Χαίρετε! Εἴμαστε ἀπὸ τὴν Χ. Αὐγὴ κι ἤλθαμε νὰ σᾶς πλακώσουμε στὸ …ξύλο!!!

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΕΦΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΔΕΧΘΗ «ΑΓΡΙΑ»ΕΠΙΘΕΣΗ;; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΟΠΌΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

–« Χαίρετε! Είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής και τώρα θα σας κάνουμε μαύρο στο ξύλο»! 

«Είμαι ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ με χτυπάει η Χρυσή Αυγή..  »

 Χα χα χα…!! Κάπως έτσι έγιναν, σύμφωνα με τον Στρατούλη του Σύριζα, τα γεγονότα που οδήγησαν στον …ξυλοδαρμό του!

Τι να σε κάνω ρε Στρατούλη;; Με τέτοια σαδομαζό φάτσα που κυκλοφορείς και χρυσαυγίτης να μην σε δείρει, κάποιος θα βρεθεί να σε πλακώσει!!!

Το καλλίτερο δε, ήρθε από τον Καχριμάκη ως απἀντηση στον Στρατούλη! Ε,ρε γλέντια λέμε!! 

 Καρχιμάκης σε Στρατούλη:
Όταν εσείς δέρνατε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν ανεπίτρεπτες οι επιθέσεις;

Σοβαρά τώρα..

Πραγματικά θυμώνω πάρα πολύ με όλο αυτό που γίνεται.

Δεν μπορεί να υποτιμούν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ την νοημοσύνη μας, καταντάει εξωφρενικό για το πόσο ηλίθιους μας θεωρούν τα πιόνια του συστήματος.

Φρύαξαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης από εχθές με τον «άγριο» ξυλοδαρμό του Στρατούλη.

 Εν συντομία η ιστορία έχει ως εξής:

Του είπαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής (ταυτότητα του έδειξαν ή το ξέχασαν;;;) ..και κατόπιν του επιτέθηκαν 5 άτομα, τον έδειραν άγρια με μπουνιές και κλωτσιές αλλά ω! εκ του θαύματος (πλησιάζουν και Χριστούγεννα βλέπετε), αμέσως μετά που μίλησε στις κάμερες δεν είχε ούτε γρατσουνιά!
Θα ήταν για τρελλά γέλια, αν δεν ήταν σοβαρό αυτό που κρύβεται πίσω από αυτές τις ιστορίες. 

Θέλουν να προπαγανδίσουν, αλλά δεν το κάνουν σωστά που να πάρει η ευχή!!!

Στα πολύ πιο σοβαρά τώρα..

 Πάμε λίγες δεκαετίες πίσω…

Μετά το τέλος του Β.Παγκοσμίου πολέμου, όλες οι χώρες και οι λαοί που επλήγησαν από τον πόλεμο, ρίχτηκαν στην μάχη με τον χρόνο για να μπορέσουν να αναστήσουν τις χώρες, τις οικονομίες τους και να γιάνουν τις πληγές από τις απώλειες που υπέστησαν από τον μακροχρόνιο αιματηρό αυτό πόλεμο.

Όλες, πλην μίας…της δικής μας!!

Διότι αποφάσισαν «αἱ μεγάλαι δυνάμεις»,πως στην Ελλάδα υπήρχε η κομμουνιστική απειλή και ο μόνος τρόπος προφανώς για να την αντιμετωπίσουν, ήταν ένας πόλεμος αμέσως μετά τον πόλεμο, αλλά αυτή την φορά, Ἐλληνας θα σκότωνε Έλληνα!

Κι ενώ οι υπόλοιπες χώρες ανοικοδομούνταν κι οι λαοί «ανασταίνονταν», εμείς κατεδαφίζαμε ότι απέμεινε από τον πόλεμο που μόλις είχε τελειώσει!

Κι αμέσως μετά, η Ελλάδα  για τουλάχιστον 2 δεκαετίες ακόμα, αιμορραγούσε στέλνοντας τον ανθό της να ανοικοδομήσει την οικονομία της Γερμανίας (που μόλις πριν λίγα χρόνια μας είχε ξεπατώσει),της Αμερικής,της Αυστραλίας κτλ και η έρμη η πατρίδα συνέχιζε να μετράει τις αγιάτρευτες πληγές της..

Μήπως σας θυμίζει κάτι όλη αυτή η επαναλαμβανόμενη ιστορία;;

Άλλη μια φορά σήμερα, η Ελλάδα στέλνει τον ανθό της ,να στηρίξει την οικονομία της Γερμανίας που άλλη μια μας ρήμαξε, αλλά κι άλλων χωρών, γιατί έφτασε εν έτει 2012 να μην μπορεί να θρέψει τα παιδιά της.

Αλλά το χειρότερο είναι, ότι η πατρίδα μας ετοιμάζεται ολοταχώς, για έναν καινούργιο εμφύλιο μεταξύ αριστερών και δεξιών! 

Τα σημάδια τα βλέπουμε ημέρα με την ημέρα…

 Ναι, έχουμε καταδείξει από αυτό το ιστολόγιο πολλές φορές, τις απόψεις των αριστερών κυρίως για τα εθνικά θέματα και τα εγκλήματα των κομμουνιστών κατά την διάρκεια της πολυετούς δράσης τους κι αυτό κυρίως, γιατί εσχάτως έγιναν τιμητές της δημοκρατίας και του αγώνος υπέρ της Ελλάδος και των δικαίων  της, την στιγμή που δεκαετίες ολόκληρες ήταν οι κύριοι πολέμιοί της και ιδεολογικώς είναι ακόμα!

Αλλά αυτό που συμβαίνει ήδη και πάει ολοταχώς να συμβεί στο άμεσο μέλλον, είναι κάτι άλλο, πιο βαθύ και πολύ πιο σοβαρό από τις οποιεσδήποτε ιδεολογικές διαφορές.

Η κοινωνία μας βουλιάζει στην ανέχεια, οι δοσίλογοι πολιτικοί ξεπούλησαν στην κυριολεξία τα πάντα στους τοκογλύφους.. όλο τον πλούτο μας, μιας κι αίφνης βρεθήκαμε με πετρέλαιο, χρυσό, αέριο  ..!!
Η μεσαία τάξη-η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας- πτωχοποιήθηκε δραματικά  και πλέον για το υπόλοιπο της ζωής της θα τρέχει σαν το ποντίκι στην ρόδα σε έναν αγώνα απλής επιβίωσης !!

Κι από την άλλη τι μένει να γίνει;;

Ένας ωραιότατος εμφύλιος,ίσως όχι με την μορφή που είχε τότε,αλλά με την μορφή μιας ατέρμονης έχθρας, που θα βυθίσει ακόμα περισσότερο την χώρα και θα αποτρέψει κάθε πιθανότητα να  ξυπνήσουν ποτέ οι Έλληνες και να ενωθούν εναντίον του κοινού εχθρού, ο οποίος θα απολαμβάνει ,1ον: την ασυλία για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον του λαού της Ελλάδος  και 2ον: τα αναρίθμητα πλούτη της!

Και για να το καταφέρουν αυτό, δημιουργούν τέτοιου είδους σκηνικά, που θα φέρουν και θα εγκαταστήσουν την πόλωση στον λαό,σαν αυτό που παρακολουθούμε από εχθές και σαν το άλλο το εντελώς γελοίο, που έχουν βάλει τα τελειωμένα σαπάκια του συστήματος, όπως το ΠΑΣΟΚ και τον Βενιζέλο, να σηκώσουν το λάβαρο της επαναστάσεως κατά της Χρυσής Αυγής!

Η σαπίλα της Ελλάδος δηλαδή, υποδεικνύει στον Έλληνα που τον διέλυσε μεταφορικώς και κυριολεκτικώς, ποιός είναι ο …«εχθρός» της …δημοκρατίας που οι ίδιοι σκότωσαν και σκύλευσαν στο  κουφάρι της!

Αρνητική διαφήμιση= διαφήμιση σκέτο!! 

Αλλά κι από την άλλη, έχουν καταφέρει ένθεν κι ένθεν να παρεισφρήσουν ακόμα και  στα δημοτικά- αν είναι δυνατόν -και πλέον βλέπεις παιδιά 14-15 ετών να πλακώνονται αγρίως στο ξύλο, όπως έγινε πρόσφατα σε γυμνάσιο της Λαρίσης, επειδή ο ένας είναι «φασίστας» κι ο άλλος «άπλυτος»…

Και τι θα γίνει αν από τώρα αυτά τα παιδιά είναι διαιρεμένα;

Στα 35-40 τους, θα υπάρχει μια χώρα με τους αλλοδαπούς να έχουν πάρει κεφάλι δημογραφικά και τους Έλληνες μια διαιρεμένη μειοψηφία που τους χωρίζει αίμα! 

Όλοι το βλέπουν πλέον καθαρά,εκτός από εμάς..δυστυχώς!

Σεμέλη

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

«Στα πρόθυρα εμφυλίου η Ελλάδα – Η βία θα βγει στους δρόμους και θα απλωθεί σε όλη τη χώρα»

Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου εμφανίζει την Ελλάδα σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα  Frankfurter Allgemeine.μιλώντας για μια πρωτοφανή οργή η οποία σωρεύεται στα βαριά πληττόμενα κοινωνικά στρώματα και η οποία αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει. Το ίδιο άρθρο αναπαράγεται και απο άλλα site.

Το παραπάνω αποτελεί εκτίμηση του Γερμανού ψυχιάτρου Georg Pieper, ο οποίος μαζί με τη δημοσιογράφο της γερμανικής εφημερίδας Melanie Mühl πέρασαν κάποιες στην Ελλάδα, με τη δεύτερη να συνοδεύει τον Γερμανό ψυχίατρο σε σεμινάρια που έδωσε αναφορικά με τα τραύματα που αφήνει η οικονομική κρίση στους ανθρώπους.

Ο Pieper μαζί με τη Γερμανίδα δημοσιογράφο περιγράφουν μια εντελώς ζοφερή εικόνα για την Ελλάδα μέσα από την καθημερινότητα όπως την αντιλήφθησαν οι ίδιοι.

«Ήταν μια μακρινή απειλή κάπου στο βάθος του ορίζοντα», αναφέρει η Mühl στο άρθρο της «απειλή η οποία προσδιοριζόταν από ασαφείς όρους όπως η διάσωση τραπεζών, το κούρεμα, τρύπες δισεκατομμυρίων ευρώ, κακοδιαχείριση, τρόικα, επαναγορά χρέους.  Αντί όμως να προσπαθούμε να αντιληφθούμε το θέμα στην ολότητά του βλέπαμε μια Ανγκελα Μέρκελ με μια σοβαρή έκφραση του προσώπου της να βγαίνει από τη μαύρη λιμουζίνα της στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και αλλού καθώς όδευε προς μια νέα συνδιάσκεψη για το θέμα της διάσωσης της Ελλάδας».

Αυτό όμως που συμβαίνει στην πραγματικότητα στην Ελλάδα αποσιωπάται από τα διεθνή ΜΜΕ. Κάτι που ο Pieper αναφέρει σαν ένα «γιγάντιο πέλμα καταπίεσης».

Και αυτό που είδε ο Pieper στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που νόμιζε ότι συμβαίνει. Μέσα από όλες τις ξεχωριστές μικρές ιστορίες κοινωνικής εξαθλίωσης που αναφέρει, για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το αμείλικτο πρόβλημα της επιβίωσης αλλά και τον αυξημένο αριθμό των αυτοκτονιών. Ο Γερμανός ψυχίατρος χαρακτηρίζει την όλη κατάσταση ως ένα «συλλογικό τραύμα», μιας κοινωνίας που κυριολεκτικά της έχουν τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια.

«Οι άνδρες έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση, καθώς οι αποδοχές τους έχουν εκμηδενιστεί ή οι δουλειές τους έχουν εξαφανιστεί» γράφει ο  Pieper στο ίδιο άρθρο «Και αυτό που βλέπουν είναι ένα σύστημα διεφθαρμένο μέχρι εκεί που δεν πάει και μια κλεπτοκρατική κυβέρνηση η οποία έχει κάνει τόση ζημιά στη χώρα και όλα αυτά κάνουν τον κόσμο έξαλλο καθώς τα δισεκατομμύρια το μόνο που κάνουν είναι να ωφελούν τις τράπεζες και όχι τον κόσμο» και συνεχίζει ο Γερμανός ψυχίατρος

«Όλοι αυτοί οι άνδρες παίρνουν την οργή στα σπίτια του στις οικογένειές τους και οι γιοί τους παίρνουν αυτή την οργή στους δρόμους. Έτσι και ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός συμμοριών που επιτίθενται στις μειονότητες.  Η θέληση για επιβίωση στους ανθρώπους είναι τεράστια.» σημειώνει ο Pieper λέγοντας πως οι άνθρωποι είναι ικανοί να ξεπερνούν και τις πιο δύσκολες δοκιμασίες. Για να γίνει όμως αυτό έχουν ανάγκη από μια κοινωνία που λειτουργεί με πραγματικές δομές, θεσμούς και δίχτυα ασφαλείας. Στην Ελλάδα όμως αυτή η κοινωνία έχει αρχίσει να λυγίζει σε σημείο που η κατάρρευση να είναι κοντά.

“Σε μια τόσο δραματική κατάσταση όπως μπορεί να παρατηρηθεί στην Ελλάδα οι άνθρωποι μετατρέπονται σε αρπακτικά βλέποντας μόνο τη δική τους ανάγκη για ασφάλεια και επιβίωση. Οι καθημερινές ανάγκες τους οδηγούν στον παραλογισμό και ο παραλογισμός στο έγκλημα. Και σε μια τέτοια κοινωνία η αλληλεγγύη αντικαθίσταται από μια ατομιστική έννοια της επιβίωσης”.

«Και αναρωτιέμαι: Πόσο η κοινωνία αυτή μπορεί να αντέξει πριν εκραγεί; Η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου» καταλήγει ο Γερμανός ψυχίατρος προσθέτοντας την καθόλου ελπιδοφόρα πρόβλεψη ότι όλη αυτή η σωρευμένη κατάθλιψη θα βρει «διέξοδο» μέσα από τη βία και θα απλωθεί σε όλη τη χώρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply