Lagarde

Εκπρόσωπος της φυλής των «Μούρσι», κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, είδε τη λίστα και θεώρησε ότι είναι διακοσμητική πλάκα για τα χείλια του!…

Απίστευτη αποκάλυψη για την τύχη του «χαμένου» πρωτότυπου cd, που περιείχε τη λίστα Λαγκάρντ, γίνεται με το μοναδικό φωτογραφικό στιγμιότυπο που ήρθε στο φως, λίγες ώρες μετά την απίστευτη δήλωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ότι «έχασε»!

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε φωτογραφία που αιθιοπικής εφημερίδας, εκείνης της περιόδου, ένα cd που δεν είναι καταγεγραμμένο πουθενά στα επίσημα δώρα του υπουργείου, βρίσκεται σαν διακοσμητικό αξεσουάρ στα χείλια κάποιου επικεφαλής μιας αντιπροσωπείας της φυλής των «Μούρσι»!Εκπρόσωποι της συγκεκριμένης φυλής, είχαν επισκεφθεί κάποια στιγμή τη χώρα μας, στα πλαίσια ανταλλαγής τεχνογνωσίας πάνω σε ζητήματα διακυβέρνησης και φορολόγησης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα μέλη της συγκεκριμένης φυλής, είναι γνωστά για τις αλλοιώσεις που προκαλούν στο πρόσωπό τους, εκ των οποίοων, χαρακτηριστικότερη είναι η στριγγυλή πλάκα που τοποθετούν στο κάτω χείλος τους.Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αντις Αμπέμπα Τρίμπιουν» (φωτογραφία), ο φύλαρχος «Κομορατζεχόλα», είδε ένα Cd πάνω στο τραπεζάκι του γραφείου του υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου και το θεώρησε δώρο καλής θέλησης. Έτσι, το πήρε και το χρησιμοποίησε ως διακοσμητικό για τα χείλια του, εντυπωσιασμένος από την λάμψη του και την τρύπα στη μέση (βόλευε για το κάπνισμα).

Προφανώς το γεγονός αυτό, ξέφυγε της προσοχής του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε την κίνηση του Αιθίοπα Φύλαρχου, ούτε καν στην κοινή τους φωτογράφιση.

Κάτι παρόμοιο από ό,τι φαίνεται, συνέβη και με το στικάκι – αντίγραφο της λίστας, το οποίο, όπως αποδεικνύεται στις φωτογραφίες της εφημερίδας, κατέληξε ως διακοσμητικό στα μαλλιά του Αιθίοπα φύλαρχου!

Εντός των επόμενων ημερών πάντως, ειδικό κλιμάκιο της Βουλής, πρόκειται να μεταβεί στην Αιθιοπία με ειδικό cd player σε μια δύσκολη διπλβματικά προσπάθεια, να πείσει τον φύλαρχο να συνεργαστεί, προκειμενου να ανακτηθούν τα δεδομένα από τα χείλια του!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα

 vorini.gr

πηγή

 

 

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply