Ὁ ψυχοπονιάρης Τσύριζα!!

 

Διάβαζα για την περίπτωση των πιστιρικάδων των Πυρήνων της Φωτιάς που συνελήφθησαν για την ληστεία στην Κοζάνη.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση, ειδικά του Ρωμανού!

Γόνος της γνωστής οικογένειας Νάσιουτζικ (που ο παππούς του είχε κατηγορηθεί στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας το 1984) …παιδί των Β. Προαστείων, μοσχοαναθρεμένος και καλομαθημένος, με  μαμά διδάκτωρα της Φιλοσοφικής Θεσσαλονίκης και γνωστής συγγραφέως!

(Μάλιστα εχθές η μαμά του. κ Παυλίνα Νάσιουτζικ, δήλωσε πως είναι υπερήφανη για το βλαστάρι της που πολεμάει την σάπια κοινωνία και θα τον υπερασπιστεί μέχρι τέλους!)

Δεν θα το συνεχίσω,γιατί δεν κάνει να βρίσω τόσο άσχημα δημοσίως…

Συνεχίζω…
Κλασσική περίπτωση «αντιεξουσιαστή» δηλαδή, που ζει μέσα στον καπιταλισμό, αλλά παράλληλα τον μάχεται! 

Κι εκεί που σκεφτόμουν… τι λείπει… τι λείπει από την υπόθεση αυτή, ήρθε η ανακοίνωση του Τσύριζα, του κόμματος Ρομπέν των Βλακών και ολοκληρώθηκε η υπόθεση!

Θέλει η …σουλτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει…!

Διαμαρτυρήθηκαν τα πουλάκια μας ,γιατί οι:

  • κλέφτες αυτοκινήτων..
  • ληστές τραπεζών με Καλάσνικωφ, έτοιμοι για όλα..
  • τρομοκράτες από κούνια σχεδόν και ποιός ξέρει τι άλλο θα βγάλει στην φόρα η έρευνα της αστυνομίας
    ….τις έφαγαν από αστυνομικούς κατά την σύλληψή τους!

Όχι πως ο Τσύριζα, θα ήταν ποτέ υπέρ των τρομοκρατών, τρομοκρατικών οργανώσεων, κουκουλοφόρων, αναρχικών, αντιεξουσιαστών κτλ!!

Προς Θεού, γίνονται αυτά στον Σύριζα;;..

Αλλά να…είναι  ψυχοπονιάρηδες οι ανθρωπιστές και δεν μπορούσαν να βλέπουν τις φάτσες τους μωβ  από το ξύλο..μην φανταστείτε κάτι άλλο! Σπάραζε το μέσα τους…

Από εμάς μια ευχή από καρδιάς….Συνέχισε Αλεξούκο  να σκάβεις μόνος τον λάκκο σου  και το μονοψήφιο δεν θα αργήσει!! Παλαιές καλές εποχές….!

ΥΓ Και μια σκέψη της τελευταίας στιγμής..

Κάτι δεν μου κολλάει στην όλη υπόθεση πάντως κι όσο το σκέφτομαι, τόσο γεννιούνται ερωτήματα..

Μια τρομοκρατική οργάνωση όπως οι Πυρήνες της Φωτιάς, που αξιώνουν να είναι η συνέχεια της 17Ν, που -υποτίθεται-σέβεται τον εαυτό της, θα ανέθετε ληστεία σε τράπεζα με Καλάσνικωφ, σε αμούστακα παιδιά 19 και 20 χρονών;; 

Αφού η περίπτωση να αποτύχουν,θα ήταν απείρως μεγαλύτερη από το να τα καταφέρουν, όπως κι έτσι έγινε!!

Πως υπέπεσε σε τέτοιο παιδαριώδες λάθος;;  Ή μήπως αυτό ήθελαν, να πιάσουν τα μικρά ώστε να ξεφύγουν κάποια «μεγάλα»;;

Και πως  η αστυνομία, υπέπεσε  σε ένα επίσης παιδαριώδες λάθος και  τα έσπασε στο ξύλο, σε σημεία εμφανέστατα;;

Δεν ήξερε ότι θα προκαλούσε την μήνιν των ..αριστερούληδων προοδευτικών και θα  γινόταν  ο κακός χαμός που ακολούθησε;; 

Ή μήπως αυτό επιδιώκεται;; Να αναλλωνόμαστε σε έναν ατέλειωτο γαϊτανάκι συζητήσεων ημέρες ολόκληρες και από κάπου αλλού πιο σοβαρό, να αποσπάται η προσοχή μας;;

Και το ακόμα πιο σοβαρό, μήπως  αυτό το θέμα περί τρομοκρατίας στην Ελλάδα και το γεγονός αυτό καθ’αυτό, αποτελέσει το έναυσμα για  να μας πασάρουν νόμους για την …«προστασία» μας που θα είναι όμως στην πραγματικότητα μια ακόμα θηλιά στην ελευθερία μας κι ένας ακόμα τρόπος ελέγχου μας,από αυτούς τους Παγκοσμίους ψυχοπαθείς…;;

Μήπως;;

Σεμέλη

“ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ”

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ υπέρ ληστών – τρομοκρατών

Πρωτοφανές! Το πρώτο ελληνικό κόμμα που εξέδωσε ανακοίνωση υπέρ ληστών και τρομοκρατών με αφορμή το γεγονός ότι οι τέσσερις συλληφθέντες της ληστείας στον Βελβεντό, εμφανίστηκαν να έχουν σημάδια στα πρόσωπά τους από την πάλη με τους αστυνομικούς που προηγήθηκε της σύλληψής τους.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Οι βασανισμοί κρατουμένων αποτελούν ντροπή για την Ελληνική πολιτεία. Στις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ, είναι εμφανή τα σημάδια της άγριας κακοποίησης.

Τόσο εμφανή μάλιστα, που δεν μπόρεσε να τα κρύψει η προφανής (άτεχνη γαρ…) αλλοίωση των φωτογραφιών. Είναι πια εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για τον πλέον ευνοϊκά διακείμενο στην ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, να πιστέψει ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας.

Το πρόσφατο δημοσίευμα του Guardian για τους βασανισμούς των συλληφθέντων της αντιφασιστικής μοτοπορείας, καθώς και η ακόμα πιο πρόσφατη καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για περιστατικό κακοποίησης νεαρών από αστυνομικούς, δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με γενικευμένο φαινόμενο.

Δυστυχώς, θα πρέπει να επαναλάβουμε τα αυτονόητα. Ούτε η ποινική βαρύτητα μιας εγκληματικής πράξης ούτε η όποια ανακριτική σκοπιμότητα μπορούν να δικαιολογήσουν βασανισμούς συλληφθέντων. Τα βασανιστήρια είναι ντροπή για μια δημοκρατική πολιτεία. Απαιτείται η άμεση επέμβαση των δικαστικών αρχών για τη διερεύνηση του περιστατικού.»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply