Ἐπίθεσις ἀπό μαῦρες πόρνες στό γκέτο τῆς Ἀθήνας

Αὐτά δέν θά τά ἀκούσετε ἀπό τά κανάλια τῆς διαπλοκῆς. Δέν μιλοῦν γιά τούς «κακόμοιρους τούς οικονομικούς μετανάστες». Τέτοιες ἐντολές ἔχουν ἀπό τούς νταβατζῆδες.

Οἱ λαθροέποικοι δέ, ὅ,τι θέλουν κάνουν. Ἔχουν ἀποθρασυνθεῖ, ἐντελῶς. Μᾶς ἔχουν πάρει εἴδησι ὅτι εἴμαστε κότες καί τό ἐκμεταλλεύονται. Ἄλλωστε ἡ εὐγένεια ἐκλαμβάνεται ὡς ἀδυναμία ἀπό τούς ὑπανθρώπους πού μᾶς κουβαλοῦν ἐδῶ. Θά δοῦμε καί χειρότερα. Τά δύσκολα τώρα ἀρχίζουν. Τό κέντρο τῆς πρωτεύουσας ἀνήκει στούς λαθροεποίκους. Τό ἔχουν καταλάβει μέ τήν ἀνοχή τῶν ἀρχῶν καί τῶν λακέδων πού μᾶς κυβερνοῦν. Λέμε τώρα.

Διαβᾶστε τό παρακάτω περιστατικό:

Μινώταυρος

Eν όψει δημοτικών εκλογών κάποια κόμματα ήδη αρχισαν την προεκλογική τους εκστρατεια, έτσι και δύο μέλη κόμματος σημερα το βράδυ θέλησαν να τραβήξουν πλάνα από την βραδινή Αθήνα για να φτιάξουν το δικό τους στιγμιότυπο. καθόλα νόμιμα και μετά από ενημέρωση των αρχων της πόλης .

Περνώντας την Πατησίων έγχρωμες ιερόδουλες ανά δύο μέτρα (προλαβαν και ενημερώθηκαν) νομίζοντας ότι τραβάν πλανα των ιδίων επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο πετώντας πέτρες και αιχμηρά αντικείμενα προκαλώντας ζημιες. Βεβαίως η αστυνομία αυτό το θεώρησε απλή αναφορά συμβάντος και φυσικά αφου η αστυνομία δεν μπορει να κανει κάτι δεν δίνεις και συνέχεια διότι φοβάσα,ι διότι με την ιδια ευκολία που επιτέθηκαν στο αυτοκινητο με την ίδια ευκολία κινδυνευει και η σωματική σου ακεραιότητα.  

Που να πλησιασεις εκει. Εκει ειναι γκέτο, όπως γκέτο ειναι και η Σοφοκλέους, η Σωκράτους, η Μεάνδρου, η Ζήνωνος, η Λιοσίων, η περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, η περιοχή του Αγιου Μελετίου, η Δροσοπούλου, η Κυψέλη, τα κατω Πατήσια, τα Σεπόλια, το Μεταξουργείο, ο μισός Κεραμεικός. Γκέτο των “οικονομικών μεταναστών”,  που λένε κάποιοι.

Των καημένων των οικονομικών μεταναστών που χθες το βράδυ απειλησαν μια κοπέλα την ωρα που γυριζε απο την δουλεία της με μαχαίρι για να παρουν την τσαντα της, αυτων των καημένων οικονομικών μεταναστων που σημερα εσπασαν ενα αυτοκινητο και που φυσικα αν τις τραυματιζες προσπαθώντας να φύγεις θα σε έκλειναν μέσα. Για αυτο να μην περνάμε απο τις περιοχες της Αθηνας που ζουν οι καημένοι οι οικονομικοί μετανάστες διότι ετσι και αλλιως δεν τολμάς να περάσεις, δεν ειναι δική σου Ελληνα δημότη η περιοχή. Των καημένων των οικονομικών μεταναστών ειναι!

Ζωή Παπαϊωάννου

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply