Ἐπιχείρησις παιδικὸς καρκίνος!

Ἐπιχείρησις παιδικὸς καρκίνος! ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Σήμερα ὁ Κωνσταντῖνος μᾶς παρουσιάζει τὴν ἄλλην ὀπτική, αὐτὴν τοῦ παθόντος παιδιοῦ. Αὐτὴν τὴν ὀπτικὴ ποὺ τελικῶς μεγάλη μερίδα ἐξ ἡμῶν θὰ κληθῇ νὰ ἀντιμετωπίσῃ.

Διότι ὁ παιδικὸς καρκίνος δὲν εἶναι ἡ μόνη ἐπιχείρησις κατὰ τῶν παιδιῶν καὶ εἰς βάρος τῆς ἀνθρωπότητος. Ὅλη αὐτὴ ἡ ἰστορία τῶν ἐμβολιασμῶν, σὲ συνδυασμὸ μὲ τὴν σιωπὴ ἢ τὴν βλακεία ἢ ἀπλῶς τὴν αἰσχροκέρδεια, δημιουργοῦν μάστιγες ἀπὸ μόνιμα νοσήματα, τὰ ὁποῖα οὐδόλως φανταζόμαστε.  Καὶ τὰ ὁποῖα θὰ κληθοῦμε νὰ ἀντιμετωπίσουμε σταδιακῶς μέσα στὰ ἐπόμενα χρόνια.

Ἔχω ξαναγράψει γιὰ τὰ ἐμβόλια καὶ τὶς ἰατρικὲς ἐπιχειρήσεις. Ἔχω ξαναγράψει γιὰ τὴν σιωπὴ τῶν  «ἰατρῶν» καὶ τῶν «ἐπιστημόνων». Ἔχω ξαναγράψει γιὰ τὸ κράτος-συνεργὸ καὶ οὐσιαστικῶς δολοφόνο μας. 
Τὸ ζητούμενον ὄμως δὲν εἶναι στὸ ἐὰν τὰ γράψαμε, τὰ φωνάξαμε καὶ τὰ ξαναγράψαμε. Τὸ ζητούμενον εἶναι στὴν συστηματικὴ ἀδιαφορία τῆς πολιτείας καὶ φυσικὰ στὴν ἐξακολούθησι τῶν ἐγκλημάτων. 
Τὸ σημαντικὸν πάντως εἶναι πὼς ἤδη ἡ πληροφορία διαχέεται καὶ διαδίδεται. Ὅλο καὶ περισσότεροι γονεὶς ἀντιμετωπίζουν τὰ ἐμβόλια μὲ σκεπτικισμὸ καὶ μεγαλυτέρα προσοχή. Αὐτὸ ἀπὸ μόνον του ἴσως μᾶς ὁδηγήσῃ σὲ μίαν κάθαρσιν. 
Διαδῶστε τέτοιου εἴδους ἄρθρα. Ὀφείλουν νὰ τὰ γνωρίζουν ὅλοι ὅσοι ἔχουν παιδιά καὶ ἰδίως παιδιὰ σὲ ἡλικίες ἐμβολιασμῶν.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Γράφει ο Κωνσταντίνος (α’ )
Για να μάθετε πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πώ (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).
– Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον (στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο (MMR ας πούμε). Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν και πήγαν σπίτι τους. Μετά από 3 περίπου μήνες η Μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η Μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. Ανησύχησαν οι γονείς και πήγαν πάλι την Μαιρούλα στον (στην) παιδίατρο. Μόλις είδε την Μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγο του εμβολίου που έκανε η Μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι γονείς σάστισαν.

– Πήραν την Μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου τους περίμενε νευρολόγος. Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την Μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο(η) παιδίατρος. 

Τότε κυνικά ο νευρολόγος τους είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό: Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο; Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξήςΕγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; Ξαναρωτάει η μητέρα:Πως γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. Οι γονείς ξέσπασαν σε λιγμούς.
– Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή Μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.
Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά.
Για προσέξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:
– Μετά από 10ήμερη παραμονή στην νευροχειρουργική η Μαιρούλα μεταφέρεται στο πολυδιαφημισμένο νέο ογκολογικό νοσοκομείο ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΔΑ. Στο μεταξύ βγήκε και η ιστολογική εξέταση και βρέθηκε ότι η Μαιρούλα είχε κακοήθη όγκο. Αφού μπήκε στο δωμάτιο η Μαιρούλα ήρθε ο(η) ογκολόγος ιατρός και είπε στους γονείς ότι το παιδί τους για να έχει καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να φέρουν ένα φάρμακο (EDOXAN) από τις ΗΠΑ διότι το EDOXAN εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προέρχεται από Ινδία και Πακιστάν. Έντρομοι οι γονείς ρώτησαν γιατί συμβαίνει αυτό. Ο(Η) ογκολόγος απάντησε:Διότι το υπουργείο υγείας έδωσε εντολή να προμηθευόμαστε τα πιο φθηνά φάρμακα που έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Όμως επειδή τα φάρμακα αυτά έχουν πολλά προσθετικά (έκδοχα) έχουν και περισσότερες παρενέργειες και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έτσι οι γονείς ξεκίνησαν έναν αγώνα να φέρουν EDOXAN από τις ΗΠΑ. Φυσικά σχεδόν πούλησαν το μισό τους σπίτι.
– Έτσι ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες της Μαιρούλας. Εκτός από το ΕΝΤΟΞΑΝ η Μαιρούλα έπαιρνε ΟΓΚΟΒΙΝ, ΚΑΡΜΠΟΠΛΑΤΙΝΑ, ΒΕΠΕΣΙΝΤ σε διάφορες δόσεις και σχήματα. Οι θεραπείες που έκανε η Μαιρούλα ήταν 4ήμερες και κοστίζουν 5000 ευρώ για το ταμείο περίπου (η μία 4ήμερη).
Εδώ ξεκινάει το τρίτο μέρος της επιχείρησης. Πριν προχωρήσω θα δώσω μερικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Για να καταπολεμηθεί η νόσος πρέπει να πέφτουν τα αιματολογικά και όχι να είναι φυσιολογικά, δηλαδή να πέφτουν σε επίπεδα που το παιδί να χρειάζεται μετάγγιση. Επομένως η αιμοσφαιρίνη να πέφτει κάτω από 8 και τα αιμοπετάλια κάτω από 20000. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τα αιμοπετάλια το παιδί κινδυνεύει με εγκεφαλική αιμορραγία αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με μετάγγιση.
– Η θεραπεία της Μαιρούλας πήγαινε καλά. Σε κάθε θεραπεία τα αιματολογικά έπεφταν όλο και πιο πολύ οπότε χρειάζονταν μετάγγιση. Εδώ αρχίζει και το πρόβλημα. Τα αιμοπετάλια της μετάγγισης έχουν όριο ζωής από 1 μέρα εως 5 μέρες ανάλογα από το πόσο είναι αποθηκευμένα όμως αυτό πως μπορούν να το ξέρουν οι γονείς; Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν μιλάνε αρκετά αν δεν πέσουν τα ανάλογα φακελάκια. Έτσι η Μαιρούλα έβαλε αιμοπετάλια αλλά ήταν για 2 ημέρες και το παιδί είχε πάθει από τις θεραπείες μυελική υποπλασία δηλαδή δεν παρήγαγε αιμοπετάλια ο μυελός. Οι γονείς νόμιζαν ότι όπως τις άλλες φορές έβαλε το παιδί τους αιμοπετάλια για 5 ημέρες. Την Τρίτη ημέρα το βράδυ το παιδί είδε ένα εφιάλτη πιέστηκε και επειδή δεν είχε αρκετά αιμοπετάλια έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία. Το παιδί ενώ πήγαινε καλά στην θεραπεία τελικά πέθανε.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:
1η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΑΞΟΝΑ;
2η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ;
3η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΕΟΦ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ;
4η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ.
5η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ) ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;
ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ; ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΗΓΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ; ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ).

Γράφει ο Κωνσταντίνος (β’)
– Η συνέχεια του προηγούμενου άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ γίνεται διότι θύμωσαν μερικοί γιατροί και μέσα από τα σχόλιά τους ουσιαστικά δέχθηκα έμμεσα απειλές. Για τον λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω με ελάχιστα (σε σχέση με αυτά που διαθέτω) στοιχεία πλήν όμως πολύ πειστικά κατ΄ εκτίμηση:

“Αγαπητοί” μου γιατροί

-Δεν αναφέρθηκα μόνο στα εμβόλια παρ΄ όλα αυτά εσείς ασχοληθήκατε περισσότερο με αυτό. Ουσιαστικά στυλίτευσα όλη την διαδικασία θεραπείας της νόσου.

-Από τα σχόλιά σας βγαίνουν τρία συμπεράσματα:
1. Μάλλον κάποιοι από εσάς είστε ανενημέρωτοι όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες (όχι τις μεσοπρόθεσμες) παρενέργειες, λόγο της σύστασης αλλά και του είδους του εμβολίου (θα εξηγήσω παρακάτω).
2. Κάποιοι άλλοι απλά δεν λέτε όλη την αλήθεια στους γονείς. Δηλαδή δεν τους ενημερώνεται σωστά για τον τρόπο εμβολιασμού.
3. Κανένας μα κανένας δεν λέει ότι οι εμβολιασμοί δεν είναι υποχρεωτικοί κατά τον νόμο. Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος που να καθιστά υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς.
– ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
1. Τι περιέχουν τα περισσότερα εμβόλια ξέρετε; Αν πάρετε μερικά εμβόλια και τα πάτε για ανάλυση σε ένα εργαστήριο θα βρείτε τα εξής (αποδεικνύεται εύκολα με μία χημική ανάλυση):
Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)
α) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) – συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ.
β) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες
γ) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β – “αντιμυκητιασικό απολυμαντικό”, προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες
δ) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) – τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων
ε) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ – “συντηρητικό & απολυμαντικό”, είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού
στ) MSG – γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο
ζ) ΦΑΙΝΟΛΕΣ – ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό
η) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ “αντιψυκτικό”- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες

θ) THYMEROSAL (Υδράργυρος) – Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.

Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67, ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.

ι) Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς: χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π
Μα καλά εδώ βλέπουμε δύο στοιχεία τα οποία προκαλούν καρκίνο (δεν μιλάω για τις υπόλοιπες παρενέργειες των άλλων ουσιών αφήστε τα καλύτερα).
– Επίσης στις αιτιολογίες του καρκίνου ανήκουν οι λοιμώξεις από ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; ΜΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE KAI ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ.
Παραθέτω ένα επίσημο ιατρικό (όχι ομοιοπαθητικό) site ως παράδειγμα:Ἐπιχείρησις παιδικὸς καρκίνος! EMBOLIO 1
-Επίσης παραθέτω ποια εμβόλια έχουν ζωντανούς ιούς και ποια όχι από επίσημο site ιατρικό:

 

EINAI ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ MMR.
Εδώ τίθεται το εξής βασικό ερώτημα:
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ MSG ME TON ΖΩΝΤΑΝΟ ΙΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ; ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΖΙ ΟΧΙ; ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
2. Πηγαίνει ένας οποιοσδήποτε γονιός στον παιδίατρο να κάνει τα κλασσικά εμβόλια. Εσείς οι ίδιοι λέτε ότι το παιδί δεν πρέπει να εμβολιάζεται όταν είναι άρρωστο. Όμως δεν ενημερώνεται τους γονείς ότι μια ΙΩΣΗ ή μία μικροβιακή λοίμωξη δεν κρατάει μόνο μία ή δύο εβδομάδες αλλά μπορεί να κρατήσει και μήνα.
– Όταν σας φέρνει λοιπόν το παιδί του ο γονιός πως είστε σίγουροι ότι δεν νοσεί, ή ότι πρόκειται να νοσήσει, ή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μιας ίωσης ή μιας μικροβιακής λοίμωξης, χωρίς να έχετε στα χέρια σας μια αιματολογική εξέταση που να δείχνει κάτι τέτοιο ή να πιστοποιεί ότι το παιδί είναι έτοιμο να εμβολιαστεί;
– Ποιος από εσάς καθοδηγεί το γονιό σε αιματολογική εξέταση πριν τον εμβολιασμό;
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ) ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
– Πως είστε σίγουροι ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα αυξήσετε τις πιθανότητες των παρενεργειών από το εμβόλιο;Ἐπιχείρησις παιδικὸς καρκίνος! EMBOLIO BIBLIARIO PAIDIKO 2
– Εσείς οι ίδιοι δεν λέτε ότι αν το παιδί είναι άρρωστο δεν κάνει να εμβολιαστεί (αποδεικνύεται ευκόλως αυτό).
– Πως αλλιώς μπορείτε να ξέρετε ότι το παιδί δεν είναι άρρωστο (χωρίς αιματολογική εξέταση), με τον πυρετό μόνο; Εκτός αν ο γονιός πρέπει να μυρίσει τα νύχια του και εκεί.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ
3. Δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Από πού φαίνεται αυτό; Παραθέτω το βιβλιάριο (σελίδα 17) υγείας που παίρνει ένα παιδί από την στιγμή που γεννιέται.
Εδώ φαίνεται ότι πλην του αντιφυματικού εμβολίου (στο οποίο αναφέρεται η λέξη υποχρεωτικό) όλα τα άλλα δεν είναι.
– Από πού αλλού φαίνεται αυτό; Μα από επίσημο έγγραφο του υπουργείου υγείας σε απάντηση ερωτήματος αν είναι υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί. Παραθέτω το έγγραφο:

Ἐπιχείρησις παιδικὸς καρκίνος! EMBOLIO EGGRAFO 3

 

 

Ο μόνος νόμος που υπάρχει είναι ο 4053 της 9/15 Ιουνίου 1960 και ουσιαστικά ισχύει μόνο για το αντιφυματικό εμβόλιο (εξού και το υποχρεωτικό στο βιβλιαράκι υγείας ενός παιδιού) για όλα τα άλλα, νομικά προσβάλλεται εύκολα από ένα “καλό δικηγορικό γραφείο”.
ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΙ (όχι όλοι) ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ:
Ποιός νόμος (ψηφισμένος στην βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ) καθορίζει ότι μία ασθένεια είναι πανδημία αναφέροντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις για αυτό(π.χ αριθμό θανόντων από την ασθένεια ή αριθμό νοσούντων από αυτήν) ή και αυτό είναι στον αέρα και στην διακριτική απόφαση κάποιου καρεκλοκένταυρου ο οποίος θα λάβει την απόφαση με δικά του κριτήρια; (στυλιτεύω τις πράξεις όχι τα πρόσωπα).
– ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
“ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ”.

– Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ:

ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝ ΙΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΑΙ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

– ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.
– ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (αιματολογικές πρώτα κλπ) ώστε να αντέξει ο οργανισμός την τοξικότητα και να φέρει το εμβόλιο το επιθυμητό αποτέλεσμα(όσο αυτό είναι δυνατόν).
Δική μου προαίρεση ήταν να σας ενημερώσω όχι να σας υποχρεώσω.
Όσον αφορά το αν Η ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ.
Ας δούμε τι έγινε στις ακτινοβολίες με την Μαιρούλα (φανταστικό πρόσωπο).
Μετά την 5η χημειοθεραπεία ο(η) ογκολόγος έστειλε σε ακτινολόγο ιατρό την Μαιρούλα για ακτινοβολίες. Το παιδί θα ακτινοβολούταν κάνοντας τρείς ακτινοβολίες την ημέρα, δύο στο κεφάλι και μία στην σπονδυλική στήλη, δηλαδή σε όλο τον νευράξονα. Μετά από κάποιες εξετάσεις βρέθηκε ότι η Μαιρούλα το ανώτατο όριο ακτινοβολιών που μπορούσε να δεχτεί ήταν 110 συνολικά μεταφραζόμενες σε μονάδες ακτινοβολίας GREY. Εδώ σημειώνω ότι αν η Μαιρούλα έκανε 1 παραπάνω ακτινοβολία από τις 110 υπάρχει η πιθανότητα να γινόταν παραπληγική.
Φτιάχθηκε η θέση ακτινοβολίας και το εκμαγείο (προστατευτικό προσωπείο). Την 1η εβδομάδα η Μαιρούλα δέχθηκε 3 ακτινοβολίες την ημέρα επι 4 ημέρες σύνολο 12 ακτινοβολιών. Την 5η ημέρα (Παρασκευή) το μηχάνημα είχε συντήρηση και για τον λόγο αυτό δεν δέχθηκε ασθενείς. Στο τιμολόγιο όμως γράφτηκε ότι η Μαιρούλα έκανε 18 συνολικά ακτινοβολίες. Το έκανα θέμα στους ακτινολόγους. Ξέρετε τι μου είπαν; “Αφού τα παίρνεις τα χρήματα από το ταμείο τι πρόβλημα έχεις”; Τότε τους απάντησα ότι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά ιατρικό δηλαδή: Αν εσείς μου βάλετε στα λογιστικά βιβλία ότι έκανε και τις 110 ακτινοβολίες και για να συμφωνούν τα ιατρικά δεδομένα, με τα λογιστικά κάνετε το ίδιο στο ιατρικό ιστορικό του παιδιού τότε η Μαιρούλα αν στο μέλλον πάθει μία υποτροπή δεν θα ξανακάνει ακτινοβολίες για να πολεμήσει την νόσο, διότι θα τις έχετε εξαντλήσει εικονικά και κανένας ογκολόγος δεν θα βάλει την υπογραφή του για ακτινοβολίες. Μετά από αυτό δεν μου ξαναμίλησαν μέχρι να τελείωσει την θεραπεία το παιδί.
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ (ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:

(το βίντεο είναι από το Youtube και τον χρήστη filoumenos)
ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΥΛΙΤΕΥΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Σχετικὰ  θέματα:

Τί «ἰατροί» εἶναι αὐτοί;

Ῥώσσικη ῥουλέτα μὲ τὶς ζωὲς τῶν παιδιῶν μας.

Μυστικὰ πειράματα.

Καρκίνος, ἀσθένεια τῆς ψυχῆς

Ὁ ἀργὸς θάνατος ἀπὸ τὴν ἀσπαρτάμη.

Ἡ μαριχουάνα καὶ ἡ θεραπεία τοῦ καρκίνου.

Θὰ ἀφανισθοῦμε λοιπόν ὅλοι ἀπό τὴν συμβατική ἰατρική;

Νανορομπότ: ἡ νέα ἀσθένεια ποὺ ἐξαπλώνεται!

Ἡ φύσις θεραπεύει τὸν καρκῖνο!

Παραισθησιακή παρασίτωσις!

Καρκῖνος, χημειοθεραπεῖες καὶ κλασσική ἰατρική! Μῦθος ἢ πραγματικότης;

 Ποιά ἡ σχέσις ἐμβολίων καί παιδικῶν καρκίνων;

πρώτη δημοσίευσις 14 Ἰανουαρίου 2012

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply