Νέα ἡμερομηνία καταθέσεως προσφορῶν γιά τό τζαμί στίς 18 Ἰουλίου

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις… 

Οι Έλληνες δεν έχουμε πρόβλημα με τους μουσουλμάνους. Η θρησκεία τους δεν μας ενοχλεί, αρκεί να λατρεύεται στον τόπο τους ή εκεί που δεν καταπατούνται τα δικαιώματα των Ελλήνων. 
Το ζητούμενο είναι ο εποικισμός της Ελλάδος από εντεταλμένους ισλαμιστές, που εντέλλονται να εφαρμόσουν την δική τους πίστη με τις κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις στην χώρα μας και η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από αλλοδαπούς! 

Αν υπήρχαν νόμιμοι μετανάστες θα συζητούσαμε σε άλλη βάση. Αυτήν την στιγμή όμως, ΔΕΝ υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν ξεπερνούν το 1% των αλλοδαπών! 
Όσοι νομιμοποιήθηκαν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ οφείλουν να ελεγχθούν και η ώρα ελέγχου και απόδοσης ευθυνών των όσων τους νομιμοποίησαν παράνομα ΔΕΝ αργεί… Είναι μία διαδικασία που θα τελεσθεί ΠΟΛΥ εύκολα και απλά και θα τρίβουν ΠΟΛΛΟΙ τα μάτια τους, όπως και ΠΟΛΛΟΙ θα κάτσουν στο σκαμνί! 
(Όταν έλθει η ώρα θα ενημερωθείτε…)

Το τέμενος είναι μέσον για αυτούς που θέλουν να νομιμοποιήσουν τους λαθραίους και να τους επιβάλλουν στον Έλληνα Πολίτη και η ακύρωση της διαδικασίας ανέγερσής του είναι το ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ όπλο μας εναντίον τους! 

ΟΛΟΙ εναντίον του μη Ελληνικού πολιτικού συστήματος που μας κυβερνά!

Έχουμε μία τεράστια ευκαιρία στα χέρια μας να τους επιφέρουμε ένα ισχυρότατο πλήγμα!!!
Ας μην την απολέσουμε!

Την Πέμπτη 18 του μηνός στις 08:00 ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε την κατάθεση προσφορών στην ΒΑΤΑΤΖΗ 37 στην Αθήνα.

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply