Ποιός πληρώνει τό …μάρμαρο τοῦ ΑΠΘ;

Πάντως ὄχι ὁ Μυλόπουλος!
Πάλι ἐμεῖς! Κουτὲς ἐρωτήσεις…

Μωρέ τί νούμερα εἶναι ὅλοι αὐτοί;
Εὑρῆκαν ἐμᾶς τὰ κορόιδα καί εἶπαν νάὰ τὸ γλεντήσουν ἔως δεκάτης πέμπτης γενεᾶς;

Μυλόπουλος σήμερα πάλι!
Μεγάλο «κεφάλαιο» γιὰ τὸ σύστημα ἐτοῦτος!
Τὴν μία διορίζει τὰ ἀδιόριστα…
Τὴν ἄλλην ὁρίζει καθηγητὴ ἕναν θεατρίνο…
Τὴν παρ΄ ἄλλη χρεώνει 30000  εὐρώπουλα γιὰ ἕνα ἀποχωρητήτιον 1500 εὐρῶ…

Καὶ γιὰ νὰ μὴ σκᾶμε…
Ἀκόμη ἐκεῖ εἶναι!
Κι ὄχι μόνον εἶναι ἐκεῖ..
Τὸν πληρώνουμε, διαχειρίζεται τὰ λεφτά μας, καταστρέφει τὰ μυαλὰ τῶν παιδιῶν μας, ἐφαρμόζει τακτικὲς …τΣΥΡΙΖΑ σὲ κάθε συναλλαγὴ μὲ τὴν πολιτεία καὶ γενικῶς λειτουργεῖ ὥς κράτος ἐν κράτει.

Εἴπαμε κάτι;
Καί τί νά ποῦμε;

Φιλονόη. 

Απίστευτη καταγγελία: Ο πρύτανης του ΑΠΘ πλήρωνε για να γίνει κατάληψη

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης κατήγγειλε σήμερα ότι ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μυλόπουλος, παρότρυνε τις καταλήψεις των εργολαβικών υπαλλήλων στο πανεπιστήμιο και μάλιστα ζήτησε να προχωρήσουν, σε συνεργασία με το ΕΚΘ, και σε καταλήψεις στο υπουργείο Παιδείας, λέγοντας ότι θα τους καλύψει τα έξοδα!

Ο κ. Τσαραμπουλίδης ανέφερε ότι η «πρόταση» στους υπαλλήλους έγινε παρουσία του, κατά τη διάρκεια συνάντησής που είχε με τις πρυτανικής αρχές του ΑΠΘ για τα εργασιακά ζητήματα των εργολαβικών υπαλλήλων, οι οποίοι απεργούν τους τελευταίους δύο μήνες.

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, παρέδωσε επίσης λίστα με επτά ονόματα εργολαβικών και διοικητικών υπαλλήλων, που λάμβαναν επί έξι μήνες επιπλέον χρήματα από αυτά που προέβλεπαν οι συμβάσεις με την εργολαβική εταιρεία.

«Οι κινητοποιήσεις των εργολαβικών του ΑΠΘ ξεκίνησαν με τις ευλογίες και την προτροπή του πρύτανη και των αντιπρυτάνεων, που ήθελαν να εκβιάσουν το υπουργείο Παιδείας να τους δώσουν χρήματα. Η συγκεκριμένη διοίκηση κατασπατάλησε χρήματα του πανεπιστημίου και έτσι ο προϋπολογισμός βγήκε εκτός, ήδη από τον όγδοο μήνα. Όταν είδαν ότι το υπουργείο είναι ανένδοτο, άλλαξαν τακτική και ζήτησαν από τους εργολαβικούς να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Οι επιπλέον αμοιβές των συγκεκριμένων υπαλλήλων, όπως προκύπτει από στοιχεία που προέρχονται από τη «Διαύγεια», έλαβαν ποσά για το διάστημα Ιανουάριος μέχρι και Ιούνιος του 2012, που κατά περίπτωση ξεπερνούν μέχρι και τις 16.000 ευρώ.

Επιπλέον ο πρόεδρος του Σωματείου Εργολαβικών ΑΠΘ, Σιδέρης Κωνσταντινίδης, ανέφερε ότι ο αντιπρύτανης, Γιάννης Παντής, «εκβίασε» τους εργολαβικούς υπαλλήλους να λήξουν την κατάληψη του κτιρίου διοίκησης προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους για τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται ότι από την πλευρά του, ο πρύτανης κ. Μυλόπουλος χαρακτηρίζει «συκοφαντικές έως και κακοήθεις» τις δηλώσεις του προέδρου του ΕΚΘ, τις οποίες αποδίδει σε πολιτικές σκοπιμότητες, ενόψει των εκλογών στο ΕΚΘ.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply