Ἡ οὐρὰ τῆς ἐγχωρίου τρόικας ποὺ λέγεται Λοβέρδος.

Κανονικὰ δὲν ἔπρεπε νὰ καταπιασθῶ μὲ τὸ ἄτομο ἀλλὰ ἐσκέφθην πὼς ἴσως εἶναι καλὸ νὰ ἐπαναλάβουμε μὲ λέξεις αὐτὸ ποὺ ἀντιλαμβανόμεθα μὲ τὶς εἰκόνες.
Τί εἶναι λοιπόν ἐτούτη ἡ κουδουνίστρα πού ἐμφανίζεται ὥς πορδή συχνά πυκνά;
Μή δέν εἶναι αὐτό τό νούμερο πού κατήργησε τό ΕΣΥ; Μή δέν εἶναι αὐτό τό σούργελο πού τρώει μέ δεκαπέντε μασσέλες, ἀκόμη καί τώρα, ἀπό τίς δικές μας σάρκες κι ἀπό τά γενόσημα; Μή δέν εἶναι αὐτό τό κατακάθι πού ἔχει κάτσει στίς πλᾶτες μας καί κουνᾶ τά πόδια βαρῶντας μας καί τό κεφάλι;
Εἶναι… Κι αὐτά, κι ἄλλα τόσα ποὺ δὲν γνωρίζουμε ἀκόμη…
Ὅμως πῶς θά δικαιολογήσῃ τόν λόγο ὑπάρξεώς του πού ἀντιστοιχεῖ στό ἀτελείωτον κι ἀπέραντον ΤΙΠΟΤΑ;
Πετάγεται  λοιπὸν ὡς πορδὴ συχνὰ πυκνὰ καὶ ἐπιβεβαιώνει τὸν μισθό του.

Μὴ τοῦ δίδεται σημασία. Ὑπάρχει γιὰ νὰ ὑπάρχουν οἱ ἐργοδότες του.
Ἀπὸ τὸ αἷμα μας τρέφεται κι αὐτός, κι ἀπὸ τὶς σάρκες μας.
Κάθε φορὰ λοιπὸν ποὺ ἐμφανίζεται, νὰ ἀντιλαμβανόμεθα πὼς κάτι πολὺ ἄσκημο μᾶς ἑτοιμάζουν.

Φιλονόη.

«ΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ»

Λοβέρδος: Οι εκλογές θα καταστρέψουν την χώρα

Για εκλογές που θα οδηγήσουν την χώρα στην καταστροφή κάνει λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος, κάνοντας λόγο για «κακομαθημένους της Μεταπολίτευσης που κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Βάζουν πρώτα τα κόμματά τους και μετά τους πολίτες, την ανάγκη να δοθεί μάχη εναντίον της ανεργίας και της ύφεσης»

Στη δήλωσή του, ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, επισημαίνει:

«Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα. Στο άκουσμα των σχετικών απειλών και των ψευδοπαλληκαρισμών, οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου και της πραγματικής οικονομιλας αγανακτούν. Ειδικά όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό ή συνδέονται με αυτόν σε όλη την Ελλάδα.

Πέρυσι, από τις εμμονές πολιτικών παραγόντων, κυρίως της ΝΔ, η χώρα μπήκε σε πολύμηνη πολιτική αστάθεια που μας κόστισε πολύ. Τώρα η Ελλάδα κινδυνεύει να μπει και πάλι σε περιπέτειες, επειδή κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τους εγωισμούς τους, κάποιοι άλλοι το κόστος αποτυχημένων κεντρικών στρατηγικών τους επιλογών και κάποιοι τρίτοι επιμένουν να είναι ”και με τον αστυφύλακα και με τον αγροφύλακα”, αγνοώντας ότι η συγκυρία δεν προσφέρεται για τέτοιες πολυτέλειες.

Οι κακομαθημένοι της Μεταπολίτευσης κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Βάζουν πρώτα τα κόμματά τους και μετά τους πολίτες, την ανάγκη να δοθεί μάχη εναντίον της ανεργίας και της ύφεσης. Ελπίζουμε όλοι αυτοί να καταλάβουν, ότι το συμφέρον της χώρας είναι υπεράνω των προσωπικών τους μικροκομματικών συμφερόντων και στη σύσκεψη της Δευτέρας να βρεθεί μια λύση, που δεν θα βάλει τη χώρα σε μεγαλύτερες περιπέτειες».

ἔθνος

Υ.Γ. 1. Τσοῦ ῥὲ Λάκη….

Υ.Γ.2. Ἔχει καὶ κόμμα λέεεεεμεεεεεεεεεεεεε!!! Καί ποιός τό πληρώνει; Πόσοι εἶναι μαζύ του; Τί πιθανότητες ἔχει νά μπῇ στήν βο(υ)λή; Ἄν τὲ γιατὶ πολλοὶ μαζευθήκαμε στὸ ἁμάξι… Κάποιοι πρέπει νὰ κατεβοῦν. Κι ἐὰν δὲν κατεβοῦν νὰ τοὺς πετάξουμε μὲ τὶς κλωτσιὲς στὸν ἀγύριστο.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply