Κόβεται ὁ Σουλεϊμάν ὁ κτηνοβάτης

Μή κάνετε χαροῦλες.  Γιά νά ἀκριβολογοῦμε τόν κόβουν οἱ Βαρδαρσκανοί.

Ἐμεῖς, προτιμοῦμε, περίοδος κρίσεως γάρ, νά βλέπουμε τά δωρεἀν σκουπίδια πού μᾶς παρουσιάζουν τά βοθροκάναλα τῶν νταβατζήδων τῆς ἐνημερώσεως καί ὄχι μόνο. 

Δέν θά ὑπῆρχαν τέτοιου εἴδους σειρές στήν «ἑλληνική» τηλεόρασι ἄν ἐμεῖς οἱ ἴδιοι δέν τίς ἀπαξιώναμε μέ τήν στάσι μας. 

Ἔγινε ἡ δοκιμή στούς ἀνεγκέφαλους, εἶδαν ὅτι ἔχει ἀπήχησι καί συνεχίζουν ἀκάθεκτοι. 

Ἄντε. Μέ τό καλό νά μᾶς λένε καί τίς εἰδήσεις οἱ Μογγόλοι.

“Κόβουν” τον Σουλεϊμάν τον κτηνοβάτη οι Σκοπιανοί

Δείτε πώς μεταδίδεται στη FYROM η σειρά
Το γνωστό τουρκικό σήριαλ “Σουλεϊμάν ο Κτηνοβάτης”, θα σταματήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση των Σκοπίων, μετά από απόφαση του Υπουργού Επικοινωνιών (“Κοινωνίας της Πληροφορίας” λέγεται στα Σκόπια) Ivo Ivanovski.
Αιτία, η μείωση του Σλαβομακεδονικού προγράμματος από την primetime ζώνη και ο εξοβελισμός της μετά τα μεσάνυχτα, αφού στις ώρες υψηλής τηλεθέασης κυριαρχούν (και εκεί) Τουρκικά σήριαλ, τα οποία δίνει δωρεάν η τουρκική προπαγάνδα.
Σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης, το πρόγραμμα από τις 8 πμ έως τις 8 μμ, θα πρέπει να είναι κατά 30% Σκοπιανής παραγωγής το 2013, κατά 40% το 2014 και 50% το 2015.
H εξαγγελία του Υπουργού συγκέντρωσε θετικά σχόλια των χρηστών του διαδικτύου στη vecer όπου δημοσιεύθηκε.
H σειρά μεταδίδεται στη FYROM, φυσικά μεταγλωττισμένη, με το όνομα Величествениот Султан στο ιδιωτικό “κανάλι 5”, γιατί,  φίλοι-φίλοι οι Τούρκοι, αλλά οι Σκοπιανοί, σέβονται τη γλώσσα τους. Μόνο στην Ελλάδα οι (αφορολόγητοι ακόμη) ιδιοκτήτες καναλιών, αφήνουν τις τουρκικές σειρές στην τουρκική γλώσσα, ώστε να συνηθίζει το αυτί του τηλεθεατή….

H σειρά μεταδίδεται στη FYROM, φυσικά μεταγλωττισμένη, με το όνομα Величествениот Султан στο ιδιωτικό “κανάλι 5”, γιατί, φίλοι-φίλοι οι Τούρκοι, αλλά οι Σκοπιανοί, σέβονται τη γλώσσα τους. Μόνο στην Ελλάδα οι (αφορολόγητοι ακόμη) ιδιοκτήτες καναλιών, αφήνουν τις τουρκικές σειρές στην τουρκική γλώσσα, ώστε να συνηθίζει το αυτί του τηλεθεατή….
Αυτό και μόνο αποδεικνύει πόσο γιουσουφάκια είναι οι καναλάρχες και πόσο ξεφτίλες οι πολιτικοί, που κάνουν τεμενάδες σε αυτά τα υποκείμενα.

 

Μά τί λέμε τώρα. Νά μεταγλωττίσουν τά τουρκικά ξεράσματα; Χρειάζεται χρῆμα. Τό χρῆμα, σήμερα, τό διαθέτει μόνον ὁ Ἑλληνικός λαός. Ἐκών, ἄκων.
Οἱ δοῦλοι τῶν μογγόλων εἶναι στό ἀπυρόβλητο. 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Κόβεται ὁ Σουλεϊμάν ὁ κτηνοβάτης

Leave a Reply