Στήν Κύπρο βάζουν λουκέτο 4 ἐπιχειρήσεις κάθε ἡμέρα

Τα αρνητικά ρεκόρ συνεχίζονται για την κυπριακή οικονομία η οποία έπειτα από την ανακοίνωση για το ποσοστό ρεκόρ της ανεργίας η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» φιλοξενεί δηλώσεις του γραμματέα του Παγκύπριου Συνδέσμου Μικρών Επιχειρήσεων και Αυτοεργοδοτουμένων (ΠΑΣΥΜΕ), Σοφοκλή Μούσουλου, ο οποίος υποστηρίζει πως βάζουν λουκέτο 4 επιχειρήσεις την ημέρα.

“Το δημόσιο χρέος βρίσκεται πλέον κοντά στο 74% του ΑΕΠ, το δημοσιονομικό έλλειμμα στο 6% και η ανεργία στο 14%. Με την οικονομία σε αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, η κυβέρνηση χρηματοδοτεί μη βιώσιμους οργανισμούς με τα χρήματα των φορολογουμένων. Ως αποτέλεσμα της ύφεσης καθώς και την αδυναμία των Αρχών να λάβει μέτρα έγκαιρα οι επιχειρήσεις και περισσότερο οι μικρές επιχειρήσεις πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα.” Αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα της Κύπρου ο κ. Μούσουλου.
 
Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα μέσα σε εννιά μήνες έχουν ήδη κλείσει το 20% των μικρών επιχειρήσεων, και συνεχίζουν να βάζουν λουκέτα περίπου 4 επιχειρήσεις την ημέρα.

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply