Τὸ τέλος τοῦ Τσίπρα.

Δὲν τὰ λέω ἐγώ… Ὁ Κολλάτος τὰ λέει..
Κι ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε ἔχει ἕνα δίκαιον βουνό.
Ἄκου ἐκεῖ νὰ διαχωρίσῃ τὸν πρὸ τῆς δικτατορίας Καραμανλῆ καὶ τὸν μετά…
Τὸ παλαιὸ καὶ τὸν νεώτερο…
Τὸν κακὸ καὶ τὸν καλό…
Λὲς κι ὁ λύκος ἀλλάζει τὴν προβιά του…

Φιλονόη.

 Τελικά μπορεί να γίνει και πρωθυπουργός, αλλά τι πρωθυπουργός; Ποιάς παράταξης; Ποιού λαού; Των εξαθλιωμένων, ταπεινωμένων Ελλήνων; Δεν ξεχνάω και δεν θα ξεχάσω ό,τι η αρχή του τέλους της ελεύθερης Ελλάδος ήταν ο Καραμανλής.
Ο Καραμανλής, δεν πολέμησε στο Αλβανικό μέτωπο.
Δεν πήρε μέρος στην αντίσταση.
Κρυβόταν. Όταν επέστρεψε, βρήκε, ότι η Κύπρος έπεφτε… μακριά. Δεν άνοιξε το φάκελο του Κυπριακού. Συνέχισε τη δολοφονία της Αθήνας και την τσιμεντοποίηση της Ελλάδος. Συνέχισε να μαζεύει την επαρχία στην Αθήνα. Και αρνήθηκε, δεν πρέπει να το ξεχνάμε, να γίνει η Ελλάδα ιδρυτικό μέλος της Ε.Ε. Δείτε στην ιστοσελίδα μου, http://www.dkollatos.gr/ τις εκπομπές “Καραμανλής: Προδότης ή Εθνάρχης;” Μικρό κομμάτι θα προβάλλω στο facebook. Τον Καραμανλή που πρόδωσε τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, πήγε να υμνήσει ο Τσίπρας. Αν αυτό δεν είναι πορνεία, τι είναι πορνεία; Πάντως επειδή ακόμα μου είναι συμπαθής, το σώμα που του βάζω είναι ποθητό. Έτσι πρέπει να τον βλέπουν οι τραπεζίτες και κάποια ξένη πρεσβεία.

 Δημήτρης Κολλάτος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply