Bt-τοξίνη ποῦ εὑρίσκεται στὰ γενετικῶς τροποποιημένα τρόφιμα.

Oι Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) είναι παντού.

Ακόμα και όταν τρώμε βιολογικά, όλο και κάποιος ΓΤΟ θα μπεί μέσα μας –από κάποια  συμβατικά τσιπς καλαμποκιού. Συνήθως το σώμα μπορεί να χειριστεί κάποιες ατυχίες περιστασιακά, αλλά οι συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με την τοξίνη Bt που βρέθηκαν σε γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες έχει κάνει τους επιστήμονες (και τους  καταναλωτές ) να ανησυχούν.

Η τοξίνη αυτή έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει το  εντερικό μας σύστημα σε «εργοστάσιο φυτοφαρμάκων»  κυριολεκτικά – ακόμα και όταν θα σταματήσουμε την κατανάλωση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.

Ευτυχώς, απλές και φυσικές θεραπείες παρέχουν μια ισχυρή λύση σε αυτή την  ανησυχητική κατάσταση των πραγμάτων.

Frankenfoods

 

κρυφά  επικίνδυνα βακτήρια που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου και της άγριας πανίδας

Ο  Bacillus thuringiensis (Bt) βρίσκεται φυσικά στο έδαφος και έχει χρησιμοποιηθεί ως εντομοκτόνο για χρόνια.

Οι αγρότες ψεκάζουν τις καλλιέργειές τους με τα βακτήρια, τα έντομα τα  τρώνε και τα στομάχια τους στη συνέχεια σκάνε (έτσι σκοτώνονται).

Η  Monsanto απεφάσισε ότι η ένωση ενός γονιδίου Bt με καλαμπόκι, τη σόγια και το βαμβάκι – θα ήταν επικερδής για την δημιουργία φυτών που οι  καλλιἐργειές  τους ήταν γεμάτες με τα βακτήρια όχι μόνο στην επιφάνεια, αλλά και εντός του κυτταρικού τοιχώματος των φυτών.

Η Monsanto και η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος υποστήριξε πως η τοξίνη θα κατέστρεφε το  πεπτικό σύστημα των  βακτηρίων και μαγικά θα εξαφανίζονταν.

Μαντέψτε τι;

Οι ιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Sherbrooke στο Κεμπέκ του Καναδά ανακάλυψαν την τοξίνη Bt σε 93 τοις εκατό από 30 έγκυες γυναίκες, στο 80 τοις εκατό του αίματος του ομφάλιου λώρου των βρεφών τους και στο 67 τοις εκατό των 39 γυναικών που δεν ήταν έγκυες.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η  Bt-τοξίνη συνδέεται με τον καρκίνο, τον αυτισμό, σοβαρές αλλεργίες   τροφίμων και αυτοάνοσων ασθενειών, τα ευρήματα αυτά είναι εντελώς τρομακτικά.

Η Bt ακόμα και όταν ψεκάζεται,  προκύπτουν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

500 άτομα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και του Βανκούβερ ανέφεραν συμπτώματα γρίπης και αλλεργίες όταν εκτέθηκαν στον ψεκασμό.

Χιλιάδες εργαζομένων σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις στην Ινδία είχαν παρόμοια συμπτώματα μετά την επεξεργασία γενετικώς τροποποιημένου βαμβακιού με  Bt.

Και ένα μικρό χωριό έχασε ένα ολόκληρο κοπάδι από  βουβάλια, μαζί με πολλά από τα πρόβατα και τις αίγες τους που κατανάλωσαν Bt βαμβάκι και πέθαναν ακαριαία.

Ζωντανό εργοστάσιο φυτοφαρμάκων

 

Οι ερευνητές της μελέτης του Κεμπέκ εικάζουν ότι η πηγή της  Bt-τοξίνης που βρέθηκε στα δείγματα αίματος προήλθε από την τυπική δίαιτα της μεσαίας τάξης, συμπεριλαμβανομένων ζώων που τρέφονται με Bt από αραβοσίτι.

Ο Jeffrey M. Smith, εκτελεστικός διευθυντής του Ινστιτούτου για την υπεύθυνη Τεχνολογία , υποψιάζεται ότι η αύξηση των επιπέδων Bt οφείλεται σε άλλο λόγο: οι αποικίες των βακτηρίων  αναπαράγονται  μέσα στα έντερα, για πολύ καιρό μετά την κατανάλωση  φαγητού με  GM .

Εάν αυτή η υπόθεση είναι σωστή, σύμφωνα με τον Smith, “… θα μπορούσαμε να δούμε μια αύξηση σε γαστρεντερικά προβλήματα, αυτοάνοσα νοσήματα, αλλεργίες τροφίμων, παιδικές  μαθησιακές διαταραχές .

Από το 1996, όταν οι καλλιέργειες Bt ήρθαν στην αγορά οι ιιατροί μου είπαν ότι πράγματι, διαπιστώνουν μια τέτοια αύξηση.

http://www.youtube.com/watch?v=GAXMT9gP1q0

«Το ερώτημα είναι – πώς μπορούμε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας από την τοξίνη Bt-και να απαλλαγούμε όταν έχουμε ήδη εκτεθεί; –

Καταναλώνοντας  100 τοις εκατό οργανική τροφή,  χωρίς ΓΤΤ.

Χρησιμοποιώντας αξιόπιστο καθαρισμό του νερού όπως η αντίστροφη όσμωση που απομακρύνει ρυπαντές, όπως τα φυτοφάρμακα

Ακολουθώντας τις  αντι -κάντιντα αρχές οι οποίες εξισορροπούν την καλή χλωρίδα στο πεπτικό σύστημα.

Δοκιμάζοντας  «φυτικά αντιβιοτικά», όπως εκχύλισμα φύλλων ελιάς, λάδι ρίγανης, νύχι της γάτας, το σκόρδο και τον κολλοειδή άργυρο  με στόχο τα επιβλαβή παθογόνα

Καταναλώνοντας τρόφιμα πλούσια σε προβιοτικά  όπως το λάχανο τουρσί, το γιαούρτι και το κεφίρ

Καταναλώνοντας   άφθονες   ίνες για να ωθήσουμε τους επικίνδυνους οργανισμούς έξω από το σύστημα

Αποφεύγοντας τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, γιατί  και τα  δύο είναι καύσιμα για τα επιβλαβή βακτήρια στο έντερο

Τα ΓΤΤ έχουν αποδειχθεί, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι καταστρέφουν την υγεία του ανθρώπου και των ζώων το ίδιο. Μποϊκοτάζ   των γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων, αποτοξίνωση  και  διάδοση των  κινδύνων πριν να είναι πολύ αργά.

Ευαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Μsc


GMO Foods-Why They are Toxic!

 

πηγή

http://fytro.wordpress.com/2012/10/04/απαλλάξτε-το-σώμα-σας-από-τηνν-επικίνδ/

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply