Μᾶς πῆραν τὰ …μέτρα, ἀλλά ἰσχύουν;

Τὸ μεγαλύτερον πρόβλημα τῶν κυβερνώντων εἶναι ἡ νομιμότης τῶν ὑπογραφῶν τους.
Πρὸς τοῦτο εἴδαμε καὶ τὶς …ἰδιαίτερες μεταχειρίσεις γιὰ τοὺς δικαστικούς.
Βέβαια, ἄλλο νόμιμο κι ἄλλο νομότυπο…
Συνεπῶς κάποιοι θὰ κληθοῦν συντόμως νὰ ἀποφανθοῦν γιὰ τὴν νομιμότητά τους, βάσεις ἐγχωρίων καὶ διεθνῶν συμβάσεων περὶ δικαίου…. (Λέμε τώρα…!!!)

Θά τό κάνουν ἤ ὄχι; 
Καί μέ ποιά κριτήρια θά ἀποφασίσουν;

Φιλονόη.

Τα μέτρα κινδυνεύουν στα δικαστήρια

Ενώ ψηφίστηκαν από τη Βουλή

 Τα μέτρα μπορεί να ψηφίστηκαν από τη Βουλή, ωστόσο σειρά βασικών ρυθμίσεων που αφορούν μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, καθώς και εκείνες που σχετίζονται με τα ειδικά μισθολόγια, κινδυνεύουν να καταπέσουν στα δικαστήρια. Ο λόγος αφορά σε συγκεκριμένα μέτρα, που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, τα οποία ενέχουν το «στίγμα» της αντισυνταγματικότητας και για τα οποία υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις των ολομελειών των ανωτάτων δικαστηρίων.

καθημερινή

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Μᾶς πῆραν τὰ …μέτρα, ἀλλά ἰσχύουν;

  1. Όταν τα κτήνη της Ευρώπης συναντούν τους Τσολάκογλου,αυτό είναι το αποτέλεσμα.
    Αυτοί οι οποίοι συρίκνωσαν τον Ελληνισμό και μέσω της Μικρασιατικής Καταστροφής τον περιόρισαν εντός ενός μικρού εθνικού κράτους,είναι οι ίδιοι που σήμερα θα τον περιορίσουν ακόμα πιο πολύ.Στη θέση της Μικρασιατικής Καταστροφής αρκεί να βάλουμε τη σημερινή οικονομική καταστροφή και θα καταλάβουμε ότι θα περιοριστούμε ακόμα πιο πολύ.
    Επειδή ανά πάσα στιγμή αυτό το θύμα που λέγεται Ελληνικός Λαός μπορεί να αντιδράσει έχουν λάβει τα μέτρα τους.Αυτός ο φόβος της αντίδρασης του είναι που τους απασχολεί και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν στήσει αυτό το σκηνικό τρόμου.
    Ποιός θα μας προστατεύσει απο αυτούς τους προδότες;Η καθ’ ύλη αρμόδια εξουσία,η δικαιοσύνη;Η δικαιοσύνη , που εν μέσω όχι πλέον επιτήρησης αλλά στυγνής καταδυνάστευσης υπο τις προσταγές και τις ευχές της τρόϊκας έχει πάρει τις αποφάσεις της και έχει κάνει τις επιλογές της.Εμείς σαν Λαός ένα έχουμε να πούμε σε όλα αυτά τα κτήνη και τους εδώ λακέδες τους.Όλα τέλεια τα κάνουν,αλλά τελικά θα γκρεμισθούν τα σχέδια τους σαν τραπουλόχαρτα.Ο Ελληνικός Λαός θα καθορίσει το μέλλον του και όχι τα σκουπίδια που κατά καιρούς φέρονται σαν ηγέτες του.

Leave a Reply