Ἄς πρόσεχε…

 

Αφρικανός φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης στον Ελληνα κομμωτή, το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου ,στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονος.
Το θρασύτατο θύμα, εξακολουθούσε να διατηρεί επιχείρηση
σε μια περιοχή που προ πολλού  ανήκει σε λαθρομετανάστες και ενώ προφανώς του είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ότι θα πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από την περιοχή, διότι δεν γούσταραν  Ελληνες μέσα στα πόδια τους, αυτός επέμενε να μην φεύγει από την περιοχή θεωρώντας πως ως Ελληνας η χώρα του, του ανήκει και έχει δικαιώματα, οπότε επόμενο ήταν να φάει το κεφάλι του! Ας πρόσεχε !! 

Αναμένεται ηθική και νομική στήριξη, στον Αφρικανό ταξικό αδερφό τους από τΣυριζα, ΑΝΤΑΡCIA και indymedia, όπως είχαν κάνει με τον βιαστή της Πάρου, που στον indymedia τον δηλώναν ως «κτήνος» εντός εισαγωγικών για να καυτηριάσουν τους φασίστες που τον ανέφεραν ως σκέτο κτήνος, επειδή ο ταξικός αδερφός τους, δεν έκανε και τίποτα σοβαρό, μια 15χρονη Ελληνίδα κατέστρεψε (άσε που παίζει να ήταν και φασιστάκι ) κι έτσι έσπευσαν να του παρέχουν δικηγόρο και νομικές συμβουλές για το πως θα αλλάξει την κατάθεσή του, δηλώνοντας ανήλικος, για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρησης, διότι η Ελλαδίτισα 15χρονη ήθελε και τα έπαθε.. κυκλοφορούσε με μαγιό και προκαλούσε τα Ισλαμικά ήθη καθ’ ότι ήταν και Ραμαζάνι ! 

Αυτά…

Σεμέλη

Αφρικανός ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στον Έλληνα κομμωτή – Διώχνουν τους Έλληνες από το κέντροἌς πρόσεχε...2

Αφρικανός ήταν ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στο άτυχο Έλληνα κομμωτή στον Αγ Παντελεήμονα χτες το βράδυ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα αλλά και από τα λόγια του θύματος πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Το θύμα από ότι είπαν οι ίδιοι οι κάτοικοι ήταν ένα αξιόλογο παιδί, μοναχοπαίδι και ζούσε με την μητέρα του. Δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με την πολιτική αλλά ούτε και είχε δημιουργήσει ποτέ του προβλήματα στην περιοχή. Ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές έτρεξε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε αιμόφυρτο λίγο πριν λιποθυμήσει.. Τα τελευταία λόγια του θύματος πριν μεταφερθεί με το ασθενοφόρο ήταν “Ένας μαύρος με σκότωσε-πεθαίνω.”…

Γείτονες σημείωναν ότι δεν ήταν άνθρωπος που θα αντιστεκόταν σε περίπτωση ληστείας. Επομένως ο εγκληματίας ότι έκανε το έκανε από μίσος ή για να του βουλώσει το στόμα..πιθανόν να είδε κάτι που δεν έπρεπε. Το μαγαζί ήταν σπασμένο χωρίς είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του δράστη και του θύματος.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του ζει από σήμερα το μεσημέρι τον δικό της Γολγοθά. Η νέα αυτή επίθεση ουσιαστικά αποτυπώνει την κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας από το άτυπο πογκρόμ των αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας μιας και το σενάριο για την πλήρη εκδίωξη των Ελλήνων από τις περιοχές αυτές φαίνεται ότι είναι περισσότερο από ποτέ αληθινό.

defencenet.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply