Χαίρομαι ὅταν ἔχουμε τόσο … φωτεινοὺς ἐπισκέπτες!

Χαίρομαι ὅταν ἔχουμε τόσο ...φωτεινές ἐπισκέπτες!Χαίρομαι ὅταν ἔχουμε τόσο ... φωτεινοὺς ἐπισκέπτες!Βέβαια, αὐτοῦ τοῦ εἴδους οἱ ἐπισκέπτες, ἀπὸ καθαρὲς «συμπτώσεις» δὲν πέφτουν στὰ κεφάλια μας τὰ μᾶς τὰ σπάσουν, νὰ  μᾶς σπάσουν καὶ τὴν Γῆ μας καὶ νὰ πᾶμε στὸν ἀγύριστο. 
Ἀλλὰ ἐμένα μοῦ ἀρέσουν…
Μὴν μὲ ῥωτήσετε γιατί… Πάντως μοῦ ἀρέσουν. 
Ὄχι γιὰ τὸ θέαμα ποὺ δημιουργοῦν σίγουρα… Ἀλλὰ γιὰ αὐτὰ ποὺ φέρνουν.

Ἄς ποῦμε… ἀστερόσκονη!

Φιλονόη.

Ο Κομήτης του Αιώνα θα φωτίσει την Γη πιο πολύ κι απ το φεγγάρι!

Τον ονόμασαν “Ο Κομήτης του Αιώνα” και είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε όταν θα κάνει το περασμά του από τον πλανήτη μας και να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό αφού θα είναι πιο λαμπρός από την πιο λαμπερή πανσέληνο!

O κομήτης ISON θα δώσει για μας τους γήινους ένα μοναδικό σόου σύμφωνα με τους αστρονόμους. Τον εντόπισαν πρόσφατα και θα περάσει 1,9 εκατομμύρια χιλιόμετρα από το κέντρο του Ήλιου στις 28 Νοεμβρίου του 2013!

Όσο θα πλησιάζει στην Γη, η θερμότητα του Ήλιου θα εξατμίζει τον πάγο που θα βρίσκεται στην επιφάνειά του και έτσι θα δημιουργείται μια εντυπωσιακή ουρά, η οποία θα είναι ορατή στον δικό μας νυχτερινό ουρανό με γυμνό μάτι. Ούτε καν κυάλια δεν θα χρειάζονται, λένε οι ειδικοί. Το φαινόμενο θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2013 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2014.

πηγή

(Visited 12 times, 1 visits today)