Ξεστραβώσου ἀποτυχημένη ἀποβολὴ τοῦ Ἐφιάλτου…

Η φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος χάρτης του 1932, εκπονημένος από τους Ιταλούς και μας δείχνει…τι άλλο;;

Πως είναι αναγνωρισμένες οι βραχονησίδες που έγιναν αιτία να χάσουμε τρείς αξιωματικούς μας,να έρθουμε σε σημείο ενός βήματος πριν από τον πόλεμο με τους Τούρκους και που κάποιος ουτιδανός τελευταία,βγήκε δημοσίως να τα ονοματίσει με την Τουρκική ονομασία «Καρντάκ» και να δηλώσει ο τυχάρπαστος εθνομηδενιστής πως ανήκουν στην Τουρκία!!

Με βάση το χάρτη αυτόν, παραχωρήθηκαν από την Ιταλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη συνθήκη των Παρισίων το 1947!!

Νωπό ακόμη το αίμα των Χρ. Καραθανάση, Παν. Βλαχάκου και Εκτ. Γιαλοψού που έδωσαν τη ζωή τους προκειμένου τα νησιά αυτά να λέγονται Ίμια κι όχι Καρντάκ, για να ασχημονούν και να προκαλούν οι κάθε λογής παντοσύναχτοι Τουρκολάγνοι!
«ΙΜΙΑ » λοιπόν αποτυχημένη αποβολή του Εφιάλτου ,που απαξιώ να αναφέρω και το όνομά σου,γιατί δεν θα κρατηθώ και θα σε στείλω σε κανέναν Τουρκοδιάολο να του κάνεις παρέα!!! 

Τιποτένιε αισχρέ ανθέλληνα (είδες;; δεν κρατήθηκα τελικἀ) που ΑΝ δεν μιλάμε για έναν επί πληρωμή «βλάκα» (ο νοών νοείτω),τότε σίγουρα μιλάμε για έναν κατ’εξοχήν & συνειδητοποιημένα βαθειά ανθέλληνα,που με το πρόσχημα του δήθεν αντεθνιστή,προωθείς και υποστηρίζεις τις πλέον εθνικιστικές,ανιστόριτες και αλυτρωτικές βλέψεις Τούρκων,Σκοπιανών κι Αλβανών,έναντι της πατρίδος μας.


Ξεστραβώσου λοιπόν σπιθαμιαία  ασπόνδυλη αμοιβάδα κι αφού δεν  σου αρέσει η Ελλάδα ,σύρσου έρποντας σε αυτούς που υποστηρίζεις τον εθνικιστικό αλυτρωτισμό τους έναντι της χώρας που είχε την ατυχία να σε «γεννήσει»,αλλά να θυμάσαι πως την ρουφιανιά και την προδοσία πολλοί αγάπησαν,τον ρουφιάνο και προδότη κανείς !!!!!!

Υ.Γ. Τον χάρτη και το θέμα,το είδα στο προφίλ του φίλου Νίκου Διακαντώνη καθώς επίσης και μέρος του σχολιασμού σχετικά με την προέλευση του χάρτη.
Τα …«καλολογικά στοιχεία» που ακολούθησαν.. όλα δικά μου!

Σεμέλη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

6 thoughts on “Ξεστραβώσου ἀποτυχημένη ἀποβολὴ τοῦ Ἐφιάλτου…

  1. Σεμέλη καλά τα έψαλες αλλά δεν καταλαβαίνω το “αποτυχημένη αποβολή του Εφιάλτου” μιάς και δείχνει ιδιαίτερα επιτυχημένη, λεπτομέρειες.
    Και κάτι άσχετο, χωρίς Εφιάλτη τότε σκέψου δεν θα είχαμε Θερμοπύλες ούτε και Σαλαμίνα.

Leave a Reply