Πακιστανό ἀπόβρασμα ὁ δράστης τῆς ἄγριας δολοφονίας

Γιατί; Περίμενε κανείς κάτι ἄλλο; Τούς παίρνουν στίς δουλειές τους, μέ χαμηλό ἡμερομίσθιο, ἴσως καί ἀνασφάλιστους καί νομίζουν ὅτι κερδίζουν. Ὅμως, χάριν μερικῶν εὐρώ, χάνουν τήν ἴδια τους τήν ζωή.  

Στό θερμοκήπιο τοῦ θύματος δούλευε ὁ πακιστανός ὑπάνθρωπος.

Μινώταυρος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. “ΒΡΑΖΕΙ” Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Ιεράπετρας, έχουν πάει για να διαμαρτυρηθούν έξω από το Αστυνομικό τμήμα όπου γίνονται προσαγωγές υπόπτων. Πληροφορίες θέλουν να έχει συλληφθεί ένας 26χρονος για τη δολοφονία, για την οποία έβγαλε ανακοίνωση και η Χρυσή Αυγή…

Το θύμα, ένας άνδρας περίπου 60 ετών βρέθηκε νεκρός από το γιο του, σε μια λίμνη αίματος στις 12:00 το μεσημέρι, κοντά στο φράγμα Μπραμιανών.

Έμενε στο χωριό Στόμιο και διατηρούσε θερμοκήπιο κοντά στο φράγμα Μπραμιανών, στο οποίο είχε και αλλοδαπούς εργάτες.

Λίγο πριν το φονικό, καυγάδισε με έναν από αυτούς για οικονομικές διαφορές. Έναν Πακιστανό εργάτη…

Αργότερα, βρέθηκε νεκρός απ’ το γιο του, με μια σακούλα στο κεφάλι.

Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έστρεψε τις έρευνες στον 26χρονο Πακιστανό, ο οποίος σύμφωνα με το ΑΠΕ, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.

Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει 8 προσαγωγές για την υπόθεση μέχρι τώρα.

Τον βασάνισε πριν τον σκοτώσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πριν βάλει στο θύμα τη σακούλα στο κεφάλι -την οποία έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του- τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο ενώ τον βασάνισε, βγάζοντάς του κάποια δόντια!

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας, για να βρεθεί ο δράστης του φρικτού εγκλήματος.

Στο σημείο, εκτός από τους Αστυνομικούς και τον ιατροδικαστή, πήγε και αρκετός κόσμος για να μάθει περισσότερα για τη δολοφονία. Κάτοικοι είπαν, ότι ανάμεσά τους, βρέθηκαν και μέλη της Χρυσής Αυγής…

Το βράδυ, η Χρυσή Αυγή έβγαλε ανακοίνωση για τη δολοφονία, στην οποία σύμφωνα με το FlashNews, αναφέρει τα εξής:

“Ο άτυχος Έλληνας πατέρας 3 παιδιών βρέθηκε σφαγμένος στο θερμοκήπιο του και χτυπημένος με πέτρα στο κεφάλι. Τα δόντια του βρέθηκαν 3 μέτρα μακρυά από το άψυχο σώμα του. Ήταν τέτοια η μανία των δραστών όπου του τύλιξαν το κεφάλι με πλαστική σακούλα πριν τον αποτελειώσουν… Ήδη υπάρχουν πολλές προσαγωγές λαθρομεταναστών αλλά και ενός από τους φερόμενους ως δράστες ο οποίος συνελήφθη στο ΚΤΕΛ την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την πόλη της Ιεράπετρας. Αυτή την ώρα επικρατεί μεγάλη ένταση στην πόλη και οι κάτοικοι ετοιμάζονται να παραστούν έξω από το αστυνομικό μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν. Η Τ.Ο Ιεράπετρας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις και εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να φτάσουν στο νησί κι άλλα μέλη της Χρυσής αυγής.

μακελειό

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply