Ὁ Διάσημος Βρεταννὸς Ἰστορικὸς Ρόμπιν Λέιν Φόξ, ἀδειάζει πάλι τοὺς Σκοπιανούς! «Ὁ Mέγας Ἀλέξανδρος ἦταν Ἕλλην!!»

Θα μου πείτε, ότι ο καθηγητής είπε τα αυτονόητα..

Σίγουρα,αλλά σε μια εποχή όπου οι ιστορικοί και οι καθηγητές παγκοσμίως,που διδάχτηκαν και διδάσκουν την πραγματική ιστορία και ξέρουν την αλήθεια,ποιούν την νήσσαν όσον αφορά αυτό το τεράστιο θέμα της παραχάραξης της ιστορίας μας ,το ότι κάποιοι σπάνε την …ομερτά και μιλούν,γι’αυτό και μόνο πρέπει να το δημοσιεύουμε και να το κάνουμε όσο το δυνατότερο γνωστό!

Σεμέλη

Ο Διάσημος Βρετανός Ιστορικός Ρομπιν Λέιν Φοξ αδειάζει πάλι τους Σκοπιανούς: “O Mέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας!!!”

“Τα Σκόπια δεν έχουν καμία σχέση με την Πατρίδα του” τόνισε ο Βρετανός Ιστορικός   

Ο διεθνούς κύρους καθηγητής και μελετητής της μακεδονικής ιστορίας, Ρόμπιν Λέιν Φοξ, μίλησε στην κάμερα της Tv100, με αφορμή την παρουσία του στο Διεθνές Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Μίεζα της Ημαθίας, για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Ο Βρετανός Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης μίλησε για τη δημιουργία εικονικού Μουσείο για τον Μακεδόνα Στρατηλάτη, για τη συμμετοχή του στην ταινία του Όλιβερ Στόουν αλλά και για τις ανιστόρητες αναφορές των γειτόνων μας Σκοπιανών.

Τα Σκόπια δεν έχουν καμία σχέση με την πατρίδα του, τόνισε ο διάσημος Βρετανός Ιστορικός

Ατάκες του διάσημου Βρετανού Ιστορικού:

“- Mιλούσε Ελληνικά. Προερχόταν από Έλληνες γονείς. Λάτρευε τους Έλληνες θεούς. Ζούσε εδώ στις Ελληνικές Αιγές, στην Πέλλα. Που να ξεκινήσω; Αγαπούσε τον Ελληνικό Πολιτισμό, διάβαζε Ελληνικά βιβλία. Αυτή ήταν η γλώσσα του, με Μακεδονική προφορά φυσικά.  Όπως οι άνθρωποι μιλάνε με Κρητική ή Αρκαδική προφορά. Ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας. Αυτό είναι!

-Όταν τα Σκόπια ισχυρίζονται πως είναι η γενέθλια γη του Αλέξανδρου, είναι τόσο ανιστόρητο όσο αν έλεγαν ότι το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι στην Λευκορωσία και ο Σαίξπηρ γεννήθηκε στο Μινσκ. 

-[Τα Σκόπια] δεν έχουν καμία σχέση με την πατρίδα του.

–  [Για Ισχυρισμούς Σκοπιανών] Αυτά είναι εθνικιστικές αηδίες για να ενοχλούν την Ελλάδα.

– Του είπα ήθελα μόνο 2 πράγματα. Ήθελα να είμαι πάντα στην αιχμή κάθε επέλασης ιππικού που θα κινηματογραφούσε και το όνομα μου στους τίτλους τέλους με την αναφορά ‘και παρουσιάζοντας..’

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply