ΚΚΕ καταγγέλλει τΣΥΡΙΖΑ!!!

Χὶ χὶ χί….
Δὲν ξέρω τὶ ἀκριβῶς ἤθελαν νὰ ποῦν μὲ τὴν καταγγελία τους, ἀλλὰ αὐτὸ ποὺ ἀντιλαμβάνομαι εἶναι πὼς ἔχουν πολλὰ μαγαζάκια νὰ φροντίσουν… 

ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές πριν προλάβει να οργανωθεί το κίνημα

 «Η κυβέρνηση δεν θέλει εκλογές, για να συνεχίσει την πολιτική της υπέρ των μονοπωλίων και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκλογές προτού προλάβει το κίνημα να οργανωθεί και ξεσκεπαστεί ο πραγματικός χαρακτήρας της δικής του πολιτικής, που είναι πολιτική διαχείρισης της κρίσης σε βάρος του λαού» αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του Α. Τσίπρα, στη διάρκεια της οποίας ζήτησε τη διενέργεια εκλογών.

«Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε ξεσηκωμό στην κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής της πολιτικής που υπηρετεί τα μονοπώλια, για διέξοδο από την κρίση υπέρ του λαού. Οι αγώνες του λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένοι» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

πηγή

Τὸ ἀστεῖο εἶναι πὼς ὁ τΣΥΡΙΖΑ ἀξιώνει ἀπὸ τὸ ΚΚΕ νὰ συνεργαστοῦν.
Ἀντιθέτως τὸ ΚΚΕ τὸ παίζει ὁ «κακὸς» τῆς ὑποθέσεως…
Καὶ τελικῶς κάποιοι τρέχουν πίσω τους καὶ διαρκῶς χειροκροτοῦν…
Τὰ δὲ συνδικαλιστικά τους ὄργανα ξεπουλοῦν γενικῶς, δίχως διακρίσεις…

Ἄν τὲ βρέ… 
Νὰ σᾶς δῶ στὴν κυβέρνησιν καὶ τὶ στὸν κόσμο!

Φιλονόη. 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply