Ὁ ἀντικαταστάτης τῆς ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ;

Ἡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ἔγινε μεγάλη καὶ τρανὴ ἀπὸ ἰδώτη καὶ ταξείδευσε σὲ ὅλον τὸν πλανήτη.
Ἀπὸ τὴν στιγμὴ ὅμως ποὺ τὴν ἀνέλαβε τὸ Δημόσιο τοῦ Ἑλλαδοκαφριστᾶν χρόνο μὲ τὸν χρόνο ἔφθινε, μὲ ἀποτέλεσμα νὰ καταλήξουμε στὸ νὰ τῆς βάλουν καὶ τὴν …ταφόπλακα!!!

Τώρα πάλι ἰδιῶτες ξεκινοῦν μίαν νέα προσπάθεια, ἀπὸ τὴν ἄλλην πλευρὰ τοῦ Ἀτλαντικοῦ, μὲ στόχο νὰ καλύψουν τὸ κενὸ ποὺ ἄφησε ἡ ἀπουσία τῆς ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ.
Τί νά εὐχηθῶ;  Δὲν χρειάζεται νὰ εὐχηθῶ… Ξέρουν αὐτοὶ καλλίτερα.
Μὲ τὸ Ἑλλαδοκαφριστὰν μόνον νὰ μὴ στήσουν δουλειὲς κι ὅλα θὰ πᾶν θαυμάσια.

Φιλονόη

Και το όνομα αυτού… «Ταξιάρχης»!

Έτσι θα είναι βαμμένα τα αεροσκάφη της SkyGreece, της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας που δημιουργούν Έλληνες ομογενείς του Καναδά και των ΗΠΑ, φιλοδοξώντας να υποκαταστήσουν την παλιά Ολυμπιακή στο κομμάτι των υπερατλαντικών πτήσεων.
Το πρώτο αεροσκάφος ένα Boeing 767-300 (φώτο) έχει ήδη αγοραστεί και από χθες βρίσκεται σε ειδικό κέντρο στην Ευρώπη όπου ελέγχετε τεχνικά και βάφεται στα χρώματα της Ελλάδας. Το αεροσκάφος θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις αρχές Αυγούστου για τις περαιτέρω διαδικασίες, ενώ η επίσημη παρουσίαση της εταιρείας θα γίνει στις αρχές του Σεπτέμβρη. Τακτικές πτήσεις προς Νέα Υόρκη, Σικάγο, Τορόντο και Μόντρεαλ θα ξεκινήσει σταδιακά από 4 Μαρτίου 2014 σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της εταιρείας. Θα προηγηθούν πτήσεις τσάρτερ.
Στο μεταξύ το πτητικό έργο της εταιρείας θα ξεκινήσει από το μοναστήρι του Ταξιάρχη, προστάτη των αεροπόρων, στον Μανταμάδο της Λέσβου. Εκπληρώνοντας ένα τάμα ο πρόεδρος της SkyGreece ο δραστήριος πάτερ Νικόλας Αλεξανδρής και τα στελέχη του θα μεταβούν στο μοναστήρι όπου και θα λειτουργήσει. Μάλιστα το πρώτο αεροσκάφος θα ονομαστεί «Ταξιάρχης».

ὄμορφα ταξείδια

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply