Προκλητικός ὁ Καμίνης ἐξυπηρετεῖ τά σχέδια τοῦ Σόρος

Για πολύ κόσμο στην Ελλάδα δεν υπήρχε αμφιβολία ότι με την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου το 2009 στην πρωθυπουργία της χώρας, γρήγορα θα ερχόταν και η διάλυση της.  

Από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε πρωθυπουργός ο πληρωμένος «εφιάλτης» αφού εξαπάτησε τους πασόκους ψηφοφόρους με το «λεφτά υπάρχουν», άρχισε κατόπιν δολίως να συζητάει με τους επικεφαλής του ΔΝΤ για τη μνημονιακή πορεία της χώρας.  Ως εκ τούτου γνώριζε καλά πως «τα ψωμιά του ήταν μετρημένα» και πώς πολύ σύντομα η κυβέρνηση του θα έπεφτε.

Έπρεπε λοιπόν να φροντίσει γρήγορα την προώθηση προσώπων που θα έδιναν ότι ήταν προσυμφωνημένο να «δοθεί». Από τα πρώτα που έπρεπε να δρομολογηθούν, ήταν η τελική παράδοση της χώρας μας στους κάθε λογής λαθρέποικους που ήδη προϋπήρχαν.  Και πράγματι από τα πρώτα νομοθετήματα που φρόντισαν να ψηφίσουν οι κυβερνητικοί δούρειοι ίπποι του ΠΑΣΟΚ (τα πράσινα άλογα του γιωργάκη) ήταν η αλλαγή στην νομοθεσία περί ιθαγένειας, αλλά και κάτι περίεργοι νόμοι περί εχθροπάθειας κ.τ.λ.. Γενικά τότε προμνημονιακά εν έτει 2010, το πρώτο μέλημα της χώρας μας, ήταν το…. «Γκιόργκο πολύ ουραίο»!.    

Από τα πρώτα πρόσωπα που επιλέχτηκαν να συνεχίσουν το διαλυτικό έργο του «Γκιόργκο πολύ ουραίο», ήταν οι άρχοντες των δύο μεγαλύτερων ελληνικών πόλεων, του Καμίνη στην Αθήνα και του Μπουτάρη, στην Θεσσαλονίκη που άλλωστε ήταν και προσωπικές επιλογές του “Γκιόργκο”. Εκεί δηλαδή που το μεταναστευτικό ήταν ήδη εκρηκτικό. Και αμφότεροι δεν άργησαν να εφαρμόσουν “θεάρεστο” έργο που ακόμη συνεχίζουν.

Πράγματι από το newsbomb.gr, διαβάζουμε δημοσίευμα για το τελευταίο “ανδραγάθημα” του Γιώργου Καμίνη, όπου παραχωρεί κτίριο στον φιλοσκοπιανό κερδοσκόπο, Τζώρτζ Σόρος.

Απροκάλυπτα και δίχως ίχνος ντροπής, ο Γιώργος Καμίνης παραδίδει τις υποδομές του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να στεγαστούν τα σχέδια του Τζόρτζ Σόρος για δημιουργία κέντρων αλληλεγγύης μεταναστών.

Με μία εν κρυπτώ, πρωτοφανή απόφαση, ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας αποδέχθηκε δωρεά 520.000 ευρώ του περιβόητου οργανισμού Open Society Initiative for Europe, προκειμένου να ανακαινισθεί ο δεύτερος όροφος του παλαιού Φρουραρχείου στο Σταθμό Λαρίσης και να παραχωρηθεί στην οργάνωση του Σόρος προκειμένου αυτή να στεγάσει τις πρωτοβουλίες της για τους μετανάστες.

Το δρόμο για την εγκατάσταση του Σόρος στη χώρα μας άνοιξε ο Γιώργος Παπανδρέου έπειτα από συνάντηση μαζί του σε φόρουμ του Βερολίνου, ενώ ο Γιώργος Καμίνης ανέλαβε προφανώς τη διευθέτηση όλων των αυτοδιοικητικών ζητημάτων προκειμένου να προχωρήσει το πλάνο μουσουλμανοποίησης της Αθήνας.

Πρόσωπο κλειδί στην εγκατάσταση του Σόρος, αποτελεί η Nazia Hussein, με δράση στο Αφγανιστάν, η οποία σήμερα εκπροσωπεί το ίδρυμα του κερδοσκόπου στα Βαλκάνια και οργανώνει το δίκτυο του πλέον στη χώρα μας.

Αξίζει να θυμηθούμε, πως η επίθεση “φιλίας” είχε ξεκινήσει ήδη από το Χειμώνα, μιας και το σχέδιο των παρατρεχάμενων του Open Society είχε αρχίσει να ξεδιπλώνεται με δωρεές πετρελαίου στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης με το πρόσχημα κάλυψης των αναγκών τους και με προφανη στόχο να προλειάνει το έδαφος για τη μόνιμη εγκατάσταση του Ιδρύματος.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Προκλητικός ὁ Καμίνης ἐξυπηρετεῖ τά σχέδια τοῦ Σόρος

  1. Τὸ πρόβλημά μας Μινώταυρε δὲν εἶναι οὔτε ὁ κάθε καμίνης οὔτε ὁ κάθε Σόρος. Ἐμεῖς καὶ τὰ μυαλά μας εἶναι τὸ πρόβλημα. Αὐτοὶ καλὰ κάμουν!

Leave a Reply