Αὐτά πού δέν θά σᾶς πῇ κανένας γιά τό τέμενος

Και ξαφνικά, στην Ελλάδα του 2013 που ο Έλληνας φορολογούμενος -ακόμη και ο άνεργος- (παρόλο που το άρθρο 4 παρ. 5 του Συντάγματος ορίζει ρητά πως ο άνεργος ΔΕΝ πρέπει να συνεισφέρει στα έσοδα του Κράτους, άρα αντισυνταγματικά και παράνομα φορολογείται) καλείται να πληρώσει τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που υπεξαίρεσαν κάποιες δεκάδες οικογένειες, και όλοι οι παρατρεχάμενοί τους, τις τελευταίες πέντε δεκαετίες και που δεν έχει την δυνατότητα ούτε να θρέψει τα παιδιά του, καλείται να χρεωθεί και την κατασκευή λατρευτικών χώρων για τους εισβολείς εποίκους που παραβίασαν τα σύνορα της Ελλάδος και οι οποίοι εργάζονται παράνομα και εξάγουν παράνομα αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως προς τις χώρες τους.
 
Στην Ελλάδα του 2013, αυτοί οι οποίοι υπεξαίρεσαν τον δημόσιο πλούτο και έκλεψαν το παραγόμενο προϊόν από τον Έλληνα εργάτη φρόντισαν μέσω της απαξίωσης της υπόστασής του, αλλά και του οικονομικού και πολιτισμικού αφανισμού του, να του «απαγορεύσουν» να τεκνοποιεί, με αποτέλεσμα κάθε Ελληνική οικογένεια να έχει μέσο όρο 1,2 παιδιά. Φρόντισαν όμως να τον αντικαταστήσουν τόσο στις θέσεις εργασίας, όσο και στην καλλιέργεια της γης, από λαθραίο και παράνομα εισαγόμενο φθηνό εργατικό προσωπικό, συντηρώντας ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα δουλεμπορίας!
 
Στην Ελλάδα του 2013, αυτοί οι οποίοι υπεξαίρεσαν τον δημόσιο πλούτο και έκλεψαν το παραγόμενο προϊόν από τον Έλληνα εργάτη φρόντισαν μέσω της απαξίωσης της υπόστασής του, αλλά και του οικονομικού και πολιτισμικού αφανισμού του, να του «απαγορεύσουν» να τεκνοποιεί, με αποτέλεσμα κάθε Ελληνική οικογένεια να έχει μέσο όρο 1,2 παιδιά. Φρόντισαν όμως να τον αντικαταστήσουν τόσο στις θέσεις εργασίας, όσο και στην καλλιέργεια της γης, από λαθραίο και παράνομα εισαγόμενο φθηνό εργατικό προσωπικό, συντηρώντας ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα δουλεμπορίας!
 
Στην Ελλάδα του 2013, αυτοί οι οποίοι φορούσαν κουκούλες προ 70 ετών ή που έκαναν τα σεξουαλικά χατίρια του σουλτάνου προ 200 ετών υποχρεώνουν αυτούς που έκαναν θυσίες και έδωσαν την ζωή τους ώστε να ελευθερωθεί αυτός εδώ ο τόπος και να δοθεί σε εμάς ελεύθερος, να τους πληρώνουν αυτήν την γη και να την πληρώνουν ξανά και ξανά! Και τους υποχρεώνουν να τους πληρώνουν και το νερό και τον αέρα και τον ήλιο!
 
Στην Ελλάδα του 2013, αυτοί οι οποίοι κάποτε δήθεν φώναζαν κατά του σουλτάνου και του ψυχασθενούς Χίτλερ, μας έφεραν τυλιγμένους σε δύο κόλλες χαρτί τους απογόνους τους για να ολοκληρώσουν αυτό που οι πρώτοι δεν κατάφεραν ούτε με τα όπλα… την επέκταση του μουσουλμανικού τόξου και την εγκαθίδρυση της γερμανικής κυριαρχίας!
 
Στην Ελλάδα του 2013, όλοι αυτοί, ψάχνοντας κάθε δυνατό τρόπο για να επιτελέσουν το έργο τους, βρίσκουν πάτημα στους χαφιέδες και τους ηλίθιους υπαλλήλους τους (επί χρήμασι ή μη) και σε γενικόλογες θεωρίες περί δικαιωμάτων και ελευθεριών για να νομιμοποιήσουν τις ορδές των ισλαμιστών που έρχονται επί τούτου, νυχθημερόν, προκειμένου να καταστρέψουν κάθε τι Ελληνικό και Εθνικό και να μας αλλοιώσουν εντελώς και εξ άπαντος! Και στο όνομα κάποιων θεωριών, οδηγιών και νομοσχεδίων καταπατούν βασικά, θεμελιώδη και απαραβίαστα δικαιώματα των Ελλήνων γηγενών και αυτοχθόνων Πολιτών που απορρέουν από το ίδιο το Σύνταγμα, που αποτελεί συμβόλαιο του Λαού με την Συντεταγμένη Πολιτεία και στο οποίο έχουν ορκισθεί ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι, που στην ουσία είναι υπάλληλοι των Ελλήνων Πολιτών! Άρθρα όπως το 1ο, το 2ο, το 3ο, το 4ο, το 5ο, το 7ο, το 13ο, το 14ο, το 16ο, το 17ο, το 21ο, το 22ο και φυσικά το 25ο.
 
Στην Ελλάδα του 2013 λοιπόν, που μαστίζεται από τα μύρια όσα προβλήματα, η Πολιτεία «καίγεται» να ορίσει ανάδοχο κατασκευαστική εταιρεία για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους (δηλαδή τετμημένου κομματιού γης, που αποκόπτεται από την υπόλοιπη περιοχή και παραδίδεται στους εισβολείς ισλαμιστές ώστε να τους παραχωρηθεί και το σχετικό άσυλο για κάθε παράνομη πράξη τους, ακόμη και για ενδεχόμενες τρομοκρατικές ενέργειες!) και με αυτόν τον τρόπο να ορίσει μουσουλμανική μειονότητα στην Αθήνα, η οποία από λίκνο του πολιτισμού μετατρέπεται σε τριτοκοσμικό άντρο τρομοκρατών!
 
«Καίγεται» λοιπόν το κατοχικό καθεστώς (κατ’ ευφημισμόν «κυβέρνηση») να δώσει το έργο καταμεσής του καλοκαιριού και βρήκε τον γνωστό τρόπο του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού. Με μία άκρως φωτογραφική προκήρυξη διαγωνισμού, περιορισμένη σε ένα απαγορευτικά μικρό συνολικό κόστος κάλεσε τις ενδιαφερόμενες εταιρείας να προσκομίσουν τις προσφορές τους. Φρόντισαν δε οι εντεταλμένοι να ορίσουν το κόστος σε κατώτερα του ενός εκατομμυρίου ευρώ επίπεδα για δύο λόγους. Ο ένας είναι για να ελεγθεί η όλη διαδικασία από πρώτου κλιμακίου επιτροπή που ορίζει ο διευθυντής της αρμόδιας υπηρεσίας [επί του προκειμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ)], ώστε όλοι οι συμμετέχοντες στην επιτροπή ελέγχου να είναι «ημέτεροι» και αυστηρά ελεγχόμενοι από το καθεστώς. Ο άλλος λόγος είναι για να περάσει το όλο θέμα στα αζήτητα και στα υπόλοιπα της ενημέρωσης, καθώς «ποιος θα κάτσει τώρα να ασχοληθεί με ένα έργο που θα κοστίσει στον Ελληνικό Λαό ΜΟΝΟ 946.000 ευρώ…;»
 
Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν δεν δύναται ουδεμία μικρή ή μεσαία κατασκευαστική εταιρεία να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των όρων και στο χαμηλό κόστος, αλλά και στο ρίσκο που εμπεριέχει μία τέτοια κατασκευή, καθώς η εναντίωση των εναπομεινάντων Πολιτών που έχουν ακόμη το σθένος και αγωνίζονται με ό,τι μέσον τους έχει απομείνει, είναι σίγουρο ότι θα αγωνισθούν μέχρι τέλους προκειμένου να μην επιτελεσθεί το έργο της παραχωρήσεως Εθνικής Κυριαρχίας στους εισβολείς ισλαμιστές! Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να μην προσέρχονται εταιρείες για κατάθεση φακέλου προσφοράς, οπότε και να κρίνονται ο ένας μετά τον άλλο άγονοι οι επαναληπτικοί διαγωνισμοί. Και το σχέδιο ολοκληρώνεται με την «αναγκαστική» επιλογή αναδόχου (άμεση ανάθεση) από την αρμόδια υπηρεσία! Αυτό που ακριβώς επιβάλλεται να κάνει το καθεστώς δηλαδή… Να δώσει το έργο σε συγκεκριμένη διαπλεκόμενη εταιρεία με την γνωστή σε όλους εξέλιξη, την οποία παρακολουθήσαμε σαν χάνοι-θεατές στα κατασκευαστικά έργα των εγκαταστάσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Και τελικά το κόστος θα υπερβεί τα 10.000.000 ευρώ και κανείς δεν θα το καταλάβει…
  
Και ξαφνικά, στην Ελλάδα του 2013 και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολάκερη!
 
Σταύρος Ε.
Πολιτικός Μηχανικός (από αυτούς που αγαπούν την Πατρίδα)
  
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply