21 Φεβρουαρίου 2013 …Γιορτάζει ἡ… «Γλῶσσα»!

Γράφει ο Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος

21 Φεβρουαρίου … Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας.

Και όπως πάντα, το Σύστημα γεννά “Παγκόσμιες Ημέρες” για Αξίες που το ίδιο θέλει να καταργήσει.


Και αποδεδειγμένως, η Ελληνική γλώσσα υπήρξε η Μητέρα όλων των γλωσσών.
Χιλιάδες λήμματα Ελληνικής προέλευσης αποτελούν την Πρώτη Ύλη Δημιουργίας των ντοπιολαλιών όλου του Κόσμου … γνωστού και μη.

Η Γλώσσα μέσω της οποίας οι θεοί αποκαλύπτονται στον Άνθρωπο …
Η Γλώσσα που υλοποιεί Κόσμους Ιδεών για την Εξέλιξη …
Η Γλώσσα της Τέχνης, γιατί είναι η μόνη που μπορεί να γεννήσει Συναίσθημα στην Ψυχή και  Σκέψεις στον Νου, αλλά και η Γλώσσα μέσω της οποίας ο Νους μπορεί να υλοποιεί τις σκέψεις Του …
Η Γλώσσα που βρίσκεται στα στόματα των επιστημόνων όλων των κλάδων, όλων των χωρών, γιατί είναι η μόνη που μπορεί και μεταφέρει την Έννοια του Λόγου επακριβώς …

Η Γλώσσα που αγαπούν και τιμούν όλοι οι άνθρωποι γιατί σε Εκείνην οφείλουν την μετάβαση από το πιθηκοειδές στον Άνθρωπο.
Και η γλώσσα που η Νέα Γενιά ελλαδιτών (και όχι Ελλήνων), βιάζει ανηλεώς, υποταγμένη στα κελεύσματα “προοδευτικών” ψευτοδιανοητών γενίτσαρων της Ιδέας, που διαγωνίζονται για το ποιος θα γίνει περισσότερο αρεστός στα αφεντικά της αντιανθρώπινης Παγκοσμιοποίησης …

21 Febrouariou giortazei I glossa loipon…

Ανόητε ελλαδίτη…Πότε θα μάθεις επιτέλους;Πότε θα γίνεις …

ΕΛΛΗΝ;Τι λέει ο Νικόλας;; Giortazei i glossa…!

Ναί ναί ναί…giortazei i glossa!!!

Αυτό το αηδιαστικό υβρίδιο,που βάφτισαν γλώσσα και που προσκυνούν οι ιθαγενείς του Ελλαδοκαφριστάν,με δικαιολογίες του τύπου«δεν ξέρω ορθογραφία…είναι πιο εύκολο έτσι (!!!!!!!!!!!) …έτσι έμαθα…(που το έμαθες ; στο σχολείο γράφαμε greeklish;;;)…» κ.α πολλές παρόμοιες γελοιότητες,γιατί περί γελοιοτήτων πρόκειται! 

ΠΟΥΘΕΝΑ σε κανένα κράτος ή κρατίδιο του κόσμου,κανείς λαός δεν απαρνήθηκε την μητρική του γλώσσα,για να γράψει με ένα μπάσταρδο υποκατάστατο,μόνο οι…«Ελληνες».

Βλέπεις είναι πιο εύκολο να γράψεις στην βαρβαρική,από το να κάτσεις να μάθεις ορθογραφία,εφόσον υστερείς.

Και μετά ονειρεύομαστε επαναστάσεις με όπλα,τανκς και απαλλαγή από τους τυράννους,την στιγμή που βαριόμαστε να υπερβούμε εαυτόν,ακόμα και στα πιο απλά..

Όπως φυσικά είναι πιο εύκολο να ελπίζουμε στον «Αγγελο του Φωτός»,που θα έρθει να μας σὠσει …στην Παναγίτσα…στον Χριστό…στα θαύματα..στον Παϊσιο…και πάει λέγοντας και κλαίγοντας!

Αντε βρε…xronia polla!! 

Σεμέλη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply