Ὁ τΣΥΡΙΖΑ ἐπιβεβαιώνει πὼς ἡ Κύπρος «κεῖται μακράν»!!!

Γειά σου Ἀλέξη «ἐπαναστάτη»!!! Γειά σου τΣΥΡΙΖΑ τῆς ἀριστερᾶς καὶ τῆς προόδου!!
Γειά σας καὶ χαρά σας πατριδοκάπηλοι!!!
Ἐθνοπροδότες τῆς οἰκουμένης ἐνωθεῖτε!!!
Τὴν προδοσία πολλοὶ ἠγάπησαν. Τὴν ἐξουσία ἀκόμη περισσότεροι!!! Τὸν προδότη, ἀφῆστε τά… Αὐτὰ θὰ τὰ δοῦμε στὸ τέλος τῆς παραστάσεως γιὰ τὸ τὶ τοῦ ἔκαναν…

Τὸ νὰ δῶ τὸν Ἀλέξη νὰ τιμᾶ τὸν «ἐθνάρχη» ἦταν κάτι ποὺ ἀπουσίαζε ἀπὸ τὴν συλλογή μου!!!
Δὲν τὸ χάνω μὲ τίποτα!!!
Ὀφείλω νὰ εἶμαι ἐκεῖ καὶ νὰ φασκελώνω μὲ χέρια καὶ μὲ πόδια!!!
Ὄχι αὐτούς… Αὐτοὶ πάντα ἔτσι ἦταν. Ἴσα βάρκα ἴσα πανιά…
Ἐμᾶς… Ἐμᾶς θὰ φασκελώνω!!!

Εκθειάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κωνσταντίνο Καραμανλή!

Τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή εκθειάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, προετοιμάζοντας κλίμα για την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση του ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής», αλλά και απαντώντας στους …επικριτές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση του Ιδρύματος θα αναπτύξει τις θέσεις και τις προτάσεις της Αριστεράς, ενώ αποδίδουν αρνητικά σχόλια που έγιναν εις βάρος του κ. Τσίπρα σε «ιδιαίτερη ανησυχία του κ. Σαμαρά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «είναι προφανές ότι η παρουσία του Αλ. Τσίπρα σε αυτήν την εκδήλωση δημιουργεί ιδιαίτερη ανησυχία στον κ. Α. Σαμαρά ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έκανε τα πάντα για την αποτρέψει ή και να την υποβαθμίσει». «Ίσως αυτό που ενοχλεί τον κ. Σαμαρά», προσθέτουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, «είναι οι καίριες επισημάνσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ότι τα ακροδεξιά χαρακτηριστικά που ο ίδιος και οι συνεργάτες του προσδίδουν στη ΝΔ απέχουν πολύ από τη φυσιογνωμία που είχε επιλέξει ο ιδρυτής της, καθώς και οι διαφωνίες στο ίδιο το κόμμα της ΝΔ επί αυτής της ιδεολογικής μετάλλαξης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί κάτι το καινοφανές τη συμμετοχή του κ. Τσίπρα σε εκδήλωση ιδρύματος άλλου κόμματος υποστηρίζοντας: «Ο πολιτικός πολιτισμός της Αριστεράς επιβάλλει σεβασμό προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα πρόσωπο όπως ο Κ. Καραμανλής που, αντίθετα με την προδικτατορική περίοδο, μετά τη Χούντα διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στην εμπέδωση των δημοκρατικών θεσμών. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Αριστερά ιστορικά βρέθηκε απέναντί του με διαφορετικές προτάσεις και θέσεις».

«Υπό το πρίσμα αυτό, ο κ. Τσίπρας θα αναπτύξει τις θέσεις της Αριστεράς για την ανάγκη μιας πολιτικής στον αντίποδα του αποδεδειγμένα αποτυχημένου μνημονίου, για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους απέναντι στην καταστροφική μανία των αγορών. Με αυτήν την έννοια», εκτιμούν στον ΣΥΡΙΖΑ, «απευθύνονται ακόμη και σε πολίτες που μέχρι σήμερα επιλέγουν να εκπροσωπούνται πολιτικά από τη ΝΔ».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο συζητήσεων εντός και των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων με …διαφορετικές προσεγγίσεις, ανάλογα από ποια πολιτική πτέρυγα βρίσκεται ο καθένας.

πηγή

 Ξέρετε κάτι;
Πολὺ σοβαρὰ τὸν ἔχουν πάρῃ τὸν ῥόλο τους!!!
Πῆραν τὸ χρίσμα καὶ τρέχουν.
Ἐὰν ἦταν ἄλλη περίοδος, δὲν θὰ ἔδιδα σημασία. 
Τώρα ὅμως, ὑπὸ τὸ πρίσμα τῆς ταχύτητος τῶν γεγονότων, ἀρχίζω κι ἀναρωτιέμαι… 
Πόσο πιά «πατριῶτες» θά γίνουν στόν τΣΥΡΙΖΑ;

Φιλονόη. 

Υ.Γ. Ἄ ῥὲ Ἕλληνες. Πόσες φορές ποιά θά μᾶς πουλήσουν γιά νά βάλουμε μυαλό; Πόσο πιό κάτω θά φθάσουμε; Πόσο πιό μεγάλο ξεπεσμό θά βιώσουμε;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply