«Θὰ σᾶς προτιμήσουμε! Θὰ ἀγοράζουμε μόνον τὸν δικό σας χρυσό»!!!

Ἔλεγε (περίπου) ὁ ἀνεγκέφαλος τῶν ΜΑΤ ποὺ ἐκλήθῃ γιὰ νὰ προστατεύσῃ τὴν «ἐπένδυσι» τοῦ Ἑλλαδοκαφριστᾶν. Θὰ ἤθελα ὅμως πράγματι νὰ τὸν δῶ σὲ λίγο καιρό, τότε ποὺ θὰ βογκᾶ ἀπὸ τὴν ἀσιτία, μὲ τὶ θὰ ἀγοράζῃ τὸν χρυσό. Μέ τό ψωμί πού δέν θά ἔχῃ ἤ μέ τό κρεβάτι πού ἐπίσης δέν θά ἔχῃ

Γεμίσαμε πανηλιθίους, ὑβριστές, ἀνωμάλους, παρανοϊκους, καλαμοκαβαλημένους καὶ ντοπαρισμένους.
Τόσο πολὺ γεμίσαμε ποὺ τώρα πιὰ θεωρῶ πὼς μόνον ἐὰν πιάσουμε τὴν μάνικα θὰ καταφέρουμε νὰ καθαρίσουμε. Μόνον μὲ τὴν μάνικα. Καὶ μάλιστα τὴν πυροσβεστική. Αὐτὴν ποὺ ἔχει καὶ μπόλικη πίεσι καὶ άφήνει πίσω της ἀστραφτερὲς καθαριότητες!

Φιλονόη.

Σκουριές: Άντρας των ΜΑΤ ειρωνεύεται κατοίκους – Νέα επεισόδια το πρωί!

Σάλος από το βίντεο που θα δείτε και δείχνει άντρες των ΜΑΤ να κοροϊδεύουν κατοίκους στις Σκουριές – ”Σας αγαπάμε και θα αγοράζουμε χρυσό από εδώ για να σας ενισχύσουμε” τους λένε μεταξύ άλλων…

Όλα αυτά την ώρα που η κατάσταση στις Σκουριές δεν λέει να ηρεμήσει. Το πρωί 200 κάτοικοι της Ιερισσού ανέβηκαν στο ρέμα Καρατζά στο όρος Κάκαβος στις Σκουριές για να εμποδίσουν εργασίες αποψίλωσης που έκαναν εργαζόμενοι στα μεταλλεία.

Οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω και πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο δυνάμεις των ΜΑΤ, που όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα και για λίγα λεπτά η περιοχή είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Όλα αυτά την ώρα που οι συγκρούσεις κατοίκων της περιοχής και αστυνομικών είναι καθημερινές. Σε μία από αυτές στις 8 Μαϊου οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι βρέθηκαν απέναντι σε δυνάμεις των ΜΑΤ που δεν σταματούσαν να τους ειρωνεύονται.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το ierissiotes.blogspot, βλέπουμε στην αρχή έναν άντρα των ΜΑΤ να φωνάζει: ”Σας αγαπάμε και θα αγοράζουμε χρυσό από εδώ για να σας ενισχύσουμε”. Δίπλα του, ένας συνάδελφός του γελάει και απέναντί τους οι κάτοικοι που ”βράζουν”…

πηγή

Υ.Γ. Ὁ ἄλλος, ὁ πιό ἠλίθιος, δίπλα του γιατί χάσκει;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply