Ἡ λεκάνη τῆς πολιτικῆς ἀποῤῥοῆς ἀναμένει σύντομα, νά ὑποδεχθῇ τό κοινωνικό πλημμυρικό γεγονός!

Δυο Γεγονότα έχουν την ίδια σημασία, την Καταστροφή.
Είναι το Default Effect, το Γεγονός της Χρεωκοπίας δηλαδή, και το Flood Effect, το Πλημμυρικό Γεγονός. 
Και τα δυο έχουν ανθρωπογενείς αιτίες, που παραπέμπουν σε σκοτισμένο κι άπληστο νού.

Το 2007 κύριοι μηχανισμοί ενός Σατανικού σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας, ήταν οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο, την ΕύβοιαΠάρνηθα και Πήλιο. ΣτηνΠελοπόννησο,  αυτό το “ιδιότυπο” παρανάλωμα απετέφρωσε χιλιάδες εκτάσεις και στοίχισε τη ζωή σε 67 ανθρώπους. Η τότε κυβέρνηση Καραμανλή, αυτό το σχέδιο το χαρακτήρισε μέσω του τότε Υπουργού Δημόσιας Τάξης, Β. Πολύδωρα, «ασύμμετρη απειλή». 
Και οι παπαγάλοι των διεφθαρμένων ΜΜΕ χλεύαζαν τον…Στρατηγό άνεμο. Έξ’άλλου αυτός είναι και ο ρόλος των. 
Η Διεθνής Διαφάνεια εξ’ άλλου τεκμηρίωσε στις 8 Ιουλίου, πριν λίγες μέρες, τον χαρακτηρισμό αυτόν, του Διεφθαρμένου,με το Βαρόμετρό της, κατατάσσοντάς τα σύμφωνα με τους ερωτώμενους πολίτες, στο δεύτερο βάθρο βαθμού Διαφθοράς, μετά τα Κόμματα.
Κρατώντας μια όσο πιο αντικειμενική στάση στην κριτική μου προς τον τότε πρωθυπουργό, θα συνομολογούσα στην άποψή του περί “ασύμμετρης απειλής”, με παραπομπή με αρκετά “αλλά”  στις ατυχείς επιλογές των συνεργατών του
Όταν θέλεις να ασκήσεις ρηξικέλευθη πολιτική, προετοιμάζεις την ομάδα που θα σε πλαισιώσει.
Και “προετοιμάσθηκε” με ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να επιλέξει!
Ο Στόχος της αποσταθεροποίησης θα επιτυγχάνονταν με ό,τι καλύτερο είχαν οι Σατανικές Δυνάμεις, που αργότερα έρριξαν στο καναβάτσο τη δύσμοιρη χώρα με τη Χρεωκοπία, με τον Έπιλυ που χρησιμοποίησαν, και που βολοδέρνει στον κόσμο σαν την άδικη κατάρα, υπογράφοντας διά της  Θείας Δίκης την Λήθη του ονόματός του των τριών γενεών, με την Αιωνία Ηροστράτειο Μνήμη των.
Οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο δεν ήταν ο στόχος, αλλά το μέσον για την καταστροφή.

Θα δεί ο αναγνώστης στο χάρτη, πως ξεκίνησαν από την Αρχαία Ολυμπία με νοτιοανατολική κατεύθυνση, παράλληλα με τον υδροκρίτη της λεκάνης απορροής του Αλφειού ποταμού, με στόχο τον ΑΗΣ (Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Μεγαλόπολης).
Άν το τέρμα των πυρκαγιών ήταν ο ΑΗΣ, τότε τα ραπόρτα των Υπηρεσιών θα εκτόξευαν το μήνυμα “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ”.
Black Out και η πατρίδα χάθηκε!
Αφού δεν βρήκαν στόχο τα σατανικά σχέδια, την επομένη χρονιά το 2008 η Ελλάδα και κυρίως η Αθήνα υπέστη τον ζόφο των Δεκεμβριανών, κατακαίγοντας την πρωτεύουσα και όλες τις μεγάλες πόλεις. Και ο τότε πρεσβευτής της Αμερικής Δανιήλ Σπέκχαρντ, παρουσίαζε τα γεγονότα με αναφορά του στο State Department, σύμφωνα με διαρροές από τον ιστότοπο WikiLeaks, παρουσιάζοντας τον πρωθυπουργό περίπου ως “απόντα”.
Ο “Παρών” Daniel Vern Speckhard, Πρόεδρος στο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Proton Bank! Του Λαυρεντιάδη! 
Σήμερα,  είναι διευθύνων Partner στη WEM Global Investment Inc και Non-resident Senior Fellow, στο Kέντρο για τις HΠA και την Eυρώπη του Iδρύματος Brooking. Ο άνθρωπος, που ξεκλείδωσε τις πόρτες του Ινστιτούτου, για να πατήσει τα χαλιά του ο “Ριζοσπάστης” κ. Τσίπρας…
Αυτά επεσήμανε, μεταξύ των άλλων, ο πρέσβυς:

“Τα αμερικανικά συμφέροντα θα επηρρεαστούν. Περιοριζόμενη από την αναταραχή, θα είναι πιο εσωστρεφής από το συνηθισμένο. Είναι πολύ πιθανό η Ελλάδα να μην έχει τη θέληση ή τη δυνατότητα να αναλάβει τολμηρές πρωτοβουλίες στην περιφερειακή εξωτερική της πολιτική, όπως το όνομα της Μακεδονίας, τις σχέσεις με την Τουρκία, ή την άσκηση πιέσεων στους Ελληνοκυπρίους για το Κυπριακό. Η κυβερνητική γραφειοκρατία, ανέκαθεν προσεκτική, θα είναι ακόμη πιο επιφυλακτική μπροστά στην πολιτική αβεβαιότητα, κάνοντας δύσκολη την αντιμετώπιση άλλων ζητημάτων στην ατζέντα μας (…)”
Ό,τι έγραψε αυτός ο “παρατηρητής” για την Ελλάδα, τροχιοδρομήθηκαν από τα γεγονότα δυο χρόνια μετά…
Και ήρθε ο καιρός που “υπήρχαν λεφτά” για να χορεύουν οι Πανέλληνες, γύρω από έναν άνθρωπο που κατέστρεψε τη χώρα, εκχωρώντας του το δικαίωμα με 44% επιταγή Δράσεως εναντίον της!

Η δεύτερη ζημιά γίνεται με το Πλημμυρικό Γεγονός ( Flood Effect).
Διαλέξαμε αυτόν το χάρτη, που εμφατικά μπορούν να αποτυπωθούν και οι δυο καταστροφές.
Οι περισσότερες καταστροφικές πλημμύρες, εχουν κύρια αιτία τις έντονες βροχοπτώσεις.

Η κατακόρυφη αύξηση των πλημμυρικών απορροών οφείλεται κυρίως σε ανθρωπογενείς παράγοντες, όπως η δημιουργία τεράστιων αδιαπέρατων επιφανειών, η εξαφάνιση πρακτικά του υδρογραφικού δικτύου, λόγω κάλυψης των ρεμάτων με δρόμους, η καταστροφή των δασικών εκτάσεων στους ορεινούς όγκους  από τις μεγάλες πυρκαγιές των τελευταίων ετών, η ανεπάρκεια των δικτύων ομβρίων που είναι παλαιά και μελετημένα για άλλες συνθήκες, τα πεπαλαιωμένα αντιπλημμυρικά έργα και τέλος η έλλειψη μετρήσεων απορροης.
Το τεράστιο υδρογραφικό δίκτυο του νομού Ηλείας με κυριο αποδέκτη τον Αλφειό ποταμό μπορεί να προξενήσει πλημμυρικό γεγονός και να σπάσει τα φράγματα, καταστρέφοντας στο διάβα τους τα πάντα!

 

Όχι αναγνώστη μου, ένα παράδειγμα κατέθεσα για τις πλημμύρες, για να το μεταθέσω, στην κοινωνική πλημμυρίδα που θα συμπαρασύρει πρώτους τους υπαίτιους μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, στην Καταστροφή της χώρας από τους Κεμάλ της Μεταπολιτεύσεως και τους Βενιζέλους της σημερινής Αντάντ.
Αφού αποσύρθηκαν οι Στρατηγοί Παπούλες, ανέθεσαν στους άμοιρους Χατζηανέστηδες το πικρό ποτήρι της Μεγαλύτερης Οπισθοχώρησης που γνώρισε ποτέ ο Ελληνισμός, πριν ενσκήψουν οι σημερινοί Χατζηανέστηδες για να χρεωθούν τη μεγαλύτερη Ήττα κι απ’αυτή της Μικρασιατικής Καταστροφής.
 Ο πυροκροτητής της Καταστροφής μένει ελεύθερος ακόμη, και όπως ο παππούς του αντιμετώπισε τους έξ, το Νοέμβριο του 1922, ως παρατρεχάμενος του Οθωναίου, θα ανταποδοθεί από την σημερινή κοινή γνώμη η κατακλείδα του Βενιζέλου της Αντάντ για τους Έξι: “ παραδειγματική τιμωρία των κατηγορουμένων αποτελεί ρητήν απαίτησιν της κοινής γνώμης”.
Κι εδώ δεν θα υπάρχει ο Οθωναίος, ως Πρόεδρος του Στατοδικείου που δίκασε πολιτικούς αντιπάλους του ανθρώπου που υπηρέτησε, του Βενιζέλου της Αντάντ.
Και χρεώνεται ένας άνθρωπος άβουλος την Καταστροφή, εκδικούμενη η Θεία Δίκη το Σπίτι που εξυφαίνονταν οι ραδιουργίες εναντίον των Ελλήνων πριν 100 χρόνια. Το σπίτι που κινούσε τα νήματα με εκτελεστικούς βραχίονες, μηχανισμούς σαν το Τάγμα του Γύπαρη, που στόχο είχαν τους ανυποψίαστους Δραγούμηδες…
Το κοινωνικό υδρογραφικό δίκτυο, έχει τέτοια απορροή που θα συμπαρασύρει στο διάβα του όχι μόνο τη χαμένη Δημογραφική Ικμάδα του Ελληνισμού, αλλά και τους υπαίτιους της σύγχρονης Αντάντ, του ΔΝΤ.
Η ενέργεια που επιφορτίσθηκαν τα μικρά ρυάκια, οι παραπόταμοι, οι ποταμοί του κοινωνικού υδρογραφικού δικτύου είναι η Κοινωνική πλημμυρίδα που θα σαρώσει ό,τι βρεθεί στην πορεία του. Ένα μεγάλο μουγκρητό ακούγεται από τα λαγκάδια του Ελληνισμού, που κατρακυλά στροβιλίζοντας όλον τον όγκο του Θυμού. Και μεταλάσσεται σε Οργή που δεν σταματάει πουθενά, αλλά στην καταστροφή…

Στην Κηφησιά δεν ακούγεται τίποτε!
 Η μέθη δεν καταδέχεται καμμιά ήττα, όλα είναι νικητήρια, προτού ο Αγγελιοφόρος φέρει τα άσχημα Μαντάτα.
Τα αίτια των 4000 αυτοχειριασμών, λόγω της απέραντης λύπης, η κοινωνική απομόνωση στις εσχατιές της σκυλίσιας ζωής, η Εξουδένωση και η πώληση της Τιμής της Ελλάδος στους παραχαράκτες των Εθνικών Συμβολαίων Ιδιοκτησίας, είναι το κατηγορητήριο στην πραγματική Δίκη των Επιόρκων, με μάρτυρες Κατηγορίας τους Έλληνες και Ενόρκους τους Πανέλληνες…  

Πελασγός ο Μιλήσιος 

ὀλυμπία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply