Ἀνάστροφος Ὁμιλία.

Ανάστροφη Ομιλία το φαινόμενο των κρυμμένων ανάστροφων μηνυμάτων μέσα στην ομιλία μας. Την έχουν αποκαλέσει ως ανακάλυψη της 7ης αισθήσεως. Ήταν το1973 όταν ο γράφων με ένα φίλο του προσπαθούσε να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα. Τα εργαλεία ήταν ένα Γιαπωνέζικο μπομπινόφωνο autoreverse, ένα πικάπ και ένα μικρόφωνο. Βέβαια το μπομπινόφωνο είχε υποστεί μετατροπή και είχε και τρείς ταχύτητες. Το, ότι είχε τα εργαλεία ο φίλος, ήταν κάτι θεϊκό για την εποχή εκείνη. Άλλωστε σαν πληβείοι που ήμασταν, τι άλλο να ζητούσαμε;

Παράλληλα, κάναμε έρευνες για ΑΤΙΑ, ψάχναμε την Πεντέλη, τον Λάβκραφτ και τα σημάδια των Μεγάλων Παλαιών στην Αθήνα, κλπ. Τρελλοκομείο δηλαδή, για το κοινό πρόβατο. Συγνώμη όλο παρασύρομαι, άνθρωπο ήθελα να πω. Έτσι, αρχίσαμε τα ξενύχτια μέχρι τις πέντε το πρωί και μετά δουλειά. Πάνω που αρχίσαμε να βγάζουμε άκρη, δεν άντεξε η γυναίκα του φίλου μου. Έγινε αυτό που φαντάζεστε και σταματήσαμε.

Φυσικά και άλλοι άνθρωποι, ψάχνανε στον πλανήτη. Τότε δεν ξέραμε ότι αυτό το θέμα ήταν πανάρχαιο. Αλλά, και ότι αποτελούσε κοινό τόπο για τις σοβαρές μυστικές υπηρεσίες και για κάθε ξένο DNA που σουλατσάρει στον πλανήτη «μας»…! Όλες σχεδόν οι εξωγήινες φυλές στον πλανήτη και όλοι όσοι έχουν υποστεί κατάληψη από τα ερπετοειδή συμβιωτικά, αντιλαμβάνονται την ανάστροφη ομιλία σε πραγματικό χρόνο. Έτσι το 1980 ο David Oates ένας Αυστραλός βρήκε την άκρη. Έκανε σοβαρή δουλειά. Έχω κάποιες αντιρρήσεις στην συμβολική μετάφραση κάποιων λέξεων, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Τι είναι η Ανάστροφη Ομιλία: Την έχουν αποκαλέσει ως ανακάλυψη της 7ης αισθήσεως.

Η έρευνα του θέματος θεωρείται ως επιπέδου Νόμπελ. Έχουν γίνει πολλές δημοσιεύσεις παγκοσμίως, και έγινε γνωστή την δεκαετία του 90. Ονομάζεται Ανάστροφη Ομιλία το φαινόμενο των κρυμμένων ανάστροφων μηνυμάτων μέσα στην ομιλία μας. Το φαινόμενο έγινε αρχικά γνωστό από τα παράξενα ανάστροφα μηνύματα στην ροκ μουσική. Από τότε, η έρευνα προχώρησε σημαντικά. Πλέον ξέρουμε ότι υφίσταται σε όλες τις μορφές της ανθρώπινης ομιλίας.

Εάν εγγράψουμε την ομιλία μας και την αναπαραγάγουμε ανάποδα, ανάμεσα στους ήχους χωρίς νόημα, ακούμε σε κανονικά διαστήματα πολύ καθαρές δηλώσεις. Αυτές οι δηλώσεις σχηματίζουν μικρές προτάσεις και σχεδόν πάντα έχουν σχέση με την ευθεία ομιλία. Εμφανίζεται σταθερά ώστε πιστεύεται ότι είναι φυσικό κομμάτι της διαδικασίας της ομιλίας.

Ο πιονιέρος και επί είκοσι και πλέον χρόνια βετεράνος του θέματος Αυστραλός David John Oates, περιγράφει την ανάστροφη ομιλία σαν μια άλλη μορφή της ανθρώπινης επικοινωνίας. Δηλώνει ότι η γλώσσα έχει δύο επίπεδα, το κατευθείαν και το ανάστροφο. Καθώς το ανθρώπινο μυαλό δημιουργεί τους ήχους της ομιλίας, διαμορφώνει τους ήχους έτσι ώστε να δημιουργούνται δύο μηνύματα ταυτόχρονα. Στο απευθείας εκφράζεται το συνειδητό μας, ενώ στο ανάστροφο το ασυνείδητο μας.

Οι επιπτώσεις αυτής της ανακάλυψης είναι ερεθιστικές. Επιφανειακά και κυριολεκτικά μπορεί να λειτουργήσει ως ανιχνευτής ψεύδους. Χρησιμοποιείται κατά κόρον από τις πολυεθνικές και τις σοβαρές μυστικές εταιρείες και υπηρεσίες πληροφοριών. Εάν ειπωθεί ένα ψέμα στην ευθεία ομιλία, η αλήθεια θα ειπωθεί στην ανάστροφη. Εάν σημαντικά γεγονότα παραλείπονται , θα ειπωθούν στην ανάστροφη.

Επίσης αποκαλύπτονται κρυμμένα κίνητρα και ατζέντες καθώς και συνειδητές διαδικασίες σκέψεως.

Σε βαθύτερα επίπεδα αποκαλύπτονται οι πραγματικοί λόγοι κάποιας συμπεριφοράς και των ασθενειών.

Είναι κάτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θεραπείες. Αλλά ποιός θα ασχοληθεί ; Το ιατρικό κατεστημένο άλλων ρήμασι πειθόμενο, μαζί με την κυβέρνηση, ήδη βγάζει εκτός νόμου στον Καναδά τα βότανα ! Καλά καταλάβατε, τα κοινά βότανα, με βαρύτατες ποινές σε όποιον ασχοληθεί. Έρχεται η Agenda 21 με μείωση του πληθυσμού του πλανήτη κατά 90% και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ. Όποιος θέλει ας ψάξει, όχι όμως με ένα απλό γκουγκλάρισμα. Εγώ βαρέθηκα να τα γράφω χρόνια τώρα, και οι βλάκες (διάβασε εδώ H βλακεία οδηγεί στην κακία και η κακία οδηγεί στην βλακεία.) ανιστόρητοι και αδιάβαστοι να έχουν και γνώμη, όταν δεν μπορούν να συγκεντρωθούν για να διαβάσουν ένα απλό άρθρο.

Διάφορα Παραδείγματα: 

Μια από τις διασημότερες αναστροφές είναι του Neil Armstrong, όταν περπάτησε στο φεγγάρι. Στην ευθεία ομιλία λέει : «That’s one small step for man” και ανάστροφα : «Man will space walk”.

Η Καταιγίδα της Ερήμου (Desert Storm). Δηλαδή ο πρώτος πόλεμος του Κόλπου. Ήδη ένα χρόνο πριν το 1990, ο Μπους και ο Ράμσφελντ μίλαγαν ανάστροφα για την Simone. Για μα μην μπούμε σε βαθύτερη ανάλυση η Simone είναι ο Σιμούν. Στην κυριολεξία η καταιγίδα της ερήμου.

Η γνωστή μας Paris Hilton. Κατά την ορθή φορά λέει : «I should never have even driven. I take full responsibility.” Η αναστροφή δείχνει ότι το μυαλό της είναι αλλού : «And I can kiss that kamera man’’. Βέβαια καλό θα ήταν να της γλύτωσε ο φουκαράς ο κάμεραμαν, γιατί το Dna της είναι το λιγότερο περίεργο αν κανείς το αναλύσει με το Photoshop. Διάβασε εδώ Photoshop techniques of Wiolawa (video)

Τα Παιδιά:

 Το καταπληκτικό είναι με τα παιδιά. Μιλάνε ανάστροφα ήδη από τεσσάρων μηνών. Κάντε το πείραμα, όσοι έχετε μωρά, όπως εξηγούμε στο τέλος του άρθρου, και θα εκπλαγείτε. Να μερικές αναστροφές από παιδιά τεσσάρων μηνών: 1. Hullo 2. Κάνοντας θορύβους το μωρό λέει: Mummy, Mummy 3. Ένα μωρό επτά μηνών προσπαθεί να πιάσει ένα κασετόφωνο και ανάστροφα λέει: Whats that;

Η Peggy Kane η Κουκουβάγια και το Δίκτυο: 

Η Peggy Kane είναι μια μορφή στον χώρο της ανάστροφης ομιλίας. Δυστυχώς τώρα εγκατέλειψε. Ακούραστη κυριολεκτικά έχει κάνει την καλύτερη δουλειά. Ασχολήθηκε αρχικά με ταElectronic Voice Phenomena. Είναι η εγγραφή με κασετόφωνο φωνών από το «υπερπέραν» όπως χαρακτηρίζανε τις άλλες διαστάσεις τα φθηνά Ελληνικά λαϊκά περιοδικά την δεκαετία του εξήντα.

Η Πέγκυ απέκτησε ένα ασυνήθιστο κασετόφωνο που έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Το μοντέλο ήταν το Panasonic RR DR60 Digital Voice Recorder. Οι φήμες λένε ότι η Panasonic το απέσυρε γιατί πολλοί αγοραστές το επιστρέφανε λόγω του ότι το κασετόφωνο κατέγραφε παράξενους ήχους κατά διαστήματα.

Βρήκε και το κατάλληλο software και στρώθηκε στην δουλειά. Μέσα από τις αναστροφές βρήκε την Κουκουβάγια (Owl) και το Δίκτυο (Net). Η κουκουβάγια στην μεταφορική της σημασία στην ανάστροφη ομιλία σημαίνει τους ερπετοειδείς κάθε είδους.

Και το Δίκτυο, το ηλεκτρομαγνητικό κέλυφος που έχουν τοποθετήσει οι ερπετοειδείς στην Γη την Σελήνη και τον Άρη, ώστε να κόβει την πρόσβαση στις άλλες διαστάσεις εμάς τα πρόβατα. Γιατί αν τους βλέπαμε, το μαύρο φίδι θα τους έτρωγε. Αν τα πρόβατα καταλάβαιναν τι δύναμη έχουν εσωτερικά …..

Ο Αστρικός Πόλεμος κατά των Ερπετοειδών: 

Από τον Απρίλιο του 2008 μαίνεται ο πόλεμος εναντίον των ερπετοειδών στο Αστρικό πεδίο κυρίως, και στο Αιθερικοφυσικό στο οποίο ζούμε. Η Γη για τεράστιο διάστημα ήταν το μεγαλύτερο «εστιατόριο» του Γαλαξία. Υπάρχει μερική διαρροή προς την δική μας διάσταση, και το γραμμικό χρόνο που την διέπει. Τα Electronic Voice Phenomena μας δίνουν μια ιδέα χάρις στην Πέγκυ του τι γίνεται σε αυτόν τον πόλεμο. Έχουμε μάθει πολλά για τις ερπετοειδείς φυλές, το lifestyle, τις συνήθειες τους και τον πολιτισμό τους (εδώ γελάμε), Επίσης έχουμε μάθει πολλά για τον Αστρικό κόσμο, ο οποίος φαίνεται τόσο παράξενος και εφήμερος στους περισσότερους από εμάς, εδώ στο φυσικό.

Η Γη, ο Άρης και η Σελήνη έχουν κλειστεί τελείως σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Το οποίο δεν μας αφήνει να επικοινωνήσουμε με τον ανώτερο εαυτό μας, μας κλειδώνει στην Φυσική και Αστρική πραγματικότητα, και μας ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Έχουμε ακούσει στην ανάστροφη ομιλία ότι πραγματικά, ποτέ δεν έχουμε ΔΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.

Οι ερπετοειδείς κατάγονται από τον αστερισμό του Ωρίωνα. Τον αποκαλούν σπίτι τους. Κατέχουν την Γη ,την σελήνη και τον Άρη (και πολλούς δορυφόρους όπου έχουν μεταλλεία στον Κρόνο και τον Δία, αλλά περί αυτού άλλοτε). Όλοι μιλούν Αγγλικά και την τοπική γλώσσα. Έχουν κοινά ονόματα αν και δεν τους ακούμε να χρησιμοποιούν κύριο όνομα.

Οι χώρες τους και οι πόλεις έχουν τα ίδια ονόματα όπως και εδώ. Ζουν σε υπόγειες εγκαταστάσεις, και σε σπίτια και τρέιλερ πάνω στο έδαφος. Μερικοί έχουν φυσικά σώματα. Αλλά δεν γνωρίζουμε το ποσοστό. Η κοινωνία τους θα μας ήταν εξαιρετικά γνώριμη, καθώς μας έχουν δώσει σχεδόν κάθε εξωτερικό στοιχείο. Οι βασιλιάδες μας, οι κυβερνήσεις, τα νομικά συστήματα, οι στρατοί, οι νόμοι, οι δικηγόροι, τα χρήματα, οι φόροι, και τα νοσοκομεία είναι δικά τους επίσης. Το σύστημα τους είναι αυστηρά ιεραρχικό.

Οι ασθένειες είναι σπάνιες, καθώς δεν έχουν καμιά από τις ασθένειες που μας ΕΔΩΣΑΝ εδώ στην Γη. Έχουν μονάχα ατυχήματα που θεραπεύονται πολύ γρήγορα, καθώς οι γνώσεις τους στις θεραπείες και την γενετική είναι πολύ προχωρημένες. Χρησιμοποίησαν όλες τις προχωρημένες τεχνολογίες για να μας δώσουν όλες τις ασθένειες που μας ταλαιπωρούν και να κερδίσουν από το ιατροφαρμακευτικό σύστημα που έχουν στήσει.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ (Cryptosides Primordiales, ο κρυπτοιός του καρκίνου, έτσι για παράδειγμα), τις καρδιακές προσβολές, το aids και κάθε μορφή φυσικού και συναισθηματικού ανθρώπινου πόνου.

Η Κλωνοποίηση είναι καθημερινότητα. 

Έχουν διαστημόπλοια αλλά επίσης οδηγούν φορτηγά, αυτοκίνητα, λεωφορεία, αεροπλάνα κλπ. Δεν ξέρω τι χρησιμοποιούν για καύσιμο πάντως. Ακόμα καβαλάνε άλογα εάν δεν έχουν άλλο μέσο μεταφοράς. Τα όνειρα μας, οι εξωσωματικές εμπειρίες και οι επιθανάτιες εμπειρίες κυρίως «ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΝΤΑΙ» από αυτούς. Ενώ τα μυαλά μας είναι απασχολημένα από αυτές τις εμπειρίες, άλλες δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα, αλλά δεν θυμόμαστε. Μόνο από το κλειστό τμήμα του μυαλού, όπου ξεκινά η ανάστροφη ομιλία, μαθαίνουμε τι συνέβη κατά την διάρκεια της «εμπειρίας» .

Έχουν κάθε συμβατικό όπλο και μερικά προέρχονται από τον Πόλεμο των Άστρων. Κινούνται ανοικτά στο Αστρικό Πεδίο, αλλά κρύβονται (τι φοβούνται και δεν πάνε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τέτοια ισχύ που έχουν μέσα στους ανθρώπους) για να λειτουργήσουν εδώ στο Φυσικό Πεδίο. Ουσιαστικά άπαντες οι άνθρωποι σε θέσεις ισχύος είναι καταλυμένοι από ένα συμβιωτικό είτε το αντιλαμβάνονται είτε όχι. Το συμβιωτικό εργάζεται με το μυαλό του ανθρώπου για να δημιουργεί συμπεριφορές που είναι ευνοϊκές για την ατζέντα των επικυρίαρχων. Το συμβιωτικό μπορεί να πηγαινοέρχεται και να αντικατασταθεί. Δεν κολλάνε σε ένα σώμα.

Αυτοί που οι χαρακτήρες και η ηθική τους επηρεάζονται πιο εύκολα, ανεβαίνουν στην κορυφή. Το DNA είναι σημαντικός παράγοντας στην κατάληψη. Γι αυτό οι γενεαλογίες είναι τόσο σημαντικές και η λατρεία του αίματος. Ξεχάστε όλη την ανοησία του Κώδικα Da Vinci , γιατί είναι φαντασία. Ο Ιησούς η Μαρία και τα παιδιά τους είναι μια ωραία φαντασία. Είναι όμως άσχετα γιατί το DNA το αίμα είναι που βοηθά το αστρικό συμβιωτικό να παραμένει στο σώμα ορισμένων ανθρώπων.

Για αυτό όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ είναι όχι και τόσο μακρινοί συγγενείς. Για αυτό οι βασιλικές οικογένειες (γαλαζοαίματοι, λόγω του ότι η αιμοσφαιρίνη τους είναι με βάση τον χαλκό και όχι τον σίδηρο) παντρεύονται μεταξύ τους και όχι για οικονομικούς η άλλους λόγους, όπως αφήνουν τα πρόβατα να πιστεύουν.

Ολόκληρη η ατζέντα τους είναι ο έλεγχος των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Γης. Είναι παρασιτικά όντα και απομυζούν ενέργεια . Ο βιασμός κυρίως κατά τον ύπνο ανδρών και γυναικών, είναι ο πιο κοινός τρόπος να μας απορροφούν την ενέργεια. Επίσης τρώνε σάρκα. Τρώνε και άλλες τροφές μη ζωικές αλλά μόνον όταν δεν είναι διαθέσιμο το κρέας. Τρώνε οποιοδήποτε είδος κρέατος, αλλά η ανθρώπινη σάρκα είναι η πρώτη τους επιλογή.

Ο καιρός πλησιάζει σύντομα που τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Ήδη έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς στον Γαλαξία . Δέκα βασιλικές οικογένειες νεκρές στον Ωρίωνα. Τα συμβιωτικά ουρλιάζουν πανικόβλητα στις ανάστροφες ομιλίες των newscasters.

Λίγη Πρωτοιστορία: 

Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν οι ερπετοειδείς κέρδισαν την μάχη (περί αυτού σε άλλο άρθρο) για το Ηλιακό μας σύστημα, και εγκαταστάθηκαν ως οι νέοι ιδιοκτήτες. Οι άνθρωποι εξελίσσονταν μια χαρά και ήταν πολύ προχωρημένοι, αλλά αφελείς. Οι ερπετοειδείς είναι πονηροί, τεχνολογικά πολύ προηγμένοι, και είδαν τα πλεονεκτήματα να χρησιμοποιήσουν τον πλανήτη για τα σχέδια τους.

Το πρώτο που κάνανε βάλανε το Δίκτυο σε λειτουργία, αλλά όχι τόσο σφιχτό όσο είναι σήμερα. Οι μισοί άνθρωποι που το καταλάβανε, αυτοκτονήσανε και το ένα τέταρτο τρελάθηκε. Οι υπόλοιποι που ήταν πιο πρόβατα επιζήσανε. Οι ερπετοειδείς εν τω μεταξύ κτίζανε το MATRIX γύρω από την Γη. Όταν, τα ανθρώπινα μυαλά κατακερματιστήκανε και έκλεισαν στις άλλες πραγματικότητες, οι ερπετοειδείς άρχισαν να χτίζουν την μηχανή τους.

Πρώτα περπάτησαν την Γη σαν θεοί, και την μοίρασαν στα ζάρια (δες Ελληνική Μυθολογία). Η Παλαιά Διαθήκη είναι η ιστορία ενός από τους ερπετοειδείς θεούς με το όνομα Jehovah η Yahweh. Φαντάζεστε τώρα γιατί δεν μπορούσε να δει κανείς το πρόσωπο του θεού και να ζήσει; χχμμμμμ.

Δεν έχουμε ιδέα τι υπάρχει πραγματικά έξω από το δίκτυο. Έχουμε ένα εκατομμύριο παραδοχές για το διάστημα, τις διαστάσεις, τον Θεό, (όποιον απ όλους)  και όλα μας τα τροφοδοτούν μέσα από το δίκτυο. Ο συνειδητός μας νους χειραγωγείται από την κούνια έως τον τάφο. Όλα τα ιδρύματα μας είναι κάτω από τον άμεσο έλεγχο ενδοδιαστατικών ερπετοειδών. Αυτό περιλαμβάνει την επιστήμη, την θρησκεία, το τραπεζικό σύστημα, την πολιτική, την ιστορία και την αντίληψη μας για τον Ένα, τον Δημιουργό μας.

Ακόμη και η κβαντική μηχανική αποδίδεται πολύ προσεκτικά και οριακά. Όλα μας τα έχουν τροφοδοτήσει μέσα από αυτό το απίστευτο MATRIX. Προετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις καθώς όταν τελειώσει αυτός ο ΑΟΡΑΤΟΣ πόλεμος, θα αποκτήσουμε πάλι τα μυαλά μας και την μνήμη μας. Κάτι που φυσικά το τρέμουν …Περιχώρισις, η Σφαγή των θεών

Τελικά, η ερπετοειδής ράτσα κρύφτηκε τελείως μέσα στα φυσικά σώματα των ανθρώπων. Αλλά εξακολούθησε να περπατά ανοιχτό στον Αστρικό Κόσμο. Για την ακρίβεια μόνον μέχρι το μέσον του Αστρικού, δεν μπορούνε να πάνε παραπάνω. Το προσπαθούν με υβρίδια ανθρώπινου DNA και δικού τους. Αλλά παίρνουνε τα γνωστά αντικείμενα, γιατί οι γνώσεις τους από εκεί και πάνω είναι από την φύση των πραγμάτων απειροελάχιστες. Έτσι ανέπτυξαν την Κλωνοποίηση και σήμερα είναι καθημερινή υπόθεση. Ο κόσμος θα συγκλονιστεί όταν θα δει πόσοι από μας είναι κλώνοι. Κοιτάξτε το Capgras Syndrome στον Γούγλη και θα πάθετε.

Το Σήμερα: Η ανάστροφη ομιλία είναι ένα παράθυρο στο κομμάτι του μυαλού μας που σφραγίστηκε πριν πολλές χιλιάδες χρόνια. Συνέχεια προσπαθεί να ειδοποιήσει τον ακροατή για το τι συνέβη στην ζωή εδώ. Η ανάστροφη ομιλία αποκαλύπτει τους πραγματικούς τρομοκράτες, ποιοί είναι, από που είναι, και αποκαλύπτει όλες τις ατζέντες τους. Σκίζει τις μάσκες τους και αποκαλύπτει πως προδοθήκαμε, και κατόπιν πως έγινε κατάχρηση εξουσίας κατά τον πιο απαίσιο τρόπο. Επίσης ταιριάζει με κάθε άνθρωπο, οποιασδήποτε ηλικίας, και επιπέδου ζωής. Δεν έχει σημασία το τι πιστεύει συνειδητά, οι αναστροφές λένε την ίδια ιστορία ξανά και ξανά.

Εάν, ο καθένας στην Γη άκουγε και γνώριζε την ανάστροφη ομιλία του και αυτές των άλλων, και γνώριζε το τι σημαίνουν οι μεταφορικές λέξεις. Τότε θα σταματούσαν όλοι οι πόλεμοι (όχι πλέον άλλο κρέας για τις σαύρες) γιατί θα γνώριζαν ακριβώς ποιός δημιουργεί τις διαμάχες. Θα πετούσαν τις ψεύτικες θρησκείες τους, και θα καταλάβαιναν ότι είναι μηχανισμοί για να τους κρατούν χωρισμένους. (μηχαν-ισμοί κάθε -ισμός και θάνατος)

Όλα τα ψέματα θα αποκαλύπτονταν. Θα αναζητούσαμε αυτούς που υπηρέτησαν το φίδι. Όλες οι αναστροφές αυτών που είναι στην εξουσία θα ακουγόντουσαν και κανένας δεν θα μπορούσε να κρυφτεί πίσω από τα ψέματα η να κρύψει το συμβιωτικό μέσα του.

Οι άνθρωποι θα γνώριζαν άμεσα, ότι τα βίαια εγκλήματα είναι αποτέλεσμα ψυχικών συνδέσμων και μικροτσίπ, και θα δρούσαν ανάλογα. Αρκεί να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και χρησιμοποιώντας την ανάστροφη ομιλία, να βρουν τους τρόπους εξουδετερώσεως. Θα βρίσκαμε τα μηχανήματα μαζικού νοητικού ελέγχου, το HAARP θα καταστρεφόταν αμέσως, όπως και όλες οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται εναντίον μας. Θα σταμάταγε το ψέκασμα των ουρανών, τα τρομερά δηλητήρια σε όλη την αλυσίδα διατροφής, η εξάρτηση από τα φάρμακα.

Θα ξέραμε ποιοί είναι πίσω από τις νυχτερινές επιθέσεις, και θα μαθαίναμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Θα μαθαίναμε ότι τα χρήματα είναι παράγοντας ελέγχου. Θα χρησιμοποιούσαμε τα ταλέντα μας για να καλυτερέψουμε την ζωή μας και όχι να γινόμαστε σκλάβοι.

Οδηγίες προς Ναυτιλλόμενους: Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το θέμα που αφορά την ζωή του, είναι απλό. Αρκεί να έχει ένα υπολογιστή και ηχεία. Το μόνο που χρειάζεται ένα πρόγραμμα ήχου free, όπως το Audacity, που να κάνει και αναστροφή και να διαθέτει μεταβλητή ταχύτητα, και ένα multimedia μικρόφωνο.

© Ion Maggos

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ἀνάστροφος Ὁμιλία.

Leave a Reply