Ποιός θά μᾶς ξανά ἑνώσῃ ἐνάντια στό σύστημα ἀπατεώνων μέ κίβδηλο λόγο;

Και πάλι μας την έφεραν οι…υπέρμαχοι της Δημοκρατίας και του Συντάγματος, Βενιζέλος και Κουβέλης και τα παπαγαλάκια τους;
Χθές με μία δήθεν συγκρατημένη  αισιοδοξία για την συνέχεια του Κυβερνητικού Συνεταιρισμού, μας έδιναν ο κάθε ένα από μία διαφορετική αποκωδικοποίηση της απόφασης του ΣΤΕ για την ΕΡΤ!
Όμως για το μείζον θέμα που είναι η ακύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου με την οποία καταργείται η Βουλή και παραβιάζεται το Σύνταγμα!
Το περίεργο είναι ότι το Συμβούλιο Επικρατείας, απέφυγε να ασχοληθεί με την αντισυνταγματικότητα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου την στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια αποφάσιζαν με εξαιρετική ευκολία για την συνταγματικότητα των μνημονιακών μέτρων και αυτού του ίδιου του Μνημονίου.
Με τον Πρόεδρο της “Δημοκρατίας” δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος! Ισχύουν όσα κατά καιρούς έχουν λεχθεί!
Άρα η πρώτη ριζική αναδιάρθρωση-μεταρρύθμιση πρέπει να γίνει στο πολιτικό σύστημα και στους θεσμούς που συνδέονται τυπικά ή άτυπα με αυτό.  
Τούτο όμως για να γίνει πρέπει να αλλάξει άμεσα το Σύνταγμα και να απομακρυνθεί το υφιστάμενο “κακομαθημένο”  πολιτικό προσωπικό.
Δηλαδή πρέπει να σηκωθούν “οι ψεκασμένοι”  από τις καφετέριες και να ενωθούν με τον λαό που αντιδρά, ώστε να ασκηθεί ασφυκτική πίεση στους συ-μωρούς και στους συνεργούς τους. 
Το ερώτημα είναι ποιος υπερκομματικός θα μας ξαναενώσει τους Έλληνες ενάντια στο σύστημα. Ρόλο τον οποίο τις τελευταίες ημέρες -ίσως άθελά της-έπαιξε η ΕΡΤ. 
Το κομματικό παιχνίδι είναι στημένο τόσο από τα εντός όσο και από τα εκτός Βουλής Κόμματα (ίσως με ελάχιστες εξαιρέσεις).

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply