Τὸ πολὺ τὸ τάκα τάκα…!!!

 

Μπαίνω στο διαδίκτυο το πρωί να δω  λίγο τι γίνεται στα πέριξ και πέφτω σε 2-3 διαφορετικά blogs  που μαζικά είχαν ανεβάσει μια συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία παρέπεμπε σε κάποια ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες…!

Στο σύντομο σχόλιο για επικεφαλίδα,έγραφαν το εξής: 

« Σέρβοι, βούλγαροι, γυφτοσκοπιανοί με συντονισμένες ενέργειες κατέκτησαν την χώρα μας!! Ετοιμάζεται ισχυρή αντεπίθεση…Προσοχή και στην Τουρκία που οραματίζεται οθωμανική αυτοκρατορία και παίζει περίεργα παιχνίδια…!! Κοινοποιήστε και εσείς την παρακάτω σελίδα… Διαδώστε την παντού…» !!

Μένω …«Παυλόπουλος» που λέμε ή αλλιώς κάγκελο!

Πότε..που…πως…;;;

Στις 21 περιμένουμε την συντέλεια,στις 16 ήρθε τελικά και δεν το πήραμε χαμπάρι ;;;

Αποφασίζω να μπω στο άρθρο να διαβάσω περισσότερα για το…πολεμικὀ ανακοινωθέν..!!

Και βλέπω τα εξής: Η χώρα σε χρειάζεται…αυτή την στιγμή η Ελλάδα έχει καταλειφθεί από σέρβους, γυφτοκοπιανούς και βούλγαρους… 

 Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η αντεπίθεση…!!! Προσοχή και στην Τουρκία που οραματίζεται οθωμανική αυτοκρατορία και παίζει περίεργα παιχνίδια…!! Κοινοποιήστε και εσείς την παρακάτω σελίδα… Διαδώστε την παντού…

 
Τονίζουμε για μία ακόμη φορά οτι το ….(ονομασία του blog ) δεν συμφωνεί με την ονομασία των Σκοπίων ως Μακεδονία,( πάλι καλά!!) δυστυχώς είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξει… Εκτός κι αν τα καταλάβουμε και γίνουν Ελληνική γη…!!!
  • (Kαι κατέληγε….)
  • Για αυτούς που θέλουν να περάσουν την ώρα τους – Κάντε εγγραφή στο παιχνίδι…..!!!!

    Να μην σας τα χρωστάω!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Η χώρα της φαιδράς πορτοκαλαίας!!

    Στην μπάντα στην μπάντα,περνάνε τα …κομάντα!!

Λεωνιδάρες μου και λοιποί Θερμοπυλομάχοι…Σαλαμινομάχοι …και παντός είδους αγωνισταράδες!!

  • Ετσι έτσι..!!! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την αποχαύνωση επί του καναπέος! 
  • Σύρε το ..ποντίκι να σώσεις  την Μακεδονία από τους γυφτοσκοπιανούς!

Με ἐνα κλικ μπορεί να κάνεις την διαφορά και να γραφτεί το όνομά σου στους σύγχρονους Μακεδονομάχους! Τύφλα να έχει ο Παύλος Μελάς μπροστά σε σένα!

Nα δεις που για πάρτη σου και μόνο, θα γίνει το θαύμα να  αναστηθεί ο Σιμωνίδης,ώστε  να γράψει καινούργιους παιάνες για σένα!

 Μόνο που σου διαφεύγει μια μικρή… μικρότατη λεπτομέρια..

Οι γυφτοσκοπιανοί,..Αλβανοί  και νεοθωμανοί,παίζουν παιχνίδια με την γή σου, όχι από το lap top ,αλλά στα σύνορα…στην θάλασσα, στα σημεία,στην διπλωματία,στην  ιστορία (σου),στις  εντυπώσεις και ξέρεις γιατί ;;

Γιατί εσύ ,παίζεις καιρό τώρα με το πουλάκι…τσίου!!

Γιατί γύρω σου μαίνεται πόλεμος κανονικότατος κι εσύ παίζεις πόλεμο στο play station !!

Θέλετε παιχνιδάκια πολέμου;; Ορίστε ένα! Αληθινή άλωση!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ : ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ 50 % ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. Ο ΝΕΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ 2 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΚΑΦΟΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΔΙΑΒΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ.

Οι Τούρκοι πήραν την μαρίνα της Λέσβου,τον Φλοίσβο,την μαρίνα της Λευκάδας, την μαρίνα της Κέρκυρας,την μαρίνα της Καλαμάτας και παζαρεύουν της Ρόδου.Εχουν κάνει απόβαση κανονική αλλά εμείς συζητάμε άλλα….

(Την είδηση την αλίευσα απο διαδικτυακούς σχολιασμούς)

Αγάντα ωρέ παλληκάρια και στο τέλος να μου το θυμηθείτε πως θα γράψουμε τα απομνημονευμάτα του αγώνος ,σαν τον Μακρυγιάννη και τον  Κολοκοτρώνη:

  •  «Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε το κόστος της σύνδεσης, ούτε πως δεν έχομε Wi-Fi, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα IP μας και τας ομάδας μας, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε, «Πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με dial up σύνδεση», αλλά, ως μια βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι τυροπιτάδες, και οι κοπτοραπτούδες, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, με ψεύτικα ή αληθινά προφίλ, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό, και εκάμαμε την επανάσταση».

(Το τελευταίο,κλεμμένο από τον φίλο μου   Αντρίκο.…)

Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!! 

Σαλούτε…!!

Σεμέλη

φωτο

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply