Ἡ Τουρκία χάνει σιγὰ σιγὰ τὶς περιοχὲς τῶν Κούρδων.

Ἡ πραγματικότης τῆς Τουρκίας πλέον εἶναι πασιφανὴς γιὰ ὅλους αὐτοὺς ποὺ βλέπουν τὰ γεγονότα μὲ τὸ ψυχρὸ βλέμμα τοῦ παρατηρητοῦ.
Σὲ κάθε περιοχὴ ποὺ τὸ κουρδικὸ στοιχεῖο ὑπερισχύει, ἡ Τουρκία δὲν ὑφίσταται.
Φυσικὰ οἱ Τοῦρκοι χρησιμοποιοῦν ἀκόμη κἀθε δυνατὸν μέσον γιὰ νὰ κάμψουν, ἤ μάλλον γιὰ νὰ καλύψουν, τὴν σχεδὸν ὁλοκληρωμένη πλέον αὐτοδυναμία τῶν Κούρδων. Συνήθεις συμπεριφορὲς σὲ πολέμους… Συνήθη ὅλα…
Γιὰ τὴν ὥρα οἱ ἀπώλειες τῶν Τούρκων μεγάλες καὶ ἀκόμη μεγαλύτερες οἱ πιέσεις, ἐσωτερικὲς κι ἐξωτερικές.
Ἀναμένοντας τὶς ἐξελίξεις καὶ καταγράφοντας τὰ γεγονότα, λίγο ἔως πολύ, διαβλέπουμε πὼς ἡ γνωστή μας Τουρκία τελειώνει…

Φιλονόη

Οι Κούρδοι μαχητές σκότωσαν στο Δυτικό Κουρδιστάν περισσότερους από 80 ισλαμιστές τρομοκράτες που εξόπλισε η Τουρκία

Δείτε σε επόμενο βίντεο με την κηδεία μαχητή των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας του Δυτικού Κουρδιστάν (YPG) και νεοσυγκροτηθείσες μονάδες του κουρδικού στρατού, με νέα παιδιά και κορίτσια να συμμετέχουν στον πραγματικά ιερό αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδας τους.
Από την άλλη πλευρά, είναι οι ομάδες των τζιχαντιστών, που εξοπλίζει και υποστηρίζει η Τουρκία, που αποτελούνται από εγκληματίες καταγόμενοι από διάφορες χώρες, οι οποίοι είναι εγκληματίες που πηγαίνουν το ανθρώπινο γένος όχι αιώνες αλλά χιλιετίες πίσω με τις βάρβαρες πράξεις τους!

Και όλα αυτά τα κάνει η Τουρκία για να μην παραχωρήσει τα ΒΑΣΙΚΑ δικαιώματα που δικαιούνται οι Κούρδοι του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν!

Ἰνφογνώμων

Διαβᾶστε ἐπίσης:

Οἱ Κοῦρδοι ἔχουν ἤδη νικήσῃ τὴν Τουρκία.

Ὁ νέος χάρτης τῆς Τουρκίας

Τά σενάρια γιά τήν Συρία καί ὁ ἐπερχόμενος διαμελισμός τῆς Τουρκίας

Ἔτοιμη ἡ νέα Τουρκία!

Κουρδιστὰν στὴν θάλασσα!

Μὲ 23 ἐκατομμύρια Κούρδους…

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply