Τὸ κακὸ Ἰράν!

 

 Τὸ πάρα πολὺ κακό!
Τὸ ὑπαίτιο γιὰ ὅλα τὰ κακὰ ποὺ συμβαίνουν στα τῆς Μέση Ἀνατολή!
Γιὰ ὅλα τὰ κακὰ ποὺ  συμβαίνουν στὸν πλανήτη μας!!!
Γιὰ ὅλα ὅσα πάθαμε, παθαίνουμε καὶ θὰ πάθουμε….

Εὐτυχῶς δῆλα δὴ ποὺ κάποιοι τὸ διαπιστώνουν καὶ  μᾶς ἐνημερώνουν!!!
Εὐτυχῶς ποὺ ἔχει τόσους πυραύλους, τόσα πυρηνικὰ καὶ τόσα χημικά…
Διαφορετικῶς πῶς θά μποροῦσαν νά βροῦν δικαιολογίες πρό κειμένου νά ἐπέμβουν καί νά κάνουν τήν Γῆ μας Κόλασι;

Ἄν τέ… Νὰ ξεκινήσουν ἐπὶ τέλους, γιὰ νὰ τελειώνουν καὶ γρηγορότερα…
Μᾶς ἔχουν ζαλίσει μὲ τὶς ἀνακοινώσεις τους καὶ μὲ τὶς ἀπειλές τους…

Φιλονόη.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΙΡΑΝΟΥ ΦΥΓΑ

“Το Ιράν στοχεύει το Ισραήλ με 170 βαλλιστικά βλήματα χημικής και βιολογικής γόμωσης”!

“Τουλάχιστον 170 πύραυλοι με κεφαλές με χημικά αλλά και αρκετές που περιέχουν βιολογικούς παράγοντες στοχεύουν το Τελ Αβίβ”.Αυτό αποκαλύπτει το αμερικανικό ιστολόγιο WND το οποίο επικαλείται ως πηγή αξιωματούχο του ιρανικού υπουργείου πληροφοριών του Ιράν και που πρόσφατα διέφυγε σε άγνωστη χώρα, πιθανότατα στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος διευκρινίζει πως το Ιράν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για ολοκληρωτική καταστροφή του Ισραήλ. Τους ισχυρισμούς του πρώην στελέχους των ιρανικών μυστικών υπηρεσιών ενισχύουν και παλαιότερα δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου όπως αυτό των “the Washington Times” από τον περασμένο Αύγουστο  σχολιαστής του Mashregh του ειδησεογραφικού πρακτορείου των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης είχε υπογραμμίσει το γεγονός ότι όχι μόνο το καθεστώς στην Τεχεράνη έχει στη διάθεσή του χημικά και βιολογικά όπλα αλλά επιπρόσθετα έχει εξοπλίσει με αυτά και οργανώσεις όπως η Χαμάς και η ισλαμική Τζιχάντ.

Ο ίδιος σχολιαστής είχε εκτοξεύσει και απειλές κατά του Ισραήλ λέγοντας πως εάν οι μάχες στη Συρία δεν σταματήσουν τότε το Ιράν θα εκτοξεύσει μια ολομέτωπη επίθεση εναντίον του και το Τελ Αβίβ θα είναι η πρώτη που θα καταστραφεί.

Η CIA έχει από πολύ καιρό προειδοποιήσει για τις αυξανόμενες δυνατότητες του Ιράν σε ότι αφορά τους πυραυλικούς του φορείς. Το 2010 μάλιστα ο τότε υπουργός άμυνας των ΗΠΑ Robert Gates είχε προειδοποιήσει το Κογκρέσο ότι το Ιράν θα είναι σε θέση να εκτοξεύσει σειρά πυραύλων ακόμη και εναντίον ευρωπαϊκών στόχων πολλοί εκ των οποίων θα περιέχουν βιολογικά όπλα.

Ο αποσκιρτήσας  Ιρανός μιλώντας στο WND επιβεβαίωσε πως η χώρα του έχει κάνει σημαντικές προόδους σε  αρκετά πεδία όπως ανέφερε κατονομάζοντας τα κυριότερα από αυτά ως χημικά, βιολογικά, πυρηνικά και ηλεκτρονικού πολέμου και ότι το καθεστώς της Τεχεράνης ουσιαστικά επιθυμεί την κλιμάκωση στην Συρία αλλά και μια επίθεση εναντίον του με απώτερο σκοπό να βάλει φωτιά σε ολόκληρη την περιοχή.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το Ιράν είναι αμετάπειστο και θα συνεχίσει να ενισχύει τον πρόεδρο της Συρίας Bashar Al Assad και ότι εργάζεται συνεχώς και αδιαλείπτως για την παραγωγή πυρηνικών όπλων σε αρκετές εγκαταστάσεις οι περισσότερες εκ των οποίων παραμένουν ακόμη και σήμερα μυστικές, λέγοντας ακόμη πως η διεθνής επιτροπή ατομικής ενέργειας ΙΑΕΑ είναι σε λάθος δρόμο στοχεύοντας μόνο στον έλεγχο των δραστηριοτήτων στις εγκαταστάσεις του Ferdow και του Natanz.

«Υπάρχουν πάνω από 70 βορειοκορεάτες επιστημονικοί συνεργάτες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Ιράν και ειδικότερα στα αμυντικά του προγράμματα συμπεριλαμβανομένης και της βόμβας πλουτωνίου», φέρεται να είπε ο Ιρανός και πρώην στέλεχος των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας του.

Το Associated Press την περασμένη εβδομάδα μάλιστα είχε αναφέρει πως Ιρανοί επιστήμονες εργάζονται για την κατασκευή βόμβας πλουτωνίου, ενώ σε άλλο δημοσίευμά του το WND είχε αποκαλύψει την μια νέα μυστική τοποθεσία την Valayat 1, λίγο έξω από την πόλη του Najafabad στην επαρχία του Isfahan όπου οι Ιρανοί επιστήμονες εργάζονται εντατικά  για την κατασκευή ενός πυροκροτητή νετρονίων μαζί με τον διαχωρισμό πλουτωνίου για την κατασκευή μιας βόμβας.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply