Ἡ Ἐλὶτ τῶν Μέρκελ καὶ Σόϊμπλε.

 

Ως υποκρισία ή οποία αγγίζει τα όρια προσβολής της νοημοσύνης των Ελλήνων αλλά και άλλων Ευρωπαίων εκλαμβάνεται η ρήση του Σόϊμπλε περί αποτυχίας της   Ελληνικής Ελίτ.

Προφανώς αναφέρεται στην «Ελληνική Ελίτ» που για χρόνια τώρα χρησιμοποιείται από την Γερμανία για να προωθεί τα συμφέροντά της προστατεύοντάς την ακόμη και σήμερα, κρύβοντας την  κατάθεση Χριστοφοράκου.

Για την Ελληνική Κοινή Γνώμη  δεν πρόκειται για «Ελληνική Ελίτ», αλλά για ανθέλληνες αλήτες.

Όσο για τα περί αποτυχίας της  «Ελληνικής  Ελίτ» (Αλήτ…κατ’ εμέ), είναι προφανές,  ότι, είτε δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν κάποια εντολή των Σόϊμπλε-Μέρκελ, είτε ο Σόϊμπλε προσπαθεί να φορτώσει στα αναλώσιμα υποχείριά του, την δική του αποτυχημένη συνταγή που επέβαλε για την Ελλάδα. !

Ωστόσο οι Σόϊμπλε και Μέρκελ φαίνεται ότι «κλείνουν το μάτι» και στην δική τους Γερμανική Ελίτ την οποία σαφώς ανέχονται και προστατεύουν (βλέπε περίπτωση Χριστοφοράκου)

Δηλαδή σε Γερμανούς golden boys ή Γερμανοτραφείς που με την ανοχή και την προστασία των Μερκελ-Σόϊμπλε και Τραπεζιτών,  περιδιαβαίνουν τα κράτη, διαβρώνουν συνειδήσεις χρηματοδοτώντας την εξουσία, καταστρέφουν οικονομίες, με μόνο στόχο την προώθηση ιδιωτικών και κρατικών συμφερόντων.

Είναι εκείνη η Γερμανική Ελίτ (ή  Αλήτ…) η οποία σήμερα κερδίζει βρώμικες μάχες και πολύ χρήμα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα χάσει τον πόλεμο.

Γιατί το μοντέλο της Γερμανικής οικονομίας είναι στρεβλό, όσο και αν τυρβάζει περί του αντιθέτου η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε. Απόδειξη η αδυναμία ισοσκελισμού του Γερμανικού Κρατικού Προϋπολογισμού  με αποτέλεσμα τον διαρκή εξωτερικό δανεισμό!   

Όσοι έχουν κάποια γνώση μακροοικονομίας αντιλαμβάνονται ότι η Γερμανική οικονομία στηρίζεται μονόπλευρα σε εύθραυστες εξαγωγές οι οποίες παρουσιάζουν υστέρηση, λόγω της παγκόσμιας κάμψης του εμπορίου αλλά και της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.

Αλλοίμονο στον Γερμανικό Λαό όταν θα σπάσει η Γερμανική Φούσκα.

Η Γερμανική Ελίτ θα είναι ζάπλουτη και οι λοιποί Γερμανοί πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν εξωτερικό χρέος τουλάχιστον 8 τρίς ευρώ.

Εκτός…αν η Τρόϊκα, Μερκελ-Σόϊμπλε-Τραπεζίτες, προκαλέσουν διάλυση της ευρωζώνης και επιστρέψουν στο μάρκο, προκειμένου να γίνουν ανταγωνιστικότερες οι Γερμανικές εξαγωγές. Δηλαδή να κάνουν αυτό που σήμερα απαγορεύουν να κάνει άλλη ευρωπαϊκή χώρα…!

Και τότε η Μερκελική και Σοϊμπλική Ελίτ  θα είναι ζάπλουτη και οι λοιποί Γερμανοί πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν εξωτερικό χρέος τουλάχιστον 8 τρίς ευρώ.

Ιωάννης Δέμος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply