Οἱ «Ὁλλανδοί» δολοφόνοι πού ἦσαν Μαροκινοί καί οἱ «Βρεταννοί» δολοφόνοι πού ἦσαν Πακιστανοί

Τά πουλημένα ΜΜΕ ἀποκρύπτουν τίς εἰδήσεις πού πρέπει νά μαθαίνῃ ὁ κόσμος. Ἔχουν τούς λόγους τους. Πῶς θά δημιουργήσουν οἱ νεοταξίτες τίς πολυπολιτισμικές κοινωνίες πού ὀνειρεύονται;

Μᾶς ἀναγκάζουν νά μάθουμε νά ζοῦμε μέ τήν βία καί τήν ὀπισθοδρόμησι. Καλῶς ἤλθατε στήν ζούγκλα πού μᾶς ἑτοιμάζουν!

Μινώταυρος

Η είδηση για την δολοφονία του 41χρονου βοηθού διαιτητή στην Ολλανδία από «τρεις νεαρούς παίκτες» – που για ένα οφσάιντ, τον κτύπησαν τόσο πολύ, (μπροστά μάλιστα στον γιό του που ήταν στο γήπεδο), ώστε πέθανε μετά από λίγη ώρα –  ιδού όπως παρουσιάστηκε από τα εγχώρια μέσα μαζικής παραπληροφόρησηςενημέρωσης: 
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι Ολλανδός επόπτης άφησε την τελευταία πνοή του λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του από ανήλικους ποδοσφαιριστές σε αγώνα επιπέδου νέων.
Ο 41χρονος βοηθός διαιτητή Richard Nieuwenhuizen, δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές από πολλούς παίκτες της ομάδας του Άμστερνταμ Nieuw Sloten και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα ξεψύχησε με τα αίτια να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Οι Ολλανδικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών νεαρώνποδοσφαιριστών ηλικίας 15-16 ετών.«Είναι απολύτως εξωφρενικόότι κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβη σε ένα ολλανδικό γήπεδο»,δήλωσε σοκαρισμένη η Υπουργός Αθλητισμού της Ολλανδίας, Edith Schippers.
Η ολλανδική Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι θα απαγγείλει κατηγορίες σε τρεις παίκτες -δύο 15χρονους και έναν 16χρονο-, που έχουν τεθεί ήδη υπό κράτηση εν όψει της εμφάνισής τους στο δικαστήριο την Πέμπτη. O Ρίχαρντ Νιεουβενχάουιζι, 41 ετών, δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, κατέρρευσε λίγες ώρες μετά την επίθεση, έπεσε σε κώμα και απεβίωσε στο νοσοκομείο τη Δευτέρα. Ήταν επόπτης σε αγώνα που δόθηκε την Κυριακή στην πόλη Ελμέρε κοντά στο Άμστερνταμ. Ο αγώνας ήταν μεταξύ της Μπουιτενμπόις, στην οποία αγωνιζόταν και ο γιος του επόπτη, και της Νιού Σλότεν, παίκτες της οποίας ήταν οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν αργά τη Δευτέρα. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα αγόρια εξαγριώθηκαν μετά από υπόδειξη οφσάιντ του θύματος.

Η επίθεση καταδικάστηκε δριμύτατα στην Ολλανδία από τον υπουργό Αθλητισμού, την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τον προπονητή του Άγιαξ, της πιο διάσημης ομάδας της χώρας. Ο σύλλογος της Νιού Σλότεν ανακοίνωσε ότι απέβαλε τους παίκτες και απέσυρε την ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος τηςFIFA Sepp Blatter αφού εξέφρασε την «θλίψη του» και το «βαθύ σοκ» του είπε :  «Το ποδόσφαιρο είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας και, δυστυχώς, τα ίδια δεινά που ταλαιπωρούν την κοινωνία – σε αυτή την περίπτωση η βία– εκδηλώνονται επίσης και στο άθλημά μας». Και βέβαια το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Δείτε παρακάτω την σύνθεση της ομάδας και θα καταλάβετε. 

Selection’ B-1 team Nieuw Sloten: Soufyan Babou, DaveryonBlasse,Yassin Dardak, Fady Fayed, Rheza Firmansyah, IsmaelIkhouane, Demian Jibodh, Othman Karimi, Serkan Kiran, Younes Roubion, Mandeep Singh, Kemal Arif Tasli (+ 3 Ολλανδοί)
Τα media εσκεμμένα αποσιώπησαν το γεγονός ότι οι τρεις δράστες ήταν Μαροκινής καταγωγής.
 
Ο Marcel Oost, Πρόεδρος των Buitenboys, του συλλόγου στον οποίο ανήκε το θύμα, ο επόπτης Richard Nieuwenhuizen, δήλωσε ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες της ομάδας των Nieuw Sloten του έσφιξαν το χέρι μετά τον αγώνα. Μόνο οι τρεις παίκτες με καταγωγή από το Μαρόκο τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον χτύπησαν στο κεφάλι και το λαιμό.
Οι ενδείξεις ότι υπήρξε μια ρατσιστική δολοφονία κρύφτηκε από όλα σχεδόν τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης. Ο δημοσιογράφοςJoost Niemöller έγραψε ότι αν ένας Μαροκινός επόπτης είχε σκοτωθεί από τρείς λευκούς νέους, τα ίδια αυτά μέσα ενημέρωσης που τώρα «σιγούν», θα είχαν δημοσιεύσει ένα σωρό άρθρα σχετικά με το ρατσισμό των λευκών. Τελικά, κάπου στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης έγινε μια αναφορά που προσδιόριζε τους παίκτες ως Μαροκινούς, αν και γρήγορα, ο αρθρογράφος έσπευσε να προσθέσει (για να μην μας δημιουργηθούν «κακές» σκέψεις) ότι η βία στο ποδόσφαιρο δεν είναι ένα πρόβλημα των “μειονοτήτων”, προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσει το γεγονός ότι τα στατιστικά λένε ότι οι μουσουλμάνοι «Ολλανδοί» μετανάστες αποτελούν πλέον την πλειοψηφία των δραστών εγκληματικών πράξεων σε ορισμένες περιοχές της Ολλανδίας.«Η βία στο γήπεδο ποδοσφαίρου δεν είναι ένα πρόβλημα των μειονοτήτων»
Όπως γράφει η “Algemeen Dagblad”, σύμφωνα με μια έκθεση του υπουργείου Εσωτερικών από το Νοέμβριο του 2011, το 40 τοις εκατό των Μαροκινών μεταναστών που συνελήφθησαν, ηλικίας μεταξύ 12 και 24 ετών εντός των τελευταίων πέντε ετών για εγκλήματα στην Ολλανδία, καταδικάστηκαν ή παραπέμφθηκαν σε δίκη. Σε περιοχές με πληθυσμό που το μεγαλύτερο μέρος των νέων είναι μαροκινής καταγωγής το νούμερο φτάνει στο 50 τοις εκατό. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη φάση της συνύπαρξης διαφορετικών πολιτισμών, καταλήγει η εφημερίδα.
“A soldier was murdered in a brawl with British tourists in Cyprus yesterday – less than 24 hours before leaving for Afghanistan. David Lee Collins was stabbed in the early hours after becoming embroiled in a row. Three men – all British passport holders with Pakistani and Somali backgrounds – will appear in court this morning in relation to the incident”.
Παρόμοια αντιμετώπιση από τα στρατευμένα στην «πολιτική ορθότητα» media είχαμε πριν ένα μήνα, με την δολοφονία Βρετανού στρατιώτη σε night club στην Αγία Νάπα στην Κύπρο. Οι δράστες ήταν πακιστανικής και σομαλικής καταγωγής, αλλά αυτό δεν έπρεπε να ακουστεί. Διαβάστε πως περιγράφεται παραπάνω ως περιστατικό “…μεταξύ δύο ομάδων Βρετανών”. Έτσι, ο κόσμος «ενημερώθηκε», ότι «τρεις Βρετανοί σκότωσαν άλλον Βρετανό» και έτσι τελείωσε η ιστορία. «Ενδοβρετανική συμπλοκή» σου λέει ο άλλος.  
 
Ας προσέξουμε, γιατί σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα με τιςσωρηδόν ελληνοποιήσεις των αλλοδαπών και την πολιτική ορθότητα που έχει βαρέσει κατακούτελα όλα τα media και τους «έγκυρους» δημοσιογράφους και ρεπόρτερ, θα ακούμε ειδήσεις του στυλ :
  — «Έλληνες συνεπλάκησαν με Έλληνες σε ποδοσφαιρικό αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας – Αλβανίας. Η μία ομάδα των Ελλήνων – η μικρότερη – διαφώνησε που οι υπόλοιποι Έλληνες είχαν φέρει κόκκινες σημαίες. Εκπρόσωπος της ΕΠΟ σύστησε ψυχραιμία και δήλωσε ότι στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, οι χρωματικές διαφορές των Ελλήνων θα πρέπει να λύνονται με πολιτισμένο διάλογο».

 — «Έλληνες με γιαταγάνια όρμησαν σε μίνι μάρκετ και αφού αποκεφάλισαν τον ιδιοκτήτη, έκλεψαν όλα τα τρόφιμα (εκτός από τα σαλάμια και τα μπέικον)». 

 — «Έλληνες έστησαν κρεοπωλείο σκύλων και γατών. Στα τσιγκέλια μπορείτε να δείτε όλες τις ράτσες. Επίσης αν έχετε χάσει το αγαπημένο σας δίποδο περάστε καμιά βόλτα. Μπορεί να σας δώσουν κανένα αυτί του ως σουβενίρ».

— «Έλληνες γιόρτασαν χθες την γιορτή του ιμάμη Ακαμπούμπα Αλι Θασε Σουβλί στην κεντρική πλατεία των Αθηνών. Μετά την γιορτή προσφέρθηκαν κεφάλια απίστων με σως μπαχαρικών». 

— Πλάνα από τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2012 με θέμα: Ο διαχρονικός ελληνικός πολιτισμός

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply